Nstde sancı çıkıyor ben hissetmedim.Biraz çatı ağrısı gibi ağrım oldu.Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımızaCanım inşallah çok kolay bir doğum olur nstde baktılar belki senin acı eşiğin yüksektir. Sen de bize dua et
Maşallah harikasın mutlu sona az kaldıKızlar sabah rahim ağzı yumuşatıcı verdiler.Şimdi suni sancı veriyorlar desteklemek için.Dualarınızı bekliyorumHenüz hissettiğim bir sancı yok
Kaç çıkıyor canım en çokNstde sancı çıkıyor ben hissetmedim.Biraz çatı ağrısı gibi ağrım oldu.Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza
Ay ben varim durun daha:) 13 günüm var. Sona ben kalcam heraldeEvet ya bide belirsizlik can sıkıcı.Sagsaglim kucağa alıp görmek istiyorum artık gece uykum kaçıyor resmen oturuyorum sabaha kadar sonra akşama kadar uyukluyorum falan. Zaten gurupta da doğuran sayısı baya artti buralar ıssızlasti on güne kimse kalmaz burda
Bazen banada oluyo boşver bacım uyuuuu
Evet canım banada öyle oluyor bazen sıksık geliyor bazen 4 5 saat olmuyor düzenli gelirse diye not ediyorum her sancıyı hayırlısı artıkCanım bende 38 hafta içinde sancılandim geçmeyen kasilmalar oluyor anlarsın zsten gelip gidiyor şiddetli
Canim otuz sekiz gayet iyi bir süre. Herseyden oncelikli olan senin ve bebisinin fiziksel sagligi. Tabiki normal gelmesini beklemek istemen çok normal ama doktor boyke uygun goruyorsa da pek yapacak birsey yok bence. İsin uzmani o nihayetindeKızlar doktor çarşamba günü aç gel demişti o gün beneğin suyuna göre alabilirim demişti sezeryana o gün tam 38+0 oluyor. Ama ben 39 da falan olsun hiç değilse diyordum belki sancılarım gelirdi kendiliğinden. Doktor kabul etmedi hiç ve bana çok erken geliyor 38+0 da doğuma girmek. Gebelik şekerim de var. Çok kafama takıyorum ağlıyorum sanki çocuğumu zorla doğurtuyormuşum gibi hissediyorum.
Ben sezeryan olucamŞubat annelerinden olup ocakta doğuran var mı ki acaba
Hayırla gelsin bebişlerimizBen sezeryan olucam
Hayır canım 38+0 demek 39. Hafta demek oluyor bebek 36+ larda zaten ciğer gelişimini %99 oranında tamamlamış oluyor dedi bana doktorum. 36 dan sonra doğmasında bir problem yok ama biz 38+ larda 9. Ayını doldurduğu zaman doğmasını yeğleriz ama erken doğarsada sorun değil demişti. Bende 38+3 te doğum yapıcam çarşamba günü. EndişelenmeKızlar doktor çarşamba günü aç gel demişti o gün beneğin suyuna göre alabilirim demişti sezeryana o gün tam 38+0 oluyor. Ama ben 39 da falan olsun hiç değilse diyordum belki sancılarım gelirdi kendiliğinden. Doktor kabul etmedi hiç ve bana çok erken geliyor 38+0 da doğuma girmek. Gebelik şekerim de var. Çok kafama takıyorum ağlıyorum sanki çocuğumu zorla doğurtuyormuşum gibi hissediyorum.
Ben bazrn günboyu hareket hissetmiyorum. Gece yatınca hissediyorumKızlar bugün 37+5 im sabah beri hareketlerini hissettim bebeğin ama deminden beri aman aman bi hareket hissetmiyorum uzun uğraş sonucu dürtükleye dürtükleye bi kaç hareket hissettim ama gümbür gümbür davranmıyor. Sorun yoktur değil mi? Hangi durumda doktoru aramalıyım.
Uyuyor olabilir canım onlarında düzenleri var bugun hissetmissin zatenKızlar bugün 37+5 im sabah beri hareketlerini hissettim bebeğin ama deminden beri aman aman bi hareket hissetmiyorum uzun uğraş sonucu dürtükleye dürtükleye bi kaç hareket hissettim ama gümbür gümbür davranmıyor. Sorun yoktur değil mi? Hangi durumda doktoru aramalıyım.
Bı şey yoktur canım çikolata ye biraz su iç bakalım napiyorKızlar bugün 37+5 im sabah beri hareketlerini hissettim bebeğin ama deminden beri aman aman bi hareket hissetmiyorum uzun uğraş sonucu dürtükleye dürtükleye bi kaç hareket hissettim ama gümbür gümbür davranmıyor. Sorun yoktur değil mi? Hangi durumda doktoru aramalıyım.
Haftamız aynı seninle benimki de kafasını bayağı aşağıya indirmis ama benimki ikinci sezeryan olacağı için biraz riskli. Dikişlerime dayanmış sipaDün gece regl ağrısı çektim sabaha kadar sabah doktor çağırdı sancılar sürekli olarak 60larda seyrediyor onları hissediyorsun dedi iki kere 100 çıktı kasılma oldugunda kafası çok aşağıdaymış iyice inmiş açıklığım hala 4 cm doğal sancımı bekliyoruz nazlı kuşun
Ben de iyiyim ama ilk yürüme aklımı aldı tansiyonum düştü saat başı yürüteceklerKızlar yılbaşı bebeği oldu benim kızım saat 00:45 de sezeryanla doğdu 3.dogumum ve 3.sezeryanım olmasına rağmen çok rahat geçirdim ameliyatımı bebeğim de bende çok iyiyiz kızım tam hayallerimdeki gibi hanım hanımcık bi kızçe38+5 de doğdu dogumyapacaklar çokça dua edin korkmayın ne kadar pozitif olursanız doğumunuz o kadar rahat geçiyo merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz her konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?