- 13 Temmuz 2024
- 24
- 2
- 31
Bacakları kapalı değil mi sankiHerkes erkek demiş ama o bacak arasındaki Kordon bacak arası boş görünüyor bu pozisyona göre hakkınızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacakları kapalı değil mi sankiHerkes erkek demiş ama o bacak arasındaki Kordon bacak arası boş görünüyor bu pozisyona göre hakkınızda hayırlısı olsun
Çok erken denilmişBenim 11+4 deyken bacak arasını gösterdi erkek demişti . 12. Haftada hiç hareket etmedi . Fetal DNA yaptırdık sonucu bekliyoruz.
Şimdi 14. Haftaya girdik .
Evet ama tam kapalı gibi erkeklerde nasıl oluyorİkinci fotoğrafta yan yanmış gibi arasi boş gibi
Lansinoh ve philips cok iyi canim kiwi duymadimBen de alışverişe başlamadım sayılır sadece kiwi nin ikili göğüs pompası indirime girmişti onu aldım inşallah iyidir tavsiye eden çok oldu
Direk yakınımda kullanan yok ama , kadınlar kulübünde duymuştum kiwiyi bende. Hayırlı olsun bol bol sağacak sütün olsunBen de alışverişe başlamadım sayılır sadece kiwi nin ikili göğüs pompası indirime girmişti onu aldım inşallah iyidir tavsiye eden çok oldu
Aynen bende oğlumda lansinoh almıştım 2lisini.ama ikilisi çokta gerekli değilmişLansinoh ve philips cok iyi canim kiwi duymadim
Şansımızı deneyeceğiz artıkLansinoh ve philips cok iyi canim kiwi duymadim
İkizlerimin hemen hemen tüm kuyafetlerimi H&M den almıştım gerçekten çok kaliteli ürünleri var indirim denk getirdikçeHelloo alışveriş konuşulmuş, bayılırım ben öğrendiğimden beri ufak ufak şeyler almaya başladım, tüp bebek annesiyim çok hevesim vardı reflü yatağı ve bebek arabası konuşulmuş, arabayı cybex eezy s twist tercih ettik. Reflü yatağı konusunu çook araştırmıştım, aslında bilinen doğru değilmiş doktorlar reflüyü engellemediği gibi ani bebek ölümü riskini artırdığını söylüyor aslında almayacaktım ama taşınabilir bir yatağın seyahatler için iyi olabileceğini düşündüm o yüzden Umay Bebe’nin çanta şeklindeki reflü yatağını aldım. Link atayım Umaybebek Umay Ãantalı TaÅınabilir Reflü YataÄı, Babynest, Anne Ãantası - Dokuma Kahve Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kıyafetleri de ağırlıklı olarak H&M ve Zara tercih ediyorum, Kitikate ve Cigil de hoşuma gidiyor. Hm ve zara’nın bebek bölümü pahalı sanıyordum ama mahalle arasındaki yerel bebek mağazalarından çok daha uyguna geliyor ve kaliteleri çok iyi. Ben aktif olarak alışveriş yapıyorum şu anda 14.haftam bitmek üzere, fikir alışverişi iyi olur
Carter’s tulum çok fazla kullandık bizde evet kalıpları gerçekten küçük ya mağazadan alım online alacaksanız da bir beden büyük alın Carter’s zıbınlarımız da var ama uzun kollu birçoğu bebiş kış ayında doğacak ama ay farkı ile giyemeyevilir belki kilolu bi bebiş olursa bi ihtimalKizlar günaydin alişverislere baslanmis ben hic bisey almadim ilk bebegimde hep h&m ve next almistim hep nude renkler aldim ki bi de kizim olursa ona da kullanirim diye cinsiyeti ögrenince bende ufak ufak almaya baslayacagim ilk bebegi olanlara tavsiyem h&m kaliplari cok geniş ve büyütme ek cit citlari katlamalari vs oluyor özellikle fitilli takimlari çok uzun süre kullanilabiliyor surekli kiyafet almak zorunda kalmiyosun siddetle tavsiye ederim bana bi kac lcw organik pamuk geldi agzi gözü yamuldu kaliplari da vi degisik geldi bana sevmedim ha birde carters cok guzel oluyor kışın peluş tulumlarini cok kullandim bunda da alacagim cunku oglum agustos bebegıydi asla ayni seyleri kullanamicaz galiba cartesin kaliplari kucuk buyuk almanizi tavsiye ederim
