24 nisanda embriyo transferi oldum 5. Gün embriyosu.ben yazılanları anlamadım açıkçası
Kafayı yemek üzereyim 7 yıldır bekliyorum çok heyecanlıyım bişey olucak diye korkuyorumBende dün vermiştim betam 760 çıktı yarın bidaha verecegim artışa bakmak için bende merak ediyorum kese yi nezaman görürüm
Hiç korkmayın stres yapmayın içinizi ferah tutun bu hafta görünmese bidahaki hafta görünür bende daha göremedim kseyiKafayı yemek üzereyim 7 yıldır bekliyorum çok heyecanlıyım bişey olucak diye korkuyorum
İnşallah görürüz çok acele ediyorum farkındayım ama bi sorun çıkıcak diye korku var işteHiç korkmayın stres yapmayın içinizi ferah tutun bu hafta görünmese bidahaki hafta görünür bende daha göremedim kseyi
İyi düşünelim iyi olsunİnşallah görürüz çok acele ediyorum farkındayım ama bi sorun çıkıcak diye korku var işte
Görünmez daha en az 3000 lerce olmalıymış diye biliyorum ama emin değilim.5.haftada g rünürsanırımMerhaba hanımlar sanırım artık bu gruptayım. Sabah test yaptım çift çizgileri gördüm çok şükür kan testimde 835 çıktı cuma da doktora gideceğim kese görünür mü acaba
Hayırlı olsunMerhaba hanımlar sanırım artık bu gruptayım. Sabah test yaptım çift çizgileri gördüm çok şükür kan testimde 835 çıktı cuma da doktora gideceğim kese görünür mü acaba
Maşallah, Ay çok tebrik ederim çokk sevindimm inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziKızlar kan testi yaptırmıştım akşam , sonuç 278 çıktı
ikiz gebelikte farklı mi bu oranlar teşekkürler açıklamalar içinhayirli guzel gunlerimiz olsun ins. herkesin merakini bilgim dahilinde gidermeye calisayim.beta hcg 1.000 gectiginde kese olusmus ici dolu demektir.5.000gectiginde bebek canlandi demek.10.000 gectiginde ultrasonda artik karindan keseyi ve bebegin kalp atisini duymaniz gerek.elbet herkesin bedeni farklidir.sadece genelleme yaparak yaziyorum.hemsireyim ben ve bu 5ci gebeligim.1tane 10haftalik dusugum oldu.4cu bebegim olacak ins simdiki.az cok tecrubeylede sabit diyerek acele etmeyin dr a gitmeye diyebilirim..ben 20 mayista dr a gidecemki hersey garanti olsun.soyleki dollenme gununden sayarsaniz ortalama 35 40 gun icinde kalp atisi duyulur.evvelinde sadece keseyi gorursunuz.surekli git 1 hafta sonra gel derler ve olumsuz seyler soylerler.icinizi ferah tutun Allaha birakin.hersey cok guzel olacak
Farklı yerlerdeki yaptirdiniz labaratuvar farkedebiliyomus diye duydum doktorumda bana sağlık ocağında yaptirdigim için kabı grne orada vermemi istemistiDün verdiğim beta 8400 ken bugün sağlık ocağında kan aldılar 8230 çıktı artacağına neden azaldı bilgisi olan var mı
merhaba ne kadarlık gebesinizDün verdiğim beta 8400 ken bugün sağlık ocağında kan aldılar 8230 çıktı artacağına neden azaldı bilgisi olan var mı
Farklı yerlerdeki yaptirdiniz labaratuvar farkedebiliyomus diye duydum doktorumda bana sağlık ocağında yaptirdigim için kabı grne orada vermemi istemisti
Arkadaşlar cevap yazayım size de bilgi olsun. Ben iki gündür testi aynı yerde yaptırdım bugün daha düşük çıktı , doktoruma gittim. Kese göründükten sonra bu rakamın pek bi önemi kalmıyor dedimerhaba ne kadarlık gebesiniz
çok sevindim adına valla ne kadardır gebesin canım benim de beta hiç çok yüksek çıkıyor doktor çoklu gebelik olabilir ondandır dedi böyle bi şey duydunuz mu hiç iki haftaya gidicem gün verdi. yurtdışında olunca türkiye’nin doktor rahatlığı yokArkadaşlar cevap yazayım size de bilgi olsun. Ben iki gündür testi aynı yerde yaptırdım bugün daha düşük çıktı , doktoruma gittim. Kese göründükten sonra bu rakamın pek bi önemi kalmıyor dedi