• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İyi evde yalnizken koçisine doyumlugunu alsaydin🤣😊bende iyiyim cok sukur esimi yarina ikna etmeye calisyrm 🤣🤣adam bkti benden çsmemi bu diyo 🤣🤣
Hhahhahhah vallahi eşim de bir kere demişti sanırım 🤣 ay kocam demiş bunlara çıkmak ıstersenız cıkın biz dün yorulduk. Sonra kp.m baktım cıkmaya niyeti yok kv.ye diyor ben de mi gelcem o da diyor gel gencler kalsın dedi duydum🤣 adet olacağım dıye kavustuk aaa😌 ya canım benden 5 dakika önce öyle bir yumurtlama akıntısı geldi ki anlatamam 15 santim uzuyor yumurtlama ihtimalim yoktur herhalde yine değil mi geçen ay da aynı şeyi söyledim adet oldum Ama bu çok fazla uzuyor ya şoktayım yani

Merhaba kızlar 🌸 ben 2023 gebelik planlayan annelerdenin şükür ben o dönemde doğru yöntemler ile bana bebeğin olmaz denilmesine rağmen 38 yaşımda sağlıklı bir bebek sahibi oldum şimdi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum bu süreçte bana en çok yardım olan şey beslenme planı oldu uğraştırıcı ve zor du ama beslenme bu işi tüp bebek tedavisinden bile döndürdüğünü gördüm yaşadım.şimdilerde de bunu daha pratik nasıl adepte ederim gebe kalmak isteyenlere onu uyguluyorum.kendine bu nalma şans vermek isteyen benimle iletişime geçebilir özellikle tüp bebek veya diğer tedavi süreçlerine girmeden önce oluşturduğum kişisel plan ve beslenme programına şans vermenizi dilerim 🌸🥰 bol bol çift çizgiler olması dileğiyle 🥰🥰🥰

Kızlar benimde bugün adetim 9 gün gecikti bende hiç belirti yok sadece akıntı var fazla fazla onun dışında hiç yok. Gecikmenin 4.gunu kan vermiştim negatifti olsa çıkardı değil mi

Bat gününden sonra da kullaniyim mi artık bırakayım mi ?
Canım nasılsın bugün testin negatif çıktı sanırım çok şaşırdım inşallah adet olmazsın senin de bat Çarşamba değil mi?
Benim 1 ocak 00 sularındaçatladığı için belki 15 Ocak 00.00 gibi olurum adet. Yani yarın gece suları.

Canım nasılsın bugün testin negatif çıktı sanırım çok şaşırdım inşallah adet olmazsın senin de bat Çarşamba değil mi?
Benim 1 ocak 00 sularındaçatladığı için belki 15 Ocak 00.00 gibi olurum adet. Yani yarın gece suları.
Yarında Olmazsan carsamba gunu beraber test verelım😁🌸

Canm iyiyim çok şükür bı belirtim vs yok sadece akıntım var ben hep kaset test yaptım bakarken kör olacak derecede silik çizgiler gördüm ya da görmek istedim bilmiyorum ovülasyon testlerinde de tam pik görmediğim için şu gün regl tarihim diyemiyorum ama en koyu güne bakarsak bat 15 Ocak gösteriyo inşallah güzel haberi alırım o kadar ihtiyacım var ki bu ay bu habere Rabbim nasip eder inşallah çok istiyorum 🥹 bekliycem artık test yapmıyorum zaten gecikme olursa yaparım yoksa da doktor kontrolüm var Perşembe günü bakalım o ne diyecek 🫶🌸

Ben de bir sey danısmak istiyorum belki daha önce basına gelen olmustur, son üc aydır adetlerim cok düzensizlesti, normalde 30-34 günde bir adet olurdum, son üc aydır önce 28 sonra 23 sonra 21 güne indi ve son adetüm adet gibi degil de lekelenme seklinde gecti.
Yani adet baslangıcı gibi kahverengi lekelenme oldu iki güne kanamaya döner dedim ama dönmeden 4 günde lekelenmeyle adet dönemini gecirdim. Lekelenme sonrası merak edip erken test yaptım ama negatifti
Sizce kısalan adet döngümün ve son adet dönemimin sadece lekelenmeyle gecmesinin sebebi ne olabilir?
Daha önce basına benzer bir sey gelen oldu mu
Yenimi korunmayı bıraktınız Benm hiç şaşmazdı hep aynı 25. Günde olurdum ne zman korunmayı bıraktı şaşdı azaldı sadece lekelenme tarzı oldu

Ay kızlarr ben ne yaptım sonucumun çıkmasına daha bi gün var malum sağlık ocağı geç bakıyor eşimi emara getirmiştik baktım hastane bomboş fırsat bu fırsat dedim kan verdim bi saate sonucu göreceğiz inşallah hiç kan vermiyordum vermişken ili defa oldu 😅

Ay kızlarr ben ne yaptım sonucumun çıkmasına daha bi gün var malum sağlık ocağı geç bakıyor eşimi emara getirmiştik baktım hastane bomboş fırsat bu fırsat dedim kan verdim bi saate sonucu göreceğiz inşallah hiç kan vermiyordum vermişken ili defa oldu 😅
İnşallah güzel bir haberle dönersin ♥️

Sonuc ne oldu canım 😍

Kızlaaaar günaydın. Bata 4 gün var. Elimde erken gebelik kalmadı normal kaset vardı onu yaptım sonuç böyle. Ne diyorsunuz ?

Eklentiler

• 20250114_074101.jpg
    20250114_074101.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 35
Back