Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
😅😅😅😅Bende avokado yumurta vs yiyorum kahvaltilarda.ceviz kiramadim usendigime akşam eşime paslicam😅
Benim ki tüp bebek olduğu için tedaviye başladığımdan beri avokado yumurta domates salatalık şeklinde kahvaltı yapıyorum. Gün içinde ceviz , badem , kabak çekirdeği yiyorum. Akşamları yemeklerde mutlaka et, tavuk , balık oluyor. Paketli gıda yemiyorum. Popaça vs. Hamur işi yemiyorum.

Benim ki tüp bebek olduğu için tedaviye başladığımdan beri avokado yumurta domates salatalık şeklinde kahvaltı yapıyorum. Gün içinde ceviz , badem , kabak çekirdeği yiyorum. Akşamları yemeklerde mutlaka et, tavuk , balık oluyor. Paketli gıda yemiyorum. Popaça vs. Hamur işi yemiyorum.
Balığı ne şekilde pişirip tüketiyorsunuz bide hangi balık daha faydalı acaba☺️

Merhaba kızlar. Sanırım bu grupta olacağım. Sat göre 8 haftalik gözüküyor ama ben de pckos olduğundan dolayı geç döllenme oldu. Hatta erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi göremedim üzülmüştüm. 1 hafta sonra kaset test yaptım çift çizgiyi gördüm. Doktora gitmeden geç döllenme olduğunu anlamıştım. İlk 696 ile öğrendim 2 gün sonra 2798 değer ile tahminen 5 haftalikken keseyi gördük bebek yoktu. Bugün de doktorun hesaplamasına göre 6+3 hem keseyi hem kalp atışını duyduk. Sadece biraz tedirginim daha öncesinde 1 kimyasal bir de 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Doktor önlem amaçlı progestan verdi fitil olarak ayrıca oksapar iğne verdi. Bugün de d vitamini magnezyum i mom gibi vitaminlere başlattı. Gebelikte bakılan rutin testler için kan ve idrar istedi.

Balığı ne şekilde pişirip tüketiyorsunuz bide hangi balık daha faydalı acaba☺️
Izgara yapıyoruz canım. Dip balıklarını yemeyin diyorlar en faydalı somon diye duymuş eşim genelde bana somon alıyor. Sardalya hamsi de faydalıymış ama ben onları ızgara yemeyi sevmiyorum

Merhaba kızlar. Sanırım bu grupta olacağım. Sat göre 8 haftalik gözüküyor ama ben de pckos olduğundan dolayı geç döllenme oldu. Hatta erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi göremedim üzülmüştüm. 1 hafta sonra kaset test yaptım çift çizgiyi gördüm. Doktora gitmeden geç döllenme olduğunu anlamıştım. İlk 696 ile öğrendim 2 gün sonra 2798 değer ile tahminen 5 haftalikken keseyi gördük bebek yoktu. Bugün de doktorun hesaplamasına göre 6+3 hem keseyi hem kalp atışını duyduk. Sadece biraz tedirginim daha öncesinde 1 kimyasal bir de 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Doktor önlem amaçlı progestan verdi fitil olarak ayrıca oksapar iğne verdi. Bugün de d vitamini magnezyum i mom gibi vitaminlere başlattı. Gebelikte bakılan rutin testler için kan ve idrar istedi.
Hayırlı olsun canım benim , sağlıkla gelsin inşallah bebişin 😍😄 imom on hangisini aldın ? Bir de d vitamini ve magnezyum olarak hangilerini verdi isimlerini yazar mısın ya da kutularının resmi de olur 😅

Teşekkürler 🥰🥰 ben 7 sinde gittiğimde, 3 gün önce, doktor vajinal ultrasonla baktı, küçük bir nokta gördü gebeliğin başlangıcı dedi, ama daha embriyoyu göremeyiz dedi, bugüne kan testi verdi yeniden, embriyoyu görmek için de 17 sine randevu vermişti. Yurtdışında yaşıyorum o yüzden çok bilmiyorum burda böyle oluyordur diye çok sorgulamadım o an ama bakalım. Sizin ne zaman bir sonraki doktor randevunuz?

Ben dün gittim. 4 gün sonraya tekrar çağırdı. Mutlaka gel keseyi görmemiz gerekiyor dedi. Sanırım doktorum dış gebelik vb ihtimalleri elemek adına keseyi görmek için diretiyor

Hayırlı olsun bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ☺️🤲

Hayırlı olsun canım benim , sağlıkla gelsin inşallah bebişin 😍😄 imom on hangisini aldın ? Bir de d vitamini ve magnezyum olarak hangilerini verdi isimlerini yazar mısın ya da kutularının resmi de olur 😅
Bu markaları verdi doktorum

Eklentiler

• 1000087808.jpg
    1000087808.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 55
Bana ilk gittiğimde folik asit kullan sadece dedi kan tahlili ve idrar tahlili falan aldı ama daha sonuçları gostermedim acaba ondan sonramı böyle takviyeler veriyor

Bana ilk gittiğimde folik asit kullan sadece dedi kan tahlili ve idrar tahlili falan aldı ama daha sonuçları gostermedim acaba ondan sonramı böyle takviyeler veriyor
Muhtemelen daha yeni başlar.Bana ocakta doğum dedi ama sata göre aralıkta olabilir iki grubu da takip ediyorum.

X