- 12 Ocak 2025
- 74
- 19
- 3
- 28
Aiiyyy bende xok severim eylülde evlendim ekimde de bebisimiz olsaa ne güzel olur bu 3 ay bize iyi gelecek ve hayallerimiz gerçek olacak insaYa çok tatlısınbende Eylül Ekim aylarını çok severim nasip olur inşaallah
Ya çok tatlısınbende Eylül Ekim aylarını çok severim nasip olur inşaallah
Üç gün kala canımBata kaç gün kala yaptınız acaba
Amin canım benim sizi takipteyim inşallah sizlerde güzel haber verirsinizOyy cnm sizlerde iyiki varsınızlütfen sevin artık çok iyi beslen bol c vitamini al hatta progestan iste doktordan hemen başla ne olur ne olmaz hamilelegin tadını çıkar işte biz sabırsızlar erken test yapınca böyle oluyoruz iste doktorlar çok haklı rabbim kucağınada almayı nasip etsin canım bizlerede dua et
Senin takvimini yiyeyim ne tatliş öyle canımDaha çok yenidir canım benim
Sağol canım reglim bugün düÖnecwlliklw hayırlı ığurlu olsun reglimize kaç gün vardı
Çok teşekkür amin inşallah canım hepiniz güzel haber verirsiniz küçük mucizelerinize kavuşursunuz inşallahA
y çok sevindim kız artar daha bugün regl günün artması önemli bebişine kavuşursun inşallah sağlıkla canımm
Canım senin randevun yarın mıydıİnşallah canm
Olur canım yeniden kan verdim artış varmı diye dua edin kızzzlar inş güzel sonuçlar alırım
Amin inşallah cnmÇok teşekkür amin inşallah canım hepiniz güzel haber verirsiniz küçük mucizelerinize kavuşursunuz inşallah
Sağlık ocağında mı verdin canımOlur canım yeniden kan verdim artış varmı diye dua edin kızzzlar inş güzel sonuçlar alırım
Evet boşa özele vermeye gerek yok sabah çıkar zatenSağlık ocağında mı verdin canım
Testiniz kaç hün önceden pozitif olduSağol canım reglim bugün dü
Ben veremiyorum canım Bizim doktor Yok diğer Doktorlar da ilgilenmiyorlar mecbur özelde verdimEvet boşa özele vermeye gerek yok sabah çıkar zaten
Evet canm doktor reglyken gel dediği için regl günume aldım randevumu olmadım ama bı muayene etsin beta hcg bakar gebelik yoksa neden adet olmadığıma vs bunun için gidicem inşallah sabahCanım senin randevun yarın mıydı
Pazar günü sabah ve öğlen negatifti akşam çok silik şekilde gördüm canımTestiniz kaç hün önceden pozitif oldu
Hadi güzel haberle gel inşallahEvet canm doktor reglyken gel dediği için regl günume aldım randevumu olmadım ama bı muayene etsin beta hcg bakar gebelik yoksa neden adet olmadığıma vs bunun için gidicem inşallah sabah
İnşallah canm ya sence yarın sabah kaset test yapayım mı ya da direk kana mi gidiyim?Hadi güzel haberle gel inşallah
Öyle valla canım teste bakıp duruyorum gerçek mi diye inşallah kan sonucumuzda çok iyi gelirEvet çok heyecanlı değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?