- 14 Nisan 2021
- 314
- 168
- 53
- 27
bende etkisi 7.günde geçmişti ama herkesin bünyesi farklı 11. Güne kadar etkisi devam edebilir. En başından test yapıp kontrol etmek daha iyi olurdu. Bir de henüz çok erken gebelik testi için. İğnenin üstünden 10 gün geçmiş yani tahminen yumurtlamanın üstünden 8-9 gün geçmiştir henüz idrarda görülmeyebilir gebe olsanız bileKızlar iğnemin 10. Günü bugün test yapsam mı ya 9 günde testte çıkar mı acaba bilgisi olan var mı
Ben göremedim canımKızlaaaar günaydın. Bata 4 gün var. Elimde erken gebelik kalmadı normal kaset vardı onu yaptım sonuç böyle. Ne diyorsunuz ?
Ben çok bakmaktan kör oldum demek kiBen göremedim canım
Ben varım canım.. Senin yaş kaç?Merhaba kızlar.
Aranızda +40 yaş gebelik düşünenler var mı acep ?
Varsa yazarsanız çok sevinirim :)
Ben kasette görmeden kan vermemYarında Olmazsan carsamba gunu beraber test verelım
Canım umarım kimyasal değildir. Yerleşme düşüşü olabilir. Benim de yarın adet günüm ikimizin de yarındı sanırım. 36.4 oldu bu sabah dil altımEki Görüntüle 3536728 Eki Görüntüle 3536729 testimde koyulaşma olmuyor galiba ateşim de baya düştü yarın adet günüm gene kimyasal mi acaba
Olanda da olmayanda da hayır vardır canım kendini üzme olumsuza alıştır ki her zaman olumlu olursa mutlu ol ben kendimi olumsuza alıştırdığım için şu anda hiç üzülmüyorum olsaydı çok sevinirdim tabii ki. Vücut ısım 36.4'e düştü ama anlam veremiyorum vücudum çok sıcak yani Ateş ölçerim bunu çıkarmasına çok şaşkınım eşim bile soğumamışsın ki diyor çok garip bir sabahCanm iyiyim çok şükür bı belirtim vs yok sadece akıntım var ben hep kaset test yaptım bakarken kör olacak derecede silik çizgiler gördüm ya da görmek istedim bilmiyorum ovülasyon testlerinde de tam pik görmediğim için şu gün regl tarihim diyemiyorum ama en koyu güne bakarsak bat 15 Ocak gösteriyo inşallah güzel haberi alırım o kadar ihtiyacım var ki bu ay bu habere Rabbim nasip eder inşallah çok istiyorumbekliycem artık test yapmıyorum zaten gecikme olursa yaparım yoksa da doktor kontrolüm var Perşembe günü bakalım o ne diyecek
Pazar günü ilk pozitifi gördüğüm de ateşim 36.9 du dün 36.7 ye düştü bugün 36.5 oldu canımCanım umarım kimyasal değildir. Yerleşme düşüşü olabilir. Benim de yarın adet günüm ikimizin de yarındı sanırım. 36.4 oldu bu sabah dil altımkol altım da 36.2den 36.0 benim belli ama umarım senin ateş yerleşme düşüşüdür
Canım yoğunluktan sana yazamamışım ben kusura bakma yazdıklarını okumuştum geçen gün yani Doktorlar bu kanama için ne diyor ben anlamıyorum Sen yumurtlamış mıydın Yani kanaman adet kanı ise 14 gün öncesi yumurtlamış olman gerekiyor mantıkenBen göremedim canım
Eki Görüntüle 3536728 Eki Görüntüle 3536729 testimde koyulaşma olmuyor galiba ateşim de baya düştü yarın adet günüm gene kimyasal mi acaba
Pazar günü ilk pozitifi gördüğüm de ateşim 36.9 du dün 36.7 ye düştü bugün 36.5 oldu canımEkim'de kimyasal geçirdim buda öyle olacak diye korkuyorum
Ateşi nasıl ölçülüyosunuz bi zamanı ya da özel bi şeyi var mıCanım umarım kimyasal değildir. Yerleşme düşüşü olabilir. Benim de yarın adet günüm ikimizin de yarındı sanırım. 36.4 oldu bu sabah dil altımkol altım da 36.2den 36.0 benim belli ama umarım senin ateş yerleşme düşüşüdür
Normal canım emin ol kişiye göre değişiyor misal ben oğlumu 5 gün gecikmeyle 81 le öğrenmiştimKızlar battan 2 gün geçmiş nie bu kadar düşük sizce normalmı
Ya içim ferahladı aynı sat bat olan arkadaşın 900 ya dedim bi aksilik var dış boş kimyasalNormal canım emin ol kişiye göre değişiyor misal ben oğlumu 5 gün gecikmeyle 81 le öğrenmiştim
Canım ben sabah erken uyanıyorum uyanır uyanmaz yerimden kalkmadan konuşmadan dil altım dan ateşi ölçüyorum. Eğer gebeysen ateşin yüksek ilerliyor adet günü düşüyor eğer adet günü geçince yükselirse gebesin yerleşme düşüşü olmuş oluyor. Gebe değilsen adet düşüşü oluyor. Umarım anlatabildim oğlum hasta kafamı toparlamaya çalışıp yazdimAteşi nasıl ölçülüyosunuz bi zamanı ya da özel bi şeyi var mı
43Ben varım canım.. Senin yaş kaç?
İçin rahat olsun kiminin döllenme erken olur değeri yüksek olur kimininse geç olur değer düşük olur. Şimdi önemli olan iki gün sonrası stres yapma canım inşallah diğer sonucunda güzel olurYa içim ferahladı aynı sat bat olan arkadaşın 900 ya dedim bi aksilik var dış boş kimyasal
Evet her gün aynı saatte ya kol ya dil altı . Adet günü yada 1 oncesı ateş düşer genelde bedava gebelik testi diyebilirzAteşi nasıl ölçülüyosunuz bi zamanı ya da özel bi şeyi var mı
Bana daha belirgin gibi geldi kaça düştü bugün gidip kan ver istersen cnmEki Görüntüle 3536728 Eki Görüntüle 3536729 testimde koyulaşma olmuyor galiba ateşim de baya düştü yarın adet günüm gene kimyasal mi acaba
Evet her gün sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ya kol ya dil altı . Adet günü yada 1 oncesı ateş düşer genelde bedava gebelik testi diyebilirzAteşi nasıl ölçülüyosunuz bi zamanı ya da özel bi şeyi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?