Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Evet canım banada öyle oluyor bazen sıksık geliyor bazen 4 5 saat olmuyor düzenli gelirse diye not ediyorum her sancıyı hayırlısı artık
Benim ilk gün sancım baya sıktı yerimde duramadim ertesi gün sahada fenaydı canım bu hafta belki gelir senin bebişhayırlısıyla insallah

Kızlar ben doğumdan çıktım komple uyuttular bebek iyi bende iyiyim biraz dikiş yeri ağrısı var süt az da olsa geldi ama bebek yorgun sanırım memeyi tam kavrayamadı çok şükür her şey yolunda
Gözün aydın canım, bebişini sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah memeyi de kavrar hiç merak etme..

Ay sanırım ben bebişimin karnımda artık olmayacağı düşüncesinden korkuyorum

Kızlar ben doğumdan çıktım komple uyuttular bebek iyi bende iyiyim biraz dikiş yeri ağrısı var süt az da olsa geldi ama bebek yorgun sanırım memeyi tam kavrayamadı çok şükür her şey yolunda
Rabbim analı babalı büyütsün, çok şükür

Kızlar suni sancı da işe yaramadı bebeğin suyu azdı strese girdi.Sezaryene alındım.Biraz ağrılarım var ama sanki bir hayali yaşıyor gibiyim
Sağlığınız yerinde olsunda sezaryen, vajinal farketmez canım, sağlıkla analı babalı büyütsün Rabbim darısı başımıza

Canım benim de geçen haftalarda hareket hissetmediğim günler oldu doppler ile kontrol ettim hatta. Bazen çok yorgun oluyorlar bazen gıcık oluyorlar ertesi gün normale döndü ama. Bugün hissettiysen yarın da bi bak duruma.
Kızlar suni sancı da işe yaramadı bebeğin suyu azdı strese girdi.Sezaryene alındım.Biraz ağrılarım var ama sanki bir hayali yaşıyor gibiyim
Canım Allah kolaylık versin sağlıkla kavuş oğluna

Ben de bugün bütün tuşlara bastım sayısız hurma yedim bebiş içerde medineye varamadım diye ilahi söylüyordur 3 4 km yürüdüm, 10 kat merdiven çıktım. Bakalım bekliyoruz

Normal mi bekliyorsun şubatta gelir belki ama belli de olmaz
Ne bileyim bu haftalardan sonra artık gelir diyordum. Üstelik hevesle gelmesini bekliyordum. Nst de yalancı sancı bile çıkmayınca benim sıpanın acele etmeyeceğine kanaat getirdim.

Ne bileyim bu haftalardan sonra artık gelir diyordum. Üstelik hevesle gelmesini bekliyordum. Nst de yalancı sancı bile çıkmayınca benim sıpanın acele etmeyeceğine kanaat getirdim.
Ben oğlumu 40+3 de suyumun gelmesiyle kucağıma aldım benimde nst hiç sancım çıkmıyordu. Hiç ağrım sızım da olmuyodu zaten bi vakitleri var hepsinin sabırla bekle

Ben oğlumu 40+3 de suyumun gelmesiyle kucağıma aldım benimde nst hiç sancım çıkmıyordu. Hiç ağrım sızım da olmuyodu zaten bi vakitleri var hepsinin sabırla bekle
Sancısız direkt suyun mu geldi? Ne bileyim artık vücut kendini doğuma hazırlar bebek artık doğum kanalına falan girer diye bekliyor insan. Ben de eşime artık şubata kadar doğmayacağına inandığımı söyledim. Çok bekledik çok istedik. Artık insan gelsin de istiyor bir yandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…