Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Amiinnnnnn, çok teşekkür ederim ya bende çok heyecanlıyım ama bir yandan da çok uykum var. Çünkü nedense dün heyecandan uyuyamadım yatacağım o yüzden şimdi
Ay cok heyecanlı mutlaka bize haber ver her sey cok güzel gecsin sağlıkla dogsun bebiş bol sütlü ağrısız acısız bir gün diliyorum sana

Benimki de 4 oldu mu bakalım yarın bakar doktor ben 4 ü geçerse cesaret edemem canım . Zaten çok büyük bir cesaret yok bende
inşallah yarın güzel şeyler duyarız

Evet doğru söylemiş doktorun her an her şey olabilir.Ben de çarşamba sabaha aldım o zamana kadar bir şey olmazsa artık çantaları arabaya koyup gideyim ben de Amiinnnn

Çekebilecek durumda olsam çekerdim
Her apartmanda kesin dengesizi oluyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Kızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var bize dua edin
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz
Canım sağlıkla gelsin inşallah Milan odanız çok güzel olmuş.
Ben perşembe günü sordum 40dan sonra suni sancı ve rahim genişletici, yumuşatıcı ilaçlar var onlarla deniyoruz, En son seçenek sezaryen dedi. Ben de normal doğum istiyorum nasip artık. Yarın kontrolüm var bakalım çıkacak mı sancı. Perşembe günü de doğum günüm belki doğum günlerimiz aynı olsun istiyordur Tuniş.

Kızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var bize dua edin
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz
Canım herşey sizin için çok güzel ve kolaylıkla olsun, sağ salim bebeğini kucağına al inşaAllah
Çok güzel olmuş odanızda

Amiinnnnnn, çok teşekkür ederim ya bende çok heyecanlıyım ama bir yandan da çok uykum var. Çünkü nedense dün heyecandan uyuyamadım yatacağım o yüzden şimdi
Dualarımız seninle canım inşallah Milan ve sen sağlıkla eve dönersiniz Rabbim hepimize rahat kolay ve sağlıklı şekilde kavuşmayı nasip etsin çok heyecanlı

Yediklerine dikkat ediyor musun azıcık yağlı hamur isi makarna pilav vs yiyince benimde hemen ağrıyor onları kestim bikac gündür seninn günün az kalmış canım ben yarın sabah gidicem haber veririm sana
Her zaman yediklerim ama dikkat edeyim bu iki gün evet benim az kaldı senin de sürecin sağlıkla tamamlansın canım

Evet doğru söylemiş doktorun her an her şey olabilir.Ben de çarşamba sabaha aldım o zamana kadar bir şey olmazsa artık çantaları arabaya koyup gideyim ben de Amiinnnn
40 dan sonra bekleten var mı bilmiyorum içim içime sığmıyor ama sizin de öyle mi hep kalbim pır pır

Cnm kirk dolunca hemen sezeryan degilde once suni sanci deneniyor normalde diye biliyorum. Benim ilk dogumumda oyle oldu bunda da farkli bir doktor suni sanci veririz dedi. Seninki neden hemen sezeryan diyor ki. Bazi doktorlar kolayina geldigi icin sezeryan yanlisi olabiliyor. Kontrolun kendisinde olmasi kolaylarina geliyor ve tarihin belli olmasi. Hatta benim ilk dogumumda doktorum artik dogumhaneye goturulurken bile hala seni sezeryana alabilirim demisti. Bence suni sanci meselesini biraz sorusturabilirsin. Normal dogum istiyorsan hemen kabul etme doktorun sezeryan soylemini

Hatta sanci veya aciklik olmasi gerekmiyor suni sanci icin. Kirk dolunca suni baglaniyor sanci aciklik baslamazsa o zaman sezeryan oluyor. Suni sanciyla olmustubenim ilk dogumum hic sanci veya acikligim olmamasina ragmen

Merhaba 40 hafta dolup 41 haftaya geçince mi yapıyorlar böyle yoksa 39 bitirip 40+0 olduğumuzda mi ilk doğumum olucak benim normal istiyorum ama ne sancı ne su nede başka bir belirti var

Merhaba 40 hafta dolup 41 haftaya geçince mi yapıyorlar böyle yoksa 39 bitirip 40+0 olduğumuzda mi ilk doğumum olucak benim normal istiyorum ama ne sancı ne su nede başka bir belirti var
Kirk bitip kirk bir den gun almaya baslarken. Aslinda bazi doktorlar veya anneler biraz daha bekleyebiliyor ama bu durum artik bebegin diskisini yapma ve yeme tehlikesini baslattigi icin kirk dolunca dogum baslatiliyor. Zaten anne karni bir bilinmezlik oldugu icin aslinda gec dollenme olmus olabilir ve bebegin gelmek icin daha vakti vardir buna cok inaniyorum ama riske atilacak bir mevzu olmadigi icin doktorun sözünü dinlemek zorunda oldugumuzu düşünüyorum bu konuda

Aynen benim de bebegim giderek daha da kilo aliyor diye doktorum artik daha fazla buyumeden dogurmalisin dedi. Heyecan ve stresle bekliyorum ben de. Ustelik bazi soykemlere gore suni sanci daha zor oluyor diyorlar o yuzden suni degil de tamamen dogal olmasini istiyorum ama sendeki bilinmezlik gibi aynisi bende de var. Tecrübenin onemi olmuyor maalesef. Ayni stresle bekliyorum ben de

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün herşeyi denedim hala tık yok benim kızda 4 kat merdiven çıktım yürüyüş yaptım sıcak duşa girdim sanırım biz bebemle ayrılamıyoruz
Secde hareketi secdede dur biraz Allah'ım sağlıkla gelsin kolaylıkla.gelsin yormasin annecigini hiç inşallah

Bugün spontane bir şekilde kv ve annemler bizdeydi planda yoktu ama bı baktık hepbilirlikte yemek yiyoruz sonra çay derken şimdi gittiler. Evimiz müstakil kalorifer yok klima ile ısınıyoruz oturma odası da küçük