- 20 Mayıs 2024
- 245
- 537
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ALLAH Razı olsun canım benim Rabbim sana ve isteyen herkese evlat sevinci yaşamayı nasip etsinmaşallah kuzum bizim de yengemiz pko ama pcos değil sendrom değilmiş yani sadece overde polikistik görüntü varmis. inşallah ondan da güzel haberleri alırız senin de gözüm aydın dağlıkla sohbetle al kucağına
Erkek gibi geldi banaYaaa kızlar ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış herkesin gönlündeki olsun inşallah ama önce sapsağlıklı olsun bebişlerimiz.. dün 10+5 de doktor bize yorum yapmadı. 12+0 da detaylı ultrason bakacağım o zaman bir tahmin yaparız dedi ama varsa bir yorumunuz yazabilirsiniz bize de
Pko engel değil gebeliğe düzenli adet görülüyor yumurta çatlıyor kafasına hiç takmasın yani yengeniz pcos da bile doğal gebelik çok oluyorken pcolular daha şanslı ki o normal bir durummaşallah kuzum bizim de yengemiz pko ama pcos değil sendrom değilmiş yani sadece overde polikistik görüntü varmis. inşallah ondan da güzel haberleri alırız senin de gözüm aydın dağlıkla sohbetle al kucağına
Yaa hadi inşallah sevindim şu an Sağlıklı olsun hepimizinki önemli olan oSizinki de kız bence gerçi doktor erkek demiş sanırım ama bana kız gibi geldi
Yaa bana da öyle geldi sanki..Erkek gibi geldi bana
Evet canım Türk firmalarının doğruluk payı düşükmüş özellikle Hill sağlık panorama test için en iyisi diyorlar. 425 dolar fiyatı. Bizde oraya yaptırdık yanlış sonuç almak istemiyorum çünkü.Peki yabancı firmalar daha mı iyidir sizce
Bana da decavit verdi doktorum ama içerisindeki a vitamini çok yüksek geldi o yüzden kullanmaya başlamadım bir türlü korktum açıkçasıBu arada bana vitamin olarak da decavit verdi folik asit bitene kadar kullan sonra bunu başlarsın dedi decavit kullanan var mı bulantı yapıyor diyen de var eski konularda arattım çok şükür başta bulantılarım vardı ama şu an çok nadir oluyor
Güzel sonuçlar alın inşallah firmanın adı neydi ?Bugün muayene olduk . Bebiş uyuyordu . Hiçbir şey göstermedi maalesef . Ense kalınlığını bile ölçmedi doktor . Dönmedi bebiş . Geçen hafta ölçmüştü sıkıntı yoktu bu hafta da ince zaten maalesef ölçemiyorum inat etti dönmüyor dedi doktor 12+2 günlük çıktı 5,5 cm .
Fetal DNA testi için kan verdik . Doktor hemşiresine kanı aldırdı özel bir kutuyla bize verdi . Firmayla iletişime geçtik bize kargo kodu verdi biz gönderdik . 11,500 Tl tuttu bizimki .
Eve gelip hemşire aldığı da oluyormuş ama o zaman 14 ya da 15 bini buluyor bence gerek yok dedi doktorum ( Kahramanmaraş) . Biz bu şekilde hallettik inşallah güzel sonuçlar gelir
Demedi canımErkek gibi geldi bana. Dr bisey demedi mi?
Canım A vitamini olumsuz etkisi neEvet canım Türk firmalarının doğruluk payı düşükmüş özellikle Hill sağlık panorama test için en iyisi diyorlar. 425 dolar fiyatı. Bizde oraya yaptırdık yanlış sonuç almak istemiyorum çünkü.
Bana da decavit verdi doktorum ama içerisindeki a vitamini çok yüksek geldi o yüzden kullanmaya başlamadım bir türlü korktum açıkçası
Güzel sonuçlar alın inşallah firmanın adı neydi ?
Amin inşallah ben doktoruma çok güvendiğim için hiç sorgulamadım Türk bir firma sanırım siz söyleyince forma baktım Ankara yazıyor .Evet canım Türk firmalarının doğruluk payı düşükmüş özellikle Hill sağlık panorama test için en iyisi diyorlar. 425 dolar fiyatı. Bizde oraya yaptırdık yanlış sonuç almak istemiyorum çünkü.
