- 27 Kasım 2018
- 3.298
- 3.460
Bnm de öyle olmuştu.Kızlar kanaması olanlara birsey sorsam. Kanama olduktan sonra bir kac gun kahverengi akıntı geldi. Akabinde bgn de renksiz kokusuz akıntı gelmeye başladı. Kanaması olanlar siz de böyle bir şey yaşadınız mı? Su gibi akıntı olunca ben de korkmaya başladım. Sabaha kadar devam ederse doktoruma yazacağım.
Daha erken ama bu haftalarda bana da erkeğe benzio dedi.dun gittik 17haftada kız yüzde 90dedi.Kızlar cinsiyeti erkekten kıza dönenler erkek dediklerindeki ultrason fotoğrafınız var mı bana 12+5 te bacak arası boş dedi doktor aradan 1 hafta geçti 13+4 te pipi görüyorum erkek bu bebek dedi değişmez sanmıyorum ama değişenleri de görünce bi acaba mı dedim bide 13+4 haftaya göre pipisi aşırı büyük geldi bana açana kordon olabilir mi erkeğe alıştırdım kendimi ama
İstanbul'da bende devletten asla randevu alamıyordum oğlumda.simdi şükür burda her saat alabiliyorum.perinatolojiyi kadın doğum aciyor oyle randevu alabiliyorsun.Sadece ben miyim devletten randevu alamayan İstanbula mi özgü boyle acaba ben de sehir hastanesine gittim doktorum yesil alan açtık perinatolojiden randevu alırsın dedi ama e-nabizda kesinlikle randevu açılmıyor. Diger devlet hastaneleri gözüküyor ama onlarda da ayrıntılı usg yapılmamaktadır diye not düşmüşler. Detaylisini istanbulda devlette yaptırabilirler nerde yaptırdı acaba. Sanirim onu mecburen özelde yaptiricam
Ben sanki.Kızlar ikinci gebeligi olup hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı
Güzel sonucunİkili test sonucum çıkmış,doktorumun asistanı arayıp doktorun sonuca baktığını iyi olduğunu söyledi kontrole gidince sonuç hakkında konuşacağız,sizede sormak istedim sonuç nasıl sizce?