Bende ikiz bekliyorum da, önerilerinizi ve tecrübelerinizi dinlemek isterim. Alış veriş yaparken neler lazım mesela, doğumdan sonra bakım nasıl oldu? Erken mi doğdular? Kaç kilo doğdular gibi ikiz sahibi kimse yok çevremde. Bilmiyorum da bazen korkuyorumEvet 4.5 yaşındalar
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle biz 36+3 te doğduk oğlumun biri 2800 diğeri 2500 gram doğdular 9 gün yoğunbakım serüvenimiz oldu sonra şükür sapasağlam çıktım hastaneden bakım konusunda annem yanımdaydı ilk 3 ay sağolsun sonra hep tek baktım kolay olacak asla diyemem ama rutine binince herşey o kadar rahat edeceksin ki vücut o tempoya da alışıyor bir süre sonra kıyaget konusunda ben hastane çıkışı setlerinden fazla almamıştım erken ve düşük kilolu doğar diye 3-4 parça prematüre kuyageti aldım iyi ki almışım el kadarlardı eve geldiklerinde onun haricinde camım bol bol zıbın almanı öneririm ve süt sağma pompası mutlaka edinmelisin bebeklerin emmiş bile olsa bir süre sonrasında süt miktarı yeterli gelmeyebiliyor ben sürekli sağım yaptım sağım yaptıkça da sütüm artmıştı lansinoh çiftli kullanmıştım onun haricinde göğüs kalkanı acenten aldım çamaşırların göğüs ucuna sürtmesini ve yarayı engelliyor aynı zamanda akan sütü de bir miktar topluyorBende ikiz bekliyorum da, önerilerinizi ve tecrübelerinizi dinlemek isterim. Alış veriş yaparken neler lazım mesela, doğumdan sonra bakım nasıl oldu? Erken mi doğdular? Kaç kilo doğdular gibi ikiz sahibi kimse yok çevremde. Bilmiyorum da bazen korkuyorum
Hiç bilmiyorum canım. Devamı geldi mi? Ben düşük yaptığım zaman da önce kahverengi akıntıyla başlamıştı o yüzden ben tedirgin oluyorum böyle lekelenmelerde.Dün günboyu yoldaydım onla ilgili olabilir mi ki? Normalde hep evdeyim yatıyorum.
Evet kapalı ama altan bacak arası boş görünüyor ki eğer erkek olsa altan testislerde görünürdü:-)İlk resimde çok belli simasından kız olduğu Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı kılsın ilk çocuk muBacakları kapalı değil mi sanki
Ben henüz bsye baslamadim ama başlamam gerek.onceki doğumdan şükür çok çatlama olmadı ama karnım sistikce çizgiler yine dikkatli bakınca görünüyor sanki.Bu sıcakta çatlak kremlerini kullanabilen var mı?
Ben sürüyorum günde bi kere ben çatlamaya çok müsaitim ergenliğimde gerçekten tüm vucudum çatladı bi anda yan simitlerimde hali hazırda çatlaklar var ama göbüşümün ortasında yok bide orası öatlamasın diye önlem alayım dedim gögüslerimede sürüyorum ben çünkü 2,5 katına çıktılarBen henüz bsye baslamadim ama başlamam gerek.onceki doğumdan şükür çok çatlama olmadı ama karnım sistikce çizgiler yine dikkatli bakınca görünüyor sanki.