Bana da decavit verdi doktorum ama içerisindeki a vitamini çok yüksek geldi o yüzden kullanmaya başlamadım bir türlü korktum açıkçası
Güzel sonuçlar alın inşallah firmanın adı neydi ?
A vitamini çok riskli gebelikte o yüzden kullandığınız retinol içierikli kremleri bile bırakmalısınız.anti aging ürünlere ara verilmeli,kullanılan asitli peeling ve asitlere deCanım A vitamini olumsuz etkisi ne
İnternetteki bilgi aşağıdaki gibi ,Canım A vitamini olumsuz etkisi ne
İnşallah canım , güzel haberlerini bekliyoruzAmin inşallah ben doktoruma çok güvendiğim için hiç sorgulamadım Türk bir firma sanırım siz söyleyince forma baktım Ankara yazıyor .
tecrübeli bir doktor hep bu firmaya gönderiyoruz dedi . İnşallah bir yanlışlık olmaz
Canım bana da yazan baya tecrübeli üniversite hocası şimdi adama içindeki A vitamini fazla mı değil mi bilmiyorum ama internetteki içeriklere göre fazla gibiİnternetteki bilgi aşağıdaki gibi ,
Gebelerin A vitaminini fazla alması fetüste ciddi anomalilere sebep olabilmektedir.Gebe kadınlara yüksek doz A vitamini verildiğinde düşüklere, bebekte kalp ve kafa anomalilerine rastlanabilir. Gebelikte, günlük A vitamini dozu belirli bir seviyeyi aşılmamalıdır
İnşallah canım , güzel haberlerini bekliyoruz
Benim doktorum da çok tecrübeli , profesör perinatoloji uzmanı.haklısın , Güvenmek lazım vardır bir bildiği tabi ki ama ne bileyim işte ben çok sorguluyorumCanım bana da yazan baya tecrübeli üniversite hocası şimdi adama içindeki A vitamini fazla mı değil mi bilmiyorum ama internetteki içeriklere göre fazla gibi
Maalesef öyle gece uyurken ağızdan aldım uykumdan zor kalktım beni çok uyutuyor gündüz aldığımda sürekli başım dönüyor bir deİyi olmuş en azından enfeksiyon riskine karşı bi önlem olur bende artık başlayacağım doğuma kadar Progestan kullanmaya ilkinde de öyleydi fitil olarak çok zor ama ağızdan alınca da sersem gibi oluyorum
Hangi firmayla anlaşmalıydı doktorunuz? Bana da önerdi doktorum 15.900 fiyat verdi hastane. Belki sizin yaptırdığınız firmayla görüşebiliriz ?Bugün muayene olduk . Bebiş uyuyordu . Hiçbir şey göstermedi maalesef . Ense kalınlığını bile ölçmedi doktor . Dönmedi bebiş . Geçen hafta ölçmüştü sıkıntı yoktu bu hafta da ince zaten maalesef ölçemiyorum inat etti dönmüyor dedi doktor 12+2 günlük çıktı 5,5 cm .
Fetal DNA testi için kan verdik . Doktor hemşiresine kanı aldırdı özel bir kutuyla bize verdi . Firmayla iletişime geçtik bize kargo kodu verdi biz gönderdik . 11,500 Tl tuttu bizimki .
Eve gelip hemşire aldığı da oluyormuş ama o zaman 14 ya da 15 bini buluyor bence gerek yok dedi doktorum ( Kahramanmaraş) . Biz bu şekilde hallettik inşallah güzel sonuçlar gelir
Eki Görüntüle 3447790
Görüntü çok net değil ama bende tahmin alabilir miyim günüyle uyumlu
Bence erkek yanlış görmüyorsam minik bir çıkıntı varEki Görüntüle 3447790
Görüntü çok net değil ama bende tahmin alabilir miyim günüyle uyumlu 10+6
Ay iyidir sagolsun bizde kaynana varken eltiye gerek yok eltimle elti gibi degiliz hicMaşallah cnm gözün aydın .ayy ne eltiler var ona da maşallah diyim