Çok geçmiş olsun canım doktorun neden hastaneye yatıracak seni orayı kaçırdım bende de şeker var ama benim hipoglisemi olarak seyrediyor tokluk kan şekerim yüklemede 1. Saatte 40 çıktı test hatalı dediler ertesi günü normal yemek yiyerek başka hastanede verdim tahlil bu sefer de 44 çıktı yani 110-140 arası olması gereken değer aşırı düşük neredeyse bilinç kaybına kadar gidecek bi değerdePeki belirti olarak bebeğin büyük olması dışında sizin yaşadığınız bir şeyler oldu mu? Benim yok da o yüzden merak ediyorum. Çok teşekkür ederim bilgi için. İnşallah miniklerimiz sağlıkla doğarlar, hamileliğin son ayi için hastanede kalmak çok zor, bir de 3 gün kalacağım.
Sırtüstü yatamıyorum asla hem çok rahatsız oluyorum hemde bütün yük belime biniyor ne doğrulabiliyorum ne de yürüyebiliyorum bi süre felçli kalıyorum resmenKizlar günaydınsol tarafa yada sırtüstü yatamayan bı ben miyim ya? Nefesim kesiliyor resmen boğazımi sıkıyorlar konusamiyorum
Benim var şekerim zaten insülin direncim vardı gebelikten öncede.Peki belirti olarak bebeğin büyük olması dışında sizin yaşadığınız bir şeyler oldu mu? Benim yok da o yüzden merak ediyorum. Çok teşekkür ederim bilgi için. İnşallah miniklerimiz sağlıkla doğarlar, hamileliğin son ayi için hastanede kalmak çok zor, bir de 3 gün kalacağım.
Ben aldım canım yazıdan çok görseller bazı yerlerde yapıştırmalı ve hareketli kısımlar var 4 set toplam 16 kitap var sayfa sayıları az ama renkli ve özenli hazırlanmış hikaye tarzında değil tanıtma şeklindeKızlar bebek üniversitesi kitaplarından alan varmı ben hiç bebeğe okumalik himaye kitabı almadım bublar öyle biseymi acaba bilgim yok
Teşekkürler canım okumalik kitap almadım bebeğe. Bundan alabilirim ozamanBen aldım bence çok güzeller bebeğe de okunabilir. Görselleri de fazla, içini de örnek atıyorumEki Görüntüle 3511517 Eki Görüntüle 3511519
Kaç ay olarak geçiyor bu ktaplarBen aldım canım yazıdan çok görseller bazı yerlerde yapıştırmalı ve hareketli kısımlar var 4 set toplam 16 kitap var sayfa sayıları az ama renkli ve özenli hazırlanmış hikaye tarzında değil tanıtma şeklinde
4 aylıkken ilgiyle takip ediyor yazmış bazı anneler üzerinde ay yazmıyorKaç ay olarak geçiyor bu ktaplar
Benim gecenki kontrolumde 30 çıktı doktor bu haftalar için normal dedi nst de sancılarınız kaç çıkmıştıŞuan 33+4 deyim canım açıklık yok şükür pazartesi uzunluk 49 du bugün 47 çıktı
Benim suyum normal ama karin çevresi de kafa çevresi de baya önde maalesef. Bakalım takip edince nasıl çıkacak yatış yapıldığı zaman. Çok geçmiş olsun size de, inşallah atlatırız su dönemiBenim suyum fazlaydı doktorum oradan şüphelendi ilk sonra da şeker yüklemesinde çıktı diyet yapıyorum kendimce ama biraz kaçırsam bebekten hemen anlaşılıyor mesela bu hafta gittiğimde biraz kaçırmışım suyu normal ama bebeğin karın çevresi bir hafta önde çıktı doktorum daha dikkatli
Ol dedi çünkü ciğer gelişimini de etkiliyormuş yani karın çevresinde bi önden gitme varsa genelde hep şekerden oluyor
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Benim şekerimi düzenli ölçmek ve tanı koymak için yatiracaklar. Ben kendim evde şeker takibi yaptım cihazla. Cihaz hatalı çıktı hastanedeki ile karşılaştirinca. Şimdi de bebek büyük diye hastaneye yatırıp şeker miyim anlamak için 3 gün bakacaklar takip edecekler.Çok geçmiş olsun canım doktorun neden hastaneye yatıracak seni orayı kaçırdım bende de şeker var ama benim hipoglisemi olarak seyrediyor tokluk kan şekerim yüklemede 1. Saatte 40 çıktı test hatalı dediler ertesi günü normal yemek yiyerek başka hastanede verdim tahlil bu sefer de 44 çıktı yani 110-140 arası olması gereken değer aşırı düşük neredeyse bilinç kaybına kadar gidecek bi değerde
Çok geçmiş olsun. Bilgi için teşekkür ederim. Bebeğin iri olmamasına çok sevindim. Her şeyin normal olması iyi. Ben şeker hastalığının nasıl bir şey olduğunu yani şekerle mücadelenin azıcık gördüm. Çok zor gerçekten, Allah kolaylık versin.Benim var şekerim zaten insülin direncim vardı gebelikten öncede.
Belirtileri çok net hissediyorum, diyet yapsamda, mesela sabah 2 haşlanmış yumurta, çok az peynir, salatalık yeşillik, zeytin ve bir dilim tam buğday ekmeği yedim ama yine de yemekten sonra çarpıntı elde ayakta titreme hissettim, uyku bastırdı, şekerime baktım 1 saat sonrasında 158 çıktı.
En basiti ağzıma küçücük şekerli ya da unlu birşey atsam bu belirtilerden anlıyorum şekerimin çıktığını.
Azıcık aç kaldığımda da şekerim 50 lere kadar düşüyor yine aynı belirtileri yaşıyorum.
Ama bebeğim iri bebek değil, genel olarak haftasıyla uyumlu gidiyor, ya da bazı haftalarda bir hafta ileride çıkıyor.
Yükleme yaptırmış mıydın canım sadece irilik mi var şeker icin belirtiler var mı başka kacıncı haftadasın tam şuanÇok geçmiş olsun. Bilgi için teşekkür ederim. Bebeğin iri olmamasına çok sevindim. Her şeyin normal olması iyi. Ben şeker hastalığının nasıl bir şey olduğunu yani şekerle mücadelenin azıcık gördüm. Çok zor gerçekten, Allah kolaylık versin.
Amiiiin canım amiiinn hepimiz zamanında alalım kucağımıza inşallahValla bi 5 hafta daha uzak olsun da o sancılar ondan sonra gelebilir