Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    141
Senin kaç haftalıktı şimdi , cinsiyeti ne zaman öğreneceksin acaba
 
Ben de hesabımdan ayarladım onu ama hem sizlerinki hem kendiminki görünmüyor. Niye ki acaba?
 
Günaydın kızlar, bugün açık kahverengi akıntım oldu yarım avuç içi kadar. Yarın randevum var sabah. Acile gitmeli miyim bilemedim.
 
Sayfada ne çok kız isteyen varAllah'ım bende dahil kız isteyen kullarına sağlıklı güzel kizceler nasıp et Yarabbi amiin
Ya ille kiz olsun kafasında degilim hatta erkek hissediyorum ilkinde cok istemistim ama erkek cocukta ayri bi tat oglumu sünnet ettirdigimde o aglarken bende oturup allahim bi daha bana erkek evlat verme diye dua etmistim o aci cektikce cok üzülmüştüm
Ay daha 9 gün var çok heyecanlı hadi inşallah istediğin gibi olur
Ay daha cok varmiş be
 
H&m boya kullanıyor sanırım kumaşlarda. Kızım 6 yaşında hala lcw dan aldığım siyah ürünüde beyaz ürünüde gönül rahstlığıyla bir yıkarım boya olmadığı için sorun olmaz. Ama geçen sene hm den aldığım siyah taytıda attım herşeyi boyadı. Oyüzden hm konusunda biraz tereddütlüyüm.
 
Ben de hesabımdan ayarladım onu ama hem sizlerinki hem kendiminki görünmüyor. Niye ki acaba?
Profildeki forum seçeneklerine girip oradan başkalarinin mesaj imzalarını gösteri aktive etmek gerekiyor bir de onu yapar mısın.
Günaydın kızlar, bugün açık kahverengi akıntım oldu yarım avuç içi kadar. Yarın randevum var sabah. Acile gitmeli miyim bilemedim.
Canım kahverengi akıntı sorun değil diyor doktorlar normalde , eğer çok endişelendiysen ve devamı geliyorsa bi git istersen acile
 
Canım hepsi boya kullanıyor kumaşlarda , benim bahsettiğim o boyalarda kullanılan kimyasallar. Bahsettiğin tayt bebek ürünümüydü ?
 
cinnabon e bebek tekstili hakkında ne düşünüyorsun?
E bebeğin kendi markalarının üretim koşulları çok kötü ama orada satılan andy wawa ve ya onun gibi markalar için bir şey diyemem. Düz beyaz renk bir şey alırken çok sıkıntı yok , ama renkli ve baskılı ürünlerde dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle baskılı ürünlerde oeko-tex sertifikası var mı diye bakıp gönül rahatlığıyla alabilirsiniz aslında.
Ya bu resimdeki gibi yıkama talimatına dikiyorlar ya da aynı logoyu fiyat kartına ve ya arkasına yapıyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…