Bende sarı kapak aldım da yumuşatıcı dada aklım kalmadı değilCanım ben unibaby yeni doğan ile yıkadım sarı kapak olan. Önermiyorlar ama biraz yumuşatıcı da koydum valla
Eki Görüntüle 3491795
Süt kasigi kesin lazimmiemzik ?
Biberon ?
Pişik kremi ?
Bez kaç numara ?
Islak mendil ?
Süt sağma makinası ?
Anne süt kaşığı ? ( bunun ne olduğunu bile anlamadım)
Hastane çantası için bunları almam gerekiyor siz nereden hangi marka aldınız ?
Philips ultra softemzik ?
Biberon ?
Pişik kremi ?
Bez kaç numara ?
Islak mendil ?
Süt sağma makinası ?
önce diyet yapacaksın açlık ve tokluk seferlerini ölceceksin olmazsa insülinKızlar şeker yüklemesi yapıldı tokluk kan şekerim 179 çıktı uçuşa geçmiş resmen. Elveda tatlılar ve hamur işleri. Nasıl bi tedavi uygulanacak bana şimdi
Emzik philiphs avent kullanırsa tabiemzik ?
Biberon ?
Pişik kremi ?
Bez kaç numara ?
Islak mendil ?
Süt sağma makinası ?
emzik bende avent ultra air aldım kızımda da avent almıştım biberonda dr browns gerçekten öneririm biz hiç gaz problemi yaşamadıkBen kendi aldıklarımı yazayım
emzik ? Avent Ultra air
Biberon ? Yurtdışından Comotomo marka aldım ama biraz bulması zor , Dr. Browns en güzeli
Pişik kremi ? Mustela , birde weleda alacağım
Bez kaç numara ? Yenidoğan için Prima 1 numara aldım , molfix de çok öneriliyor
Islak mendil ? Molfix yenidoğan
Süt sağma makinası ? Lansinoh elektrikli
Anne süt kaşığı ? Bu kaşık biberon dedikleri. Markası çok önemli değil
Dr. Brown's Geniş Ağız Anti-Kolik Cam Biberon 150 ml Fil DesenliBen kendi aldıklarımı yazayım
emzik ? Avent Ultra air
Biberon ? Yurtdışından Comotomo marka aldım ama biraz bulması zor , Dr. Browns en güzeli
Pişik kremi ? Mustela , birde weleda alacağım
Bez kaç numara ? Yenidoğan için Prima 1 numara aldım , molfix de çok öneriliyor
Islak mendil ? Molfix yenidoğan
Süt sağma makinası ? Lansinoh elektrikli
Anne süt kaşığı ? Bu kaşık biberon dedikleri. Markası çok önemli değil
ikizleri erken doğan anne nasıl dua ediyorum onun için bebekleri için ama ismini unuttum olumsuz birsey olmamıştır insallah
inşallah ikisi de iyidir bebislerinKivirbas95 ben de çok merak ediyorum onu. Girmemiş de siteye
Dr. Brown's Geniş Ağız Anti-Kolik Cam Biberon 150 ml Fil Desenli
https://app.hb.biz/6yExSMM8PFJy
şu model yenidoğan için uygun olur mu acaba bide cam mı plastik mi karar veremiyorum
Başınız sağolsun canım ne denir ki rabbim cennetinde kavuştursun evladınlaKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Oğlumda 1 numara 180 tane Molfix aldım sonra 2ye geçiş yaptık.bu bebeğimde de 2numara 210tane baby turco aldım.1numara hiç almadım.cunku baby turco 2numara da Molfix yada Prima nin 1 numarası gibi.Emzik Philips Avent Ultra Air aldım. Yenidoğan yoğun bakım hemşireliği yapmış bir arkadaşım Lansinoh meme reddi yapmıyor dedi.
Biberon, Philips Avent 0 ay cam biberon aldım. Arkadaşım yine meme reddi yapmıyor diye Lansinoh önerdi.
Pişik kremi Weleda aldım. Annemin kolu yandı sürdük çok iyi gelmiş öyle diyor. Bir de içeriği temiz. Ezgi isminde bir pediatri doktoru var o sürekli kullanmayın diyor pişik kremini önerdiği kremler Naturaliz ve Baboon.
Bez ben Prima Premium 210 tane 1 numara aldım. Yeni doğum yapan arkadaşım Sleepy Bio Natural almış bebek şu an 15 günlük bile değil, kilolu da değil, 3.5 kilo doğmuştu. 2 numaraya geçmiş. 1 numara 60 tane falan kullanabilmiş bebeğe küçük gelmiş.
Islak mendil ben almadım Baby Me temizleme pamuğu alacağım galiba.
Süt sağma makinesi eller serbest şarjlı model Bebebao aldım. Lansinoh ve Philips de öneriliyor.
Anne süt kaşığını pediatrist Osman Gönülal önermiyordu, yeni doğum yapan arkadaşım hastanede hemşirelerin bebeğe şırınga ile mama verdiğini söyledi. Ben de e-bebekte mama şırıngası gördüm o kaldı aklımda.
Canım dar ağız ve plastik olanlar öneriliyor genelde. Evet cam daha sağlıklı belki ama ağır olduğu için tehlike olultırabilşyormuş.Dr. Brown's Geniş Ağız Anti-Kolik Cam Biberon 150 ml Fil Desenli
https://app.hb.biz/6yExSMM8PFJy
şu model yenidoğan için uygun olur mu acaba bide cam mı plastik mi karar veremiyorum
Emzik, biberon, süt sağma makinesi philips aldık ama indirimlerde hayli düşüyor fiyatlar kasımı bekleyin bence, ıslak mendil bez sleepy aldım bez 2ve 3 numara. Süt kaşığı şırınga gibi olanlar sanırım ama ağız kısmı hoşuma gitmedi benim oğlumda doktor minik mama kaşığıyla ver demişti damla damla zor oldu ama beni bırakmadı sarılık gecincede bırakmıştık mamayıemzik ?
Biberon ?
Pişik kremi ?
Bez kaç numara ?
Islak mendil ?
Süt sağma makinası ?
Kızını kaybettiler oğlu iyiydi inşallah daha da iyi olup çıkarlar hastanedenikizleri erken doğan anne nasıl dua ediyorum onun için bebekleri için ama ismini unuttum olumsuz birsey olmamıştır insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?