Bende daha başlamadım sardık bugün ama korse gibi olmuyor bence zamanla gevsiyorDoğum yapan annişler korse kullanmaya başladınız mı? Ne zaman kullanmak gerekiyor? İlk gebeliğimde aşırı göbeğim kaldı, bu sefer dikkat etmek istiyorum
Benim ilk gün sancım baya sıktı yerimde duramadim ertesi gün sahada fenaydı canım bu hafta belki gelir senin bebişEvet canım banada öyle oluyor bazen sıksık geliyor bazen 4 5 saat olmuyor düzenli gelirse diye not ediyorum her sancıyı hayırlısı artık
Gözün aydın canım, bebişini sağlıkla mutlulukla büyüt inşallahKızlar ben doğumdan çıktım komple uyuttular bebek iyi bende iyiyim biraz dikiş yeri ağrısı var süt az da olsa geldi ama bebek yorgun sanırım memeyi tam kavrayamadı çok şükür her şey yolunda
Ay sanırım ben bebişimin karnımda artık olmayacağı düşüncesinden korkuyorumHayır canım 38+0 demek 39. Hafta demek oluyor bebek 36+ larda zaten ciğer gelişimini %99 oranında tamamlamış oluyor dedi bana doktorum. 36 dan sonra doğmasında bir problem yok ama biz 38+ larda 9. Ayını doldurduğu zaman doğmasını yeğleriz ama erken doğarsada sorun değil demişti. Bende 38+3 te doğum yapıcam çarşamba günü. Endişelenme
Allah razı olsun canım çok sağ olGözün aydın canım, bebişini sağlıkla mutlulukla büyüt inşallahmemeyi de kavrar hiç merak etme..
Rabbim analı babalı büyütsün, çok şükürKızlar ben doğumdan çıktım komple uyuttular bebek iyi bende iyiyim biraz dikiş yeri ağrısı var süt az da olsa geldi ama bebek yorgun sanırım memeyi tam kavrayamadı çok şükür her şey yolunda
Sağlığınız yerinde olsunda sezaryen, vajinal farketmez canım, sağlıkla analı babalı büyütsün RabbimKızlar suni sancı da işe yaramadı bebeğin suyu azdı strese girdi.Sezaryene alındım.Biraz ağrılarım var ama sanki bir hayali yaşıyor gibiyim
Olsun canım, en önemlisi sağlıkla gelsin bebeğinKızlar suni sancı da işe yaramadı bebeğin suyu azdı strese girdi.Sezaryene alındım.Biraz ağrılarım var ama sanki bir hayali yaşıyor gibiyim
Bende 20 ocak ocak ayı doğumlarını beraber kapatırız artıkAy ben varim durun daha:) 13 günüm var. Sona ben kalcam heralde
Kontrolün ne zman bana da 20 ocak gün vermişti ama dün ki kontrol de bebiş kanala girmiş pazartesi hala orda olursa salı alırız dediBende 20 ocak ocak ayı doğumlarını beraber kapatırız artık
Geçmiş olsun canım benim bende öyleyimKızlar suni sancı da işe yaramadı bebeğin suyu azdı strese girdi.Sezaryene alındım.Biraz ağrılarım var ama sanki bir hayali yaşıyor gibiyim
Burada 31 ocakta doğuracak biri olarak hiç doğuracakmışım gibi hissetmediğimi belirtmek istiyorum.Bende 20 ocak ocak ayı doğumlarını beraber kapatırız artık
Canım benim de geçen haftalarda hareket hissetmediğim günler oldu doppler ile kontrol ettim hatta. Bazen çok yorgun oluyorlar bazen gıcık oluyorlarKızlar bugün 37+5 im sabah beri hareketlerini hissettim bebeğin ama deminden beri aman aman bi hareket hissetmiyorum uzun uğraş sonucu dürtükleye dürtükleye bi kaç hareket hissettim ama gümbür gümbür davranmıyor. Sorun yoktur değil mi? Hangi durumda doktoru aramalıyım.
Canım Allah kolaylık versin sağlıkla kavuş oğlunaKızlar suni sancı da işe yaramadı bebeğin suyu azdı strese girdi.Sezaryene alındım.Biraz ağrılarım var ama sanki bir hayali yaşıyor gibiyim
Canım benide salı gel bi bakalım dediKontrolün ne zman bana da 20 ocak gün vermişti ama dün ki kontrol de bebiş kanala girmiş pazartesi hala orda olursa salı alırız dedi
Normal mi bekliyorsun şubatta gelir belki ama belli de olmazBurada 31 ocakta doğuracak biri olarak hiç doğuracakmışım gibi hissetmediğimi belirtmek istiyorum.
Ne bileyim bu haftalardan sonra artık gelir diyordum. Üstelik hevesle gelmesini bekliyordum. Nst de yalancı sancı bile çıkmayınca benim sıpanın acele etmeyeceğine kanaat getirdim.Normal mi bekliyorsun şubatta gelir belki ama belli de olmaz
Ben oğlumu 40+3 de suyumun gelmesiyle kucağıma aldımNe bileyim bu haftalardan sonra artık gelir diyordum. Üstelik hevesle gelmesini bekliyordum. Nst de yalancı sancı bile çıkmayınca benim sıpanın acele etmeyeceğine kanaat getirdim.
Sancısız direkt suyun mu geldi? Ne bileyim artık vücut kendini doğuma hazırlar bebek artık doğum kanalına falan girer diye bekliyor insan. Ben de eşime artık şubata kadar doğmayacağına inandığımı söyledim. Çok bekledik çok istedik. Artık insan gelsin de istiyor bir yandan.Ben oğlumu 40+3 de suyumun gelmesiyle kucağıma aldımbenimde nst hiç sancım çıkmıyordu. Hiç ağrım sızım da olmuyodu zaten bi vakitleri var hepsinin sabırla bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?