2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar ben şuan regl dönemindeyim iki aydır ovülasyon ile deniyorum bu ay yine mi ovülasyon ile denemeliyim sizce yoksa akışın mi birakiyım ?

Beni de ekler misin 28 aralik 25 Ocak yumurtlama 9 ocak

Normal normal içerde de yara var çünkü. Bir süre ağır kaldırma karını zorlayacak işler yapma eğilip kalkarken dikkat et kendini koru çorapsız terliksiz gezme bol bol sıvı tüket
Cok teşekkür ederim önerilerim icin kuzu elimden geleni yapiyorum. Bir süre fazla ayakta kalip is yapinca bilr fena oluyorum gücüm kalmiyor..
Aksam boyu acildeydik daha yeni eve geldik idrar yolu enfeksiyonu dediler. Rahim icinde bir sıkıntı yok kanama hormonal, hormonlar toparlayana kadar kanama olur normal dedi. Istersen dogum kontrol hapi kullanabilirsin vereyim dedi ama kullanmani önermem kanaman olsun birak rahim kendini firsat buldukca resetler dedi.
3lü birr antibiyotik verdi. Bide monurol muydu tek kullanimlik şase verdi.
Serum taktilar bide. Yeni dinlencem. Cok zorlu bir aksam, gece oldu.

Kızlar bu arada acile falan gitmeyin gercekten acil bir durumunuz olmadikca.
Bu aksam gece boyu acildeydim ve herkes kırılıyor infuleanza covid herkes. Kusanlar bayılanlar öksürmekten herkesin hali perisan ayni zatürre gibi.
Ben mecburiyetten gittim yoksa hayatta gidilmez. Hemsireler en son isyan ediyordu bu ne kalabalik ne oluyor daha bir sürü insan var disarda diye.
Serum takilmasi icin 45 dk bekledim serum sırası.. şaka gibiydi.
Nabzim 150 olmustu onu kontrol altinda tutmaya calistilar falan cok zor bir geceydi. Dikkat edin kendinize ve hastanelerden uzak durunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…