- 8 Ağustos 2024
- 72
- 42
- 29
Bende gördüm hayırlı olsuun bende ilk gebeliğimi böyle silik öğrenmiştimKızlar adetime 5 gün var freely test yaptım biraz önce ve 2 dakka içinde çift çizgi çıktı silik şekilde sizce var mı gebelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüm hayırlı olsuun bende ilk gebeliğimi böyle silik öğrenmiştimKızlar adetime 5 gün var freely test yaptım biraz önce ve 2 dakka içinde çift çizgi çıktı silik şekilde sizce var mı gebelik
Çok net bir şekilde gördüm, kan ver kesinleşsin istersenKızlar adetime 5 gün var freely test yaptım biraz önce ve 2 dakka içinde çift çizgi çıktı silik şekilde sizce var mı gebelik
Nasıldı bir sıkıntı çıkmadı umarımGrubun açılmasına sevindim Ben de bugğn rahim filmi çektirdim
Canım beni de eklermisin
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @Melek3419 1 Ekim 2 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım @asiliris 4 Ekim 9 Kasım @slaslasla 13 Ekim 13 Kasım @nazarsor 9 Ekim 14 Kasım 29 Ekim patrawa 19 Ekim 15 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @CinnamonQueen 19 Ekim 18 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım L lilya 0 25 Ekim 22 Kasım Daydi 26 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım @94bassuk 29 Ekim 24 Kasım kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @incim1 17 Eylül 19 Ekim @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @seklla 3 Ekim 30 Ekim @tilyam 24 Ekim 18 Kasım
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Beni de ekleyebilir misinizzz SAT 31 Ekim BAT 5 Aralık (öngörü :))
Ay hadi İnşallah ağzın bal yesinBen bu aydan çook umutluyum. Bu arada pik yazacağımızı ınutmuşum pardon. Pik tarihim 30 ekim Eldorin
Geçen ay neredeyse hepimiz ya geciktik ya yoğun belirtiler yaşadık. Sanki vücut hamileliğe kendini hazırladı şimdide hamile kalacağız gibi
yeni grup varmış, umarım bu ay herkes için uğurlu olur benimde sat 15.10 bat 10.11 beni de ekler misiniz Eldorin
Ekledim kızlar yeni gelenler hoşgeldinizCanım beni de eklermisin
SAT:6 ekim
BAT:2 kasım
Geçen ay pik:16 ekim
Teşekkür ederim canım inşaAllah hepimiz sağlıklı hayırlı uğurlu bebişlerimize kavuşuruzAy hadi İnşallah ağzın bal yesin
Ekledim kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz
Ekledim canım hoşgeldin.cizgi görünüyor aslında ama ilk 10 dakikayı dikkate almak lazım. Bence iki gün sonra tekrarlarsan daha doğru bir sonuç alabilirsinSat 7 ekim Bat 7 kasım benide eklermisin Eldorin birde bir sorum olacak ben test yaptım ikinci test sonradan kayboldu üzüldüm bir fikriniz varmı resmide ekledim
Yok her şey normaldiNasıldı bir sıkıntı çıkmadı umumarım
Tamam canım çok teşekkür ederimEkledim canım hoşgeldin.cizgi görünüyor aslında ama ilk 10 dakikayı dikkate almak lazım. Bence iki gün sonra tekrarlarsan daha doğru bir sonuç alabilirsin
Evet stres yapacak birşey yok canım gecikmem var gebelik düşünüyorm bakarmısınız bi dersen o muayene eder zaten. Alttan bakar büyük ihtimalleKızlar benim yarın doktor randevum var ilk kez gidecem detaylı muayane için inşallah bir sağlık sorunu çıkmaz gecikmemin 13. günü artık haöileysemde yarın öğrenecem çok stres yaptım nasıl oluyor muayene gebelik düşünüyorum diyeceğim doktora