Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde kız gibi tatlımmBize neden kimse bi yorum yapmıyo küsücem teyzelerime cinsiyetim sizce ne olabilir
Bi kızım var kız olursa üzülmem arkadaş olur kızımaSeninde kız gibi tatlımm
Ay valla keşke anlasamda bi tahminde bulunabilsem. Hiç beceremiyorum bu işiBize neden kimse bi yorum yapmıyo küsücem teyzelerime cinsiyetim sizce ne olabilir
Bende nuba göre bakıyodum da doktor önden çekmiş anlayamadım pek nubu yandan çekse anlardımAy valla keşke anlasamda bi tahminde bulunabilsem. Hiç beceremiyorum bu işi
Merhaba tinygirl benim sonucum az önce geldi temiz cıktı cok sükür cinsiyet de erkekmiş raporda yazmıyor arayıp sordum 3. Erkekim geliyorEurofins kanı eve gelip alıyo ankarada olsanızda bence sorun olmaz kan fransaya gidiyo aynı gün dhl ile
Ay neden ama ben bilmeden kestirdim,hatta eşime kestirdim makine ile çok saçma geldi bana nerdeyse gebelikte nefes almakta zararlı diyecekler yaaaaKızlar merhaba ben yine bir şey danışacağım, saçlarımı kestirmek istiyorum çevremdeki insanlar hamileyken saç kesilmez diyor. Ama saçlarım gerçekten kötü durumda kestirmem lazım böyle şeyler duydunuz mu, konu hakkında yorumuz nedir
Kız gibi duruyor canımİyi akşamlar cinsiyet tahmini hiç anlamam anlayan arkadaşlar yorum yapabilir misiniz 12+2 haftalık olduk
Eki Görüntüle 3446650
Hayırlısı bakalım ikiside yok nasıl anlıyorsunuzKız gibi duruyor canım
Aslında 12.haftada doktor cinsiyeti görebiliyor bacak arasına bakmadı mı cnmİyi akşamlar cinsiyet tahmini hiç anlamam anlayan arkadaşlar yorum yapabilir misiniz 12+2 haftalık olduk
Eki Görüntüle 3446650
Çok anladığım söylenemez ama genelde nuba göre yorumlamaya çalışıyorumHayırlısı bakalım ikiside yok nasıl anlıyorsunuz
Kendi doktoruma gitmedim merak ettiğim için başka doktora gittim daha erken dedi bişey söylemediAslında 12.haftada doktor cinsiyeti görebiliyor bacak arasına bakmadı mı cnm
Maşallahh Erkek olunca erken gösteriyor genelde kaç haftalıktınızBen dün cinsiyet öğrendim baya erken oldu şarkınım erkekmiş
12 .haftaya girdim yanlış yazmışımSizin tabloda sat 8 nisan yazıyor 22hafta olmuyorki daha 12 hafta oluyor yanlış mı yazdınız acaba