Benimde aynı şekilde oluyor canım idrarda beyaz toz gibiBen de gunde 2 tane aliyorum ama bana doktorum ikisini de gece yatarken almami soyledi bir doktorunuza danisin bu sekilde daha cok fayda gorebilirsiniz.
Kizlar bir de bu fitilden dolayi ben gun icinde afedersiniz idrara ciktigimda beyaz parcalar goruyorum sizde de oluyo mu yoksa ben mi dogru uygulayamiyorum
Siz daha detaylı olduğu icinmi bunu tercih ettiniz acaba tercih etme sebebiniz nedirGenetik tarama testi. Ben de 11. Haftada yaptircam. İkili dortlu yaptirmiycam. Annenin kanini alip bebegin genetik taramasini yapiyorlar.
Hem detayli hem hata payi cok dusuk. Kesine yakin sonuc veriyor. İcim anca rahat eder yoksa ben kafayi cok takiyorum.Siz daha detaylı olduğu icinmi bunu tercih ettiniz acaba tercih etme sebebiniz nedir
Yok hayır görmedim o yüzden riskli aynenAy dikkat etmek lazım tabi canım sen çok sık alttan muayene olmuşsun okadar olmaen son bakıldığında gördün mü bari bebişi
Karından mi duydunuz vajinal ultrason muNormal benimde öyle oldu 7+1 de kalp atışı duyduk çok sukur
Karından mi duydunuzcinnabon canım kalp atışını duyduk şükür 7+1
Karından duydukKarından mi duydunuz vajinal ultrason mu
En kısa zamanda görürsün inşallah canımYok hayır görmedim o yüzden riskli aynen
Tam olarak kaçıncı haftada yapılıyor acabaNipt testi 350 450 dolar arası istanbul için
Kanınızı evinizden gelip alıyorlar bayramdan sonra bende yaptıracağımm
Görünmedi mi canım kacirdim ben orayı gittinmi kontroleKızlar şimdi mm hesabına göre benim kese 12.3 mm yani 1.23 cm. Bukadar büyüdüğüne göre bebişin görünmesi gerekmez miydi? Cuma günü betam 2320 ydi diğer günler arttığı gibi arttıysa şuan 10000 veya üstüdür betam çarşambaya giriyoruz artık özele gitsem bebek görünmez mi?
Yok canım doktor bebeği görmek için daha erken dedi. Kesen gayet güzel oluşmuş konumu güzel etrafında kanama alanı yok dedi 2 hafta sonra gel bakalım dedi. Ama işte sabırsızlık dayanamıyorum ki acaba özele gidip vajinal ultrason mu yaptırsam diyorum.Görünmedi mi canım kacirdim ben orayı gittinmi kontrole
Benimde dün 5+6 gözükmedi doktorda erken daha dedi oğlumda beta çok yüksekti ona rağmen 7.haftada görmüştük, siz kaç haftadasınızYok canım doktor bebeği görmek için daha erken dedi. Kesen gayet güzel oluşmuş konumu güzel etrafında kanama alanı yok dedi 2 hafta sonra gel bakalım dedi. Ama işte sabırsızlık dayanamıyorum ki acaba özele gidip vajinal ultrason mu yaptırsam diyorum.
10. Haftadan sonra yapılıyormuşşTam olarak kaçıncı haftada yapılıyor acaba
Yok canım doktor bebeği görmek için daha erken dedi. Kesen gayet güzel oluşmuş konumu güzel etrafında kanama alanı yok dedi 2 hafta sonra gel bakalım dedi. Ama işte sabırsızlık dayanamıyorum ki acaba özele gidip vajinal ultrason mu yaptırsam diyorum.
Benim 5 haftada 1.2 cmdi bebek gözükmemişti yolk sac vardı şimdi yarın kalp atısına gitcez inş bişeyler görürürzzKızlar şimdi mm hesabına göre benim kese 12.3 mm yani 1.23 cm. Bukadar büyüdüğüne göre bebişin görünmesi gerekmez miydi? Cuma günü betam 2320 ydi diğer günler arttığı gibi arttıysa şuan 10000 veya üstüdür betam çarşambaya giriyoruz artık özele gitsem bebek görünmez mi?
Gözün aydın canımCanım ben biz bugün kalp atışını duyduk çok şükür7+1
Gözün aydın canımcinnabon canım kalp atışını duyduk şükür 7+1
8. Haftadan sonra yapılabiliyor ama 10. Haftayı öneriyorlar test içinTam olarak kaçıncı haftada yapılıyor acaba