somon yiyorum ben canim fırında ya da tavada ama pişmiş olmasına dikkat ediyorum kurutmadan, yanında da salata limonlu mutlakaBalığı ne şekilde pişirip tüketiyorsunuz bide hangi balık daha faydalı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
somon yiyorum ben canim fırında ya da tavada ama pişmiş olmasına dikkat ediyorum kurutmadan, yanında da salata limonlu mutlakaBalığı ne şekilde pişirip tüketiyorsunuz bide hangi balık daha faydalı acaba
Daha çok çok erken değil mi ya cinsiyet tahmini içinBu da minik fasulyem Cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba grupta kesenin şekline göre
Eki Görüntüle 3425844
Tazemi alıyorsunuz dondurulmusmusomon yiyorum ben canim fırında ya da tavada ama pişmiş olmasına dikkat ediyorum kurutmadan, yanında da salata limonlu mutlaka
OğlakMaalesef oğlak Ailede eşim babam kardeşim kardeşimin eşi hepsi oğlaktı dalga geçiyordum
Keseye göre yorum yapıyorlar sanırım öyle biseyler duymuştumDaha çok çok erken değil mi ya cinsiyet tahmini için
Valla Aralık grubunda kesenin şekline göre yorumlar yapılıyordu ondan ben de merk ettim atıyım bir şansımı deneyeyim dedimDaha çok çok erken değil mi ya cinsiyet tahmini için
Ahhahah bende arada bakıyorum millet kaçta görmüş keseyi kaçta kalp atışı duymuş vsValla Aralık grubunda kesenin şekline göre yorumlar yapılıyordu ondan ben de merk ettim atıyım bir şansımı deneyeyim dedim
Bu arada anneler kulübü yaptım kendimi ne oluyor tam bilmiyorum amaDaha çok çok erken değil mi ya cinsiyet tahmini için
Merhaba ne kadarlik acaba şuan bende 20 mayısta kalp atışı için gideceğim bir kötü tecrübem var korkuyorum o yüzdenValla Aralık grubunda kesenin şekline göre yorumlar yapılıyordu ondan ben de merk ettim atıyım bir şansımı deneyeyim dedim
Hayırlı olsun şuan kaç haftaliksinizMerhaba ne kadarlik acaba şuan bende 20 mayısta kalp atışı için gideceğim bir kötü tecrübem var korkuyorum o yüzden
Şuan tam 5. HaftadayizHayırlı olsun şuan kaç haftaliksiniz
Keseyi kaçta gördünüz acabaŞuan tam 5. Haftadayiz
Keseyi bu hafta gördüm persembe günü. 4+5 teKeseyi kaçta gördünüz acaba
Karından gördünüz degilmi bende bu hafta gideceğimKeseyi bu hafta gördüm persembe günü. 4+5 te
Bilmiyorum ki bebce sadece üstte yazıyorBu arada anneler kulübü yaptım kendimi ne oluyor tam bilmiyorum ama
Editöre yazmistin canım noldu o isBilmiyorum ki bebce sadece üstte yazıyor
catlamada ılıskı yapanlar saatını yazarsa cinsiyet tahmını yapabılırımBen yumurtlama akintima gore 1 kere iliskiye girdik.bu benim allah nasip ederse ucuncu Bebisim olacak. Dedik yas gecmeden ucuncuyu de Yapalim defteri kapatalim diye dusunduk eger bu ay tutmazsa zaten bi daha yapmiyacaz.
Evet karından gördüm 6+2 de kalp atışı için çağırdı. Ama bundan önceki gebeligimde 7. Haftada bebek kalp atışı alamadık kanamam açıldı ve bebeği kaybettik. Ondan dolayı bir korku var içimdeKarından gördünüz degilmi bende bu hafta gideceğim
Valla benim catlamam o kadar iyi hatırlıyorum ki 3 saat arayla yaptığım ovulasyon ile akşam 7 de çatlama yakaladım ve iliski o gün tek oldu zatencatlamada ılıskı yapanlar saatını yazarsa cinsiyet tahmını yapabılırım
Çok üzüldüm basınız sağolsun içinizi ferah tutun Allah'ın izniyle sağlıcakla gelsinEvet karından gördüm 6+2 de kalp atışı için çağırdı. Ama bundan önceki gebeligimde 7. Haftada bebek kalp atışı alamadık kanamam açıldı ve bebeği kaybettik. Ondan dolayı bir korku var içimde
İnşallah hepimizin öyle. Siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziÇok üzüldüm basınız sağolsun içinizi ferah tutun Allah'ın izniyle sağlıcakla gelsin