2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben bu aydan çook umutluyum. Bu arada pik yazacağımızı ınutmuşum pardon. Pik tarihim 30 ekim Eldorin Eldorin
Geçen ay neredeyse hepimiz ya geciktik ya yoğun belirtiler yaşadık. Sanki vücut hamileliğe kendini hazırladı şimdide hamile kalacağız gibi 🎉🎉

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
@Melek34191 Ekim2 Kasım
@melis717110 Ekim8 Kasım
@kizilsaclikiz131313 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
@slaslasla13 Ekim13 Kasım
@nazarsor9 Ekim14 Kasım29 Ekim
patrawa patrawa 19 Ekim15 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
@CinnamonQueen19 Ekim18 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim19 Kasım
@Tugce924220 Ekim20 Kasım
@parla121224 Ekim21 Kasım
L lilya 0 25 Ekim22 Kasım
Daydi Daydi 26 Ekim22 Kasım
@loveinnovember30 Ekim22 Kasım
@94bassuk29 Ekim24 Kasım
kittenlyy kittenlyy 26 Ekim25 Kasım
@incim117 Eylül19 Ekim
@papatya55711 Ekim29 Ekim
@seklla3 Ekim30 Ekim
@tilyam24 Ekim18 Kasım

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰
Canım beni de eklermisin
SAT:6 ekim
BAT:2 kasım
Geçen ay pik:16 ekim

Sat 7 ekim Bat 7 kasım 🥹 benide eklermisin Eldorin Eldorin birde bir sorum olacak ben test yaptım ikinci test sonradan kayboldu üzüldüm 😔bir fikriniz varmı resmide ekledim 😔

Eklentiler

• IMG_9918.jpeg
    IMG_9918.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 10
Beni de ekleyebilir misinizzz SAT 31 Ekim BAT 5 Aralık (öngörü :))

Ben bu aydan çook umutluyum. Bu arada pik yazacağımızı ınutmuşum pardon. Pik tarihim 30 ekim Eldorin Eldorin
Geçen ay neredeyse hepimiz ya geciktik ya yoğun belirtiler yaşadık. Sanki vücut hamileliğe kendini hazırladı şimdide hamile kalacağız gibi 🎉🎉
Ay hadi İnşallah ağzın bal yesin 😂
yeni grup varmış💞, umarım bu ay herkes için uğurlu olur 😍 benimde sat 15.10 bat 10.11 beni de ekler misiniz Eldorin Eldorin 🌸

Canım beni de eklermisin
SAT:6 ekim
BAT:2 kasım
Geçen ay pik:16 ekim
Ekledim kızlar ❤️ yeni gelenler hoşgeldiniz 🥰

Sat 7 ekim Bat 7 kasım 🥹 benide eklermisin Eldorin Eldorin birde bir sorum olacak ben test yaptım ikinci test sonradan kayboldu üzüldüm 😔bir fikriniz varmı resmide ekledim 😔
Ekledim canım hoşgeldin.cizgi görünüyor aslında ama ilk 10 dakikayı dikkate almak lazım. Bence iki gün sonra tekrarlarsan daha doğru bir sonuç alabilirsin

Kızlar benim yarın doktor randevum var ilk kez gidecem detaylı muayane için inşallah bir sağlık sorunu çıkmaz gecikmemin 13. günü artık haöileysemde yarın öğrenecem çok stres yaptım nasıl oluyor muayene gebelik düşünüyorum diyeceğim doktora
Evet stres yapacak birşey yok canım gecikmem var gebelik düşünüyorm bakarmısınız bi dersen o muayene eder zaten. Alttan bakar büyük ihtimalle

X