Canım Pazar günü ilk pozitifi görünce 36.9 du dün 36.7 bugün de 36.5 adetim yarın bakayım akşama kadar gelen olmazsa kan vericem canım. Bizim aile hekimi istifa etmiş özelden vericem kanıBana daha belirgin gibi geldi kaça düştü bugün gidip kan ver istersen cnm
Beş gün gecikmeyle dün 320 çıktı benimKızlar battan 2 gün geçmiş nie bu kadar düşük sizce normalmı
Ya aslında ben iğneyi yaparken ilacın çeyreği dışarı aktı baş aşağı tutunca bastım mı ne yaptım o an anlamadım gitti birazı boşa hani ondan acaba 10. Güne etkisi kalmamış olabilir mi diye düşündüm ya en iyisi şöyle bi 3-4 gün daha beklemekbende etkisi 7.günde geçmişti ama herkesin bünyesi farklı 11. Güne kadar etkisi devam edebilir. En başından test yapıp kontrol etmek daha iyi olurdu. Bir de henüz çok erken gebelik testi için. İğnenin üstünden 10 gün geçmiş yani tahminen yumurtlamanın üstünden 8-9 gün geçmiştir henüz idrarda görülmeyebilir gebe olsanız bile
Canım benim bir önceki boş gebelik olmuştu şimdide beş gün gecikmeyle benimde dün 320 çıktı çok endişelendim acaba başka var mı böyle gecikmeye göre düşük betası olup sağlıklı ilerleyenNormal canım emin ol kişiye göre değişiyor misal ben oğlumu 5 gün gecikmeyle 81 le öğrenmiştim
Normal tabiki kaç çıktığı değil bundan sonraki artis önemli herzman geçen bir tanıdığım 7 gün gecikmeyle 40 çıktı sakın takma bunu sevin artık cnm dağlık ocaktaki değer kaç çıktı pekiKızlar battan 2 gün geçmiş nie bu kadar düşük sizce normalmı
Ben bugün bi bakayım dedim 35 çıktı o zaman hiçbi şey yok bu ateşe göreEvet her gün sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ya kol ya dil altı . Adet günü yada 1 oncesı ateş düşer genelde bedava gebelik testi diyebilirz
Canım senin geç döllenme olabilir bende oğlumu beş gün gecikmeyle 81 değerle öğrenmiştim şimdi önemli olan bidaha kan verdiğin de çıkacak sonuç Allah'ın izniyle bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım benim bir önceki boş gebelik olmuştu şimdide beş gün gecikmeyle benimde dün 320 çıktı çok endişelendim acaba başka var mı böyle gecikmeye göre düşük betası olup sağlıklı ilerleyen
Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim benim reglme bikaç gün var deneyeyim bakalım nasıl çıkar merak ettim şimdiCanım ben sabah erken uyanıyorum uyanır uyanmaz yerimden kalkmadan konuşmadan dil altım dan ateşi ölçüyorum. Eğer gebeysen ateşin yüksek ilerliyor adet günü düşüyor eğer adet günü geçince yükselirse gebesin yerleşme düşüşü olmuş oluyor. Gebe değilsen adet düşüşü oluyor. Umarım anlatabildim oğlum hasta kafamı toparlamaya çalışıp yazdim
İnsallah lekelenmede olunca baya endişelendim doktorda tekrar boş gebelik yaşayabilirsin deyince iyice korktum ama tekrar tekrar kan vermeyeceğim sanırım haftaya doktora gideceğim varsa kese görünür zaten diye düşünüyorumCanım senin geç döllenme olabilir bende oğlumu beş gün gecikmeyle 81 değerle öğrenmiştim şimdi önemli olan bidaha kan verdiğin de çıkacak sonuç Allah'ın izniyle bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Anladım.cnm düşüş olması iyi olmamış bekle bakalım ne olcak inşaallah devam ederCanım Pazar günü ilk pozitifi görünce 36.9 du dün 36.7 bugün de 36.5 adetim yarın bakayım akşama kadar gelen olmazsa kan vericem canım. Bizim aile hekimi istifa etmiş özelden vericem kanı
İnşallah canımAnladım.cnm düşüş olması iyi olmamış bekle bakalım ne olcak inşaallah devam eder
Geçin ay mı 10 la öğrendim bata 4 kalaNormal tabiki kaç çıktığı değil bundan sonraki artis önemli herzman geçen bir tanıdığım 7 gün gecikmeyle 40 çıktı sakın takma bunu sevin artık cnm dağlık ocaktaki değer kaç çıktı peki
Doktorlar fazla Umut vermemek için hep kötüsünü söylerler sen iyi düşün iyi olsun stres seninde bebek için de iyi değil canım. Sen kanı ne zaman vermiştinİnsallah lekelenmede olunca baya endişelendim doktorda tekrar boş gebelik yaşayabilirsin deyince iyice korktum ama tekrar tekrar kan vermeyeceğim sanırım haftaya doktora gideceğim varsa kese görünür zaten diye düşünüyorum
Dün verdim canım gecikmenin beşinci günüydü birde Progesteron da bakmış çok şükür oda bir nebze yüksek o içimi rahatlatıyor geçen boş gebelikte Progesteron düşük olunca hemen kürtaj yapılmıştı bu sefer diyorum belki sağlıklı gider tek umudum o değerDoktorlar fazla Umut vermemek için hep kötüsünü söylerler sen iyi düşün iyi olsun stres seninde bebek için de iyi değil canım. Sen kanı ne zaman vermiştin
Yok cnm dün sağlık ocağında verdim sonra durmadım hastanede verdim demiştin onu sordumGeçin ay mı 10 la öğrendim bata 4 kala
Allah'ın izniyle sağlıklı gebelik olacak Perşembe günü tekrar kan ver canım artışa bakDün verdim canım gecikmenin beşinci günüydü birde Progesteron da bakmış çok şükür oda bir nebze yüksek o içimi rahatlatıyor geçen boş gebelikte Progesteron düşük olunca hemen kürtaj yapılmıştı bu sefer diyorum belki sağlıklı gider tek umudum o değer
293 çıkmışYok cnm dün sağlık ocağında verdim sonra durmadım hastanede verdim demiştin onu sordum
İnsallah bakalım şuan evimde değilim o yüzden buradaki hastaneleri bilmiyorum dönünce doktoruma gideyim dedim ama dayanabilirsem tabiiAllah'ın izniyle sağlıklı gebelik olacak Perşembe günü tekrar kan ver canım artışa bak
Benim içinde dua edin ben ateş ölçümü de yapıyorum ateşim düştü yarın adet günü gebe kimyasal olacak galiba yarın gidip kan vericem testler strese koydu beniİnsallah bakalım şuan evimde değilim o yüzden buradaki hastaneleri bilmiyorum dönünce doktoruma gideyim dedim ama dayanabilirsem tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?