- 14 Nisan 2021
- 314
- 168
- 53
- 27
aynen öyle. Bir de iğneden dolayı gecikme olabilir haberin olsun benden normalde yumurtlamadan sonraki 14. Gün adet olurum hep bu ay 2 gün gecikmeli adet oldum.Ya aslında ben iğneyi yaparken ilacın çeyreği dışarı aktı baş aşağı tutunca bastım mı ne yaptım o an anlamadım gitti birazı boşa hani ondan acaba 10. Güne etkisi kalmamış olabilir mi diye düşündüm ya en iyisi şöyle bi 3-4 gün daha beklemek
İnşallah Allah sağlıkla bebisleri nasip etsin korktuğumuzla karşılaştırmasın inşallahBenim içinde dua edin ben ateş ölçümü de yapıyorum ateşim düştü yarın adet günü gebe kimyasal olacak galiba yarın gidip kan vericem testler strese koydu beni
İyi yapmişsin canimHhahhahhah vallahi eşim de bir kere demişti sanırımay kocam demiş bunlara çıkmak ıstersenız cıkın biz dün yorulduk. Sonra kp.m baktım cıkmaya niyeti yok kv.ye diyor ben de mi gelcem o da diyor gel gencler kalsın dedi duydum adet olacağım dıye kavustuk aaa ya canım benden 5 dakika önce öyle bir yumurtlama akıntısı geldi ki anlatamam 15 santim uzuyor yumurtlama ihtimalim yoktur herhalde yine değil mi geçen ay da aynı şeyi söyledim adet oldum Ama bu çok fazla uzuyor ya şoktayım yani
İstemediginde butun krounma yontemlerini kullan yine kazara oluyoBenimde aynı böyle temmuza kadar yasmin içtim bisey olacak diye ödüm koptu ki gerçi yasmin kullanırken bi ara kimyasal bile olmustu
Bazı yumurtalar 2 gün yasayabiliyormus bir uzamadan dinledim belki öyle biseydirİyi yapmişsin canimay vucudumuz da sapitti baksana benim testlere iki gun ust uste pik olurmu ya bi baksana kuzu
Vallahi bende zorla son dedim sonra özgürsünbugünden kalan spremle olursa olur artık herşey bahane
Hahahahaha ilki bir olsun da inşallah olabileceğini vücudumda bir sıkıntı olmadığını bileyim insallahhİstemediginde butun krounma yontemlerini kullan yine kazara oluyo
Hala iki gundur akintim devm ediyo şeffafBazı yumurtalar 2 gün yasayabiliyormus bir uzamadan dinledim belki öyle biseydir
Ne zmndr korunmuyorsn cnm benm uzun zamandr olmuyorHahahahaha ilki bir olsun da inşallah olabileceğini vücudumda bir sıkıntı olmadığını bileyim insallahh
Belki de öyle biseydir inşallah ne kadar uzun ömürlü olursa o kadar iyi olurHala iki gundur akintim devm ediyo şeffaf
Ayy mecbur test alcm eczaneden yetmediBelki de öyle biseydir inşallah ne kadar uzun ömürlü olursa o kadar iyi oluroyyy bizim nazlı yumurtalarimiz
Temmuzda bıraktım sonra eylüle kadar ne zamn yapılacağını bilmiyordum açıkçası yani yumurtlama gunu vs tek o gün olduğunu ekimden beri böyle senin ne zamandirNe zmndr korunmuyorsn cnm benm uzun zamandr olmuyor
Ben de 41
İstersen keyfini çıkararak yap artık yani biraz akışa bırak ama tabi sonraki aylarda kullanırım diyorsan mantıklı az para verilmiyor çünküAyy mecbur test alcm eczaneden yetmedi
Valla 2 senedir hiç korunmadik olmadiTemmuzda bıraktım sonra eylüle kadar ne zamn yapılacağını bilmiyordum açıkçası yani yumurtlama gunu vs tek o gün olduğunu ekimden beri böyle senin ne zamandir
5li alirim eczaneden soraymda artimedin ki biraz uygun onumzdeki ay yapmayi dusunmyrm zaten doktora gidicem direkİstersen keyfini çıkararak yap artık yani biraz akışa bırak ama tabi sonraki aylarda kullanırım diyorsan mantıklı az para verilmiyor çünkü
olur canım bazen benimde 2 gün üst üste koyu olduğu oluyo
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza , takviyeleri de aksatmayın folik asit, b12 değerlerinize daha da önem verinKızlar battan 2 gün geçmiş nie bu kadar düşük sizce normalmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?