Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Kızlar merhaba öncelikle hepimize hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım insallah bebişlerimizi 🥰 ben dün öğrendim bugün meraktan tekrar kan verdim betam 121 çıktı. Sizler kaç günde bir kan veriyorsunuz pazartesi mi tekrar versem nasıl yapsam bilemiyorum kimyasaldan cok korkuyorum

Merhaba benimde çatlama 19 Nisan'da oldu, ilişki o gün saat 06:50 ve 23:55 de oldu, Edirne'de yaşıyoruz 🙈🤗
çatlamadan eminsen ❤️

06.50 dekı ılıskınde gebe kaldıysan Erkek

23.55 dekı ılıskıde dölleme olduysa Kız

bu yüzden tek ılıskıye bKmak mantıklı oluyo canım ama çattan net emınsen ılk ılıskıde dölleme olcagını tahmın ediyorum sağlıklı Sperm en kısa 7 dakıkada döllüyo sonucu banada ıletırsen sevınırımm😍

çatlamadan eminsen ❤️

bu yüzden tek ılıskıye bKmak mantıklı oluyo canım ama çattan net emınsen ılk ılıskıde dölleme olcagını tahmın ediyorum sağlıklı Sperm en kısa 7 dakıkada döllüyo sonucu banada ıletırsen sevınırımm😍
Aaaa çok değişik hiç böyle tahmin edildiğini görmemiştim. Nasıl yapılıyor bu , yıldızlara göre falan mı ?

çatlamadan eminsen ❤️

Çattan eminim canım teşekkür ederim 🙏😊 sonucu merakla bekliyorum ve iletirim tabiki🥰 tahminlerinin tutma olasılığı genelde yüzde kaç oluyor canım?

X