Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
kızlar benim de beta hgc değerim 6088 çıktı doktor muayene etmedi daha doğrusu baş hemşire, evet hamilesin git iki haftaya gel dedi türkiye’de de böyle mi? ben yurtdışında yaşıyorum en son adetim 9 nisan’dı zaten değerin yüksek çoğul gebeliktir iki haftaya muayene ederiz dedi yolladı direkt. sorun yoktur di mi içimi rahatlatmaya çalışıyorum

ben yazılanları anlamadım açıkçası
24 nisanda embriyo transferi oldum 5. Gün embriyosu.
2 Mayıs 139
4 Mayıs 230
6 Mayıs 613 beta hcg
10 Mayıs doktor randevusu aldım erken mi kese görülür mü
10 mayısta hesaplamaya göre 4+4 oluyor hafta
8 Nisan son adet tarihim
bu şekilde açıklamalı oldu mu

Merhaba hanımlar sanırım artık bu gruptayım. Sabah test yaptım çift çizgileri gördüm çok şükür kan testimde 835 çıktı cuma da doktora gideceğim kese görünür mü acaba
Görünmez daha en az 3000 lerce olmalıymış diye biliyorum ama emin değilim.5.haftada g rünürsanırım

Merhaba hanımlar sanırım artık bu gruptayım. Sabah test yaptım çift çizgileri gördüm çok şükür kan testimde 835 çıktı cuma da doktora gideceğim kese görünür mü acaba
Hayırlı olsun vajinal gorulebilme ihtimali var. Betahcg değerinize bağlı sonuç olarak.

hayirli guzel gunlerimiz olsun ins. herkesin merakini bilgim dahilinde gidermeye calisayim.beta hcg 1.000 gectiginde kese olusmus ici dolu demektir.5.000gectiginde bebek canlandi demek.10.000 gectiginde ultrasonda artik karindan keseyi ve bebegin kalp atisini duymaniz gerek.elbet herkesin bedeni farklidir.sadece genelleme yaparak yaziyorum.hemsireyim ben ve bu 5ci gebeligim.1tane 10haftalik dusugum oldu.4cu bebegim olacak ins simdiki.az cok tecrubeylede sabit diyerek acele etmeyin dr a gitmeye diyebilirim..ben 20 mayista dr a gidecemki hersey garanti olsun.soyleki dollenme gununden sayarsaniz ortalama 35 40 gun icinde kalp atisi duyulur.evvelinde sadece keseyi gorursunuz.surekli git 1 hafta sonra gel derler ve olumsuz seyler soylerler.icinizi ferah tutun Allaha birakin.hersey cok guzel olacak

insaniz bazen bende acaba hersey yolundami diye dusunmuyo degilim ama sonra Allahim en hayirlisini sen bilirsin deyip guzel seyler dusunuyorum.mutlu olmaya calisiyorum.yasim 35 cok istiyodum bu yasta bi gebeligim olsun diye hamdolsun nasip oldu.tadini cikarmaya calisiyorum

ilk hamile oldugumu bilmeden taze sogana aserdim.suanda da en sevdigim seylerden biri taze sogan domates peynir suzme yogurt ve limon.sizler ne yiyosunuz.cok tatliyla aram yok eksi tuzlu yiyorum

ikiz gebelikte farklı mi bu oranlar teşekkürler açıklamalar için

Merhaba reglime 4 gün kala silik çizgi çıktı kan verdim beta hcg 19,5 iki gün sonra yani dün tekrar kan verdim beta hcg 72,18 çıktı haftaya çarşamba muayenem var o zaman beta hcg kese görünecek kadar artar mı sizce

Dün verdiğim beta 8400 ken bugün sağlık ocağında kan aldılar 8230 çıktı artacağına neden azaldı bilgisi olan var mı

Dün verdiğim beta 8400 ken bugün sağlık ocağında kan aldılar 8230 çıktı artacağına neden azaldı bilgisi olan var mı
Farklı yerlerdeki yaptirdiniz labaratuvar farkedebiliyomus diye duydum doktorumda bana sağlık ocağında yaptirdigim için kabı grne orada vermemi istemisti

Farklı yerlerdeki yaptirdiniz labaratuvar farkedebiliyomus diye duydum doktorumda bana sağlık ocağında yaptirdigim için kabı grne orada vermemi istemisti
merhaba ne kadarlık gebesiniz
Arkadaşlar cevap yazayım size de bilgi olsun. Ben iki gündür testi aynı yerde yaptırdım bugün daha düşük çıktı , doktoruma gittim. Kese göründükten sonra bu rakamın pek bi önemi kalmıyor dedi

çok sevindim adına valla ne kadardır gebesin canım benim de beta hiç çok yüksek çıkıyor doktor çoklu gebelik olabilir ondandır dedi böyle bi şey duydunuz mu hiç iki haftaya gidicem gün verdi. yurtdışında olunca türkiye’nin doktor rahatlığı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…