Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Yaa tecrübeli anneler, biberon ve emzik almak için 0-3 ay dönemi doğru mu yanlış mı? Geçen heves ettim bi alsam dedim ama internette de diyo ki yeni doğan döneminde emzik ve biberon kullanımı meme reddine yol açar vs. Ama emzik verilmeyince parmak emmeye başlayan ve 7 yaşına kadar bunu devam ettiren çocuklara da denk geldim. Çok arada kaldım, emzik ve biberon kararı nasıl ve neye göre veriliyor??
Ben oğlumda hastanedeyken verdim emzik hemen emdi meme reddide yaşamadık ama biberon hiç kullanmadık doktorumda önermedi sarılık zamanı küçük kaşıkla mama veriyordum sonrada gerek kalmadı

Kızlar günaydın, grubun en son doğuranı olacağımı düşünüyorum. Bugün nasipse doktora gideceğim 11+3 olduk. Mide bulantısı şikayetim iyice arttı normalde prilam kullanıyorum ama sanki etkisini kaybetti gibi. Bu haftada burun kemiği ve ense kalınlığı konusunda doktor yorum yapar mı ?

Tsh düşüklüğü problemi yaşayan oldu mu? T3 ve t4 de sınırın üstünde çıkınca ben biraz panikledim 15 gün sonra test tekrarı olacak. Korkuyorum açıkçası, ilk gebeliğimde böyle problemler yaşamamıştım

Kızlar selam. İkili test sonuçlarım çıkmış ama değerlerden anlamıyorum. Anlayan varsa bakabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20240722_120941.jpg
    IMG_20240722_120941.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba sevgili anneler. İkiz gebe olanlar, ikiz olduğunu kaçıncı hafta öğrendi acaba?

Bu arada ben bebek arabalarına internetten baktım önce Mamas Papas Armadillo Flip Xt2 almayı düşündüm. Sonra Kraft Napoli ve Prego Mios'u özellikleri itibariyle beğendim. Tutma sapı yön değiştiyor o şekilde çift yönlü oluyor. Oturma ünitesinin yönünü degismek gerekmiyor benim bel fitigim vs olduğu için daha rahat geldi bana. Muhtemelen Kraft Napoli alacağım.
Merhaba bende kızımdan Mamas Papas ocarro var abartmıyorum 4 yaşına kadar kullandım tam olarak yatıyor çift yönlü sürüş var ve tekerlekleri çok konforlu bebeği hiç sarsmıyor 4 ay pusetiyle kullandım sonra normal şeklinde. Tek parça katlanıyor sadece baston arabalar kadar hafif değil

Güzel anneler iyi akşamlar , bebek ihtiyaçları için çok güzel bir tablo yapıp atmıştı bi arkadaşımız kaydetmeyi unutmuşum bulamadım da var mı başka böyle bir ihtiyaç listesi yapan neredeyse 16.haftaya gireceğim ilk bebeğim şimdiye kadar kendimi zar zor tuttum artık alışverişe başlayayım diyorum ☺️
Buyur canım ben atmıştım

Eklentiler

• BEBEK ALIŞVERİŞ LİSTESİ.jpg
    BEBEK ALIŞVERİŞ LİSTESİ.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 71
Evet masaallah çok sağlıklı bir bebikto geliyor. 0.8 mm çıkmış ense kalınlığı. Benimki de 1 mm çıktı. Kan sonucunuz ne zaman çıktı?
Ay maşallah rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah en büyük duam her gün 🙏🥰🥰 ayın 17 sinde verdim kanı bugün çıktı kuzum 5 gün falan sürdü. Yarın gidip göstereceğim sonuçlarımı ❣️

Ben de Skip Hop baktım ama bunun görüntüsüne bakınca daha çok beğendim. Yoksa dediğiniz gibi Skip Hop daha geniş ve iyi duruyordu bence birçok açıdan. Ya zaten bunu aldım hevesle hamile bir arkadaşım var benden 3 ay önde. Neyse onunla ortak olduğumuz bir grup var 3 kişilik, oraya attım. Güzel mi ne diyorsun diye. Sen böyle giderse batarsın dedi. Bu arada maddi olarak benden daha iyi bir konumda, Allah daha çok da versin o ayrı. Ama batacak ne var ya? Şimdi ne uygun ki? Ben aslında Kipling çantaları çok beğeniyorum mesela. Bebek bakım çantası adıyla geçmiyor ama çantaları çok büyük ve kaliteli. İyi ki onu alıp atmamışım yoksa kim bilir ne derdi bana.

Yaa tecrübeli anneler, biberon ve emzik almak için 0-3 ay dönemi doğru mu yanlış mı? Geçen heves ettim bi alsam dedim ama internette de diyo ki yeni doğan döneminde emzik ve biberon kullanımı meme reddine yol açar vs. Ama emzik verilmeyince parmak emmeye başlayan ve 7 yaşına kadar bunu devam ettiren çocuklara da denk geldim. Çok arada kaldım, emzik ve biberon kararı nasıl ve neye göre veriliyor??
Benim kızım emiyor uykuya dalarken 6 yaşında. Biberon meme reddi yapabilir mi belki , çünkü çekince daha kolay gelen bir besin var . Ama emzik içi boş bişey karnı doyurmuyor ki , ve sakinleştiriyor özellikle uyurken.

Merhaba bende kızımdan Mamas Papas ocarro var abartmıyorum 4 yaşına kadar kullandım tam olarak yatıyor çift yönlü sürüş var ve tekerlekleri çok konforlu bebeği hiç sarsmıyor 4 ay pusetiyle kullandım sonra normal şeklinde. Tek parça katlanıyor sadece baston arabalar kadar hafif değil
Merhaba, Mamas Papas'lara dokundum kumaş kalitesi çok hoşuma gitti. Ama arabanın bagajına nasıl sığar eşimle bilemedik. Çok büyük ve eminim çok da rahattır bebek için. Ama arabamız Polo. Bagaja sığar mı hiç bilemedik.

Merhaba, Mamas Papas'lara dokundum kumaş kalitesi çok hoşuma gitti. Ama arabanın bagajına nasıl sığar eşimle bilemedik. Çok büyük ve eminim çok da rahattır bebek için. Ama arabamız Polo. Bagaja sığar mı hiç bilemedik.
polo ise sorun yaşarsınız bence almayın yani sığar tabi ki ama yanına valiz koyamazsınız çünkü düz katlanan bir araba minik olmuyor maalesef :)

X