Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ay ben varim durun daha:) 13 günüm var. Sona ben kalcam heralde

Canım bende 38 hafta içinde sancılandim geçmeyen kasilmalar oluyor anlarsın zsten gelip gidiyor şiddetli
Evet canım banada öyle oluyor bazen sıksık geliyor bazen 4 5 saat olmuyor düzenli gelirse diye not ediyorum her sancıyı hayırlısı artık

Canim otuz sekiz gayet iyi bir süre. Herseyden oncelikli olan senin ve bebisinin fiziksel sagligi. Tabiki normal gelmesini beklemek istemen çok normal ama doktor boyke uygun goruyorsa da pek yapacak birsey yok bence. İsin uzmani o nihayetinde

Hayır canım 38+0 demek 39. Hafta demek oluyor bebek 36+ larda zaten ciğer gelişimini %99 oranında tamamlamış oluyor dedi bana doktorum. 36 dan sonra doğmasında bir problem yok ama biz 38+ larda 9. Ayını doldurduğu zaman doğmasını yeğleriz ama erken doğarsada sorun değil demişti. Bende 38+3 te doğum yapıcam çarşamba günü. Endişelenme

Kızlar bugün 37+5 im sabah beri hareketlerini hissettim bebeğin ama deminden beri aman aman bi hareket hissetmiyorum uzun uğraş sonucu dürtükleye dürtükleye bi kaç hareket hissettim ama gümbür gümbür davranmıyor. Sorun yoktur değil mi? Hangi durumda doktoru aramalıyım.

Ben bazrn günboyu hareket hissetmiyorum. Gece yatınca hissediyorum

Uyuyor olabilir canım onlarında düzenleri var bugun hissetmissin zaten

Dün gece regl ağrısı çektim sabaha kadar sabah doktor çağırdı sancılar sürekli olarak 60larda seyrediyor onları hissediyorsun dedi iki kere 100 çıktı kasılma oldugunda kafası çok aşağıdaymış iyice inmiş açıklığım hala 4 cm doğal sancımı bekliyoruz nazlı kuşun

Bı şey yoktur canım çikolata ye biraz su iç bakalım napiyor

Haftamız aynı seninle benimki de kafasını bayağı aşağıya indirmis ama benimki ikinci sezeryan olacağı için biraz riskli. Dikişlerime dayanmış sipa

Kızlar yılbaşı bebeği oldu benim kızım saat 00:45 de sezeryanla doğdu 3.dogumum ve 3.sezeryanım olmasına rağmen çok rahat geçirdim ameliyatımı bebeğim de bende çok iyiyiz kızım tam hayallerimdeki gibi hanım hanımcık bi kızçe 38+5 de doğdu dogumyapacaklar çokça dua edin korkmayın ne kadar pozitif olursanız doğumunuz o kadar rahat geçiyo merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz her konuda

Ben de iyiyim ama ilk yürüme aklımı aldı tansiyonum düştü saat başı yürütecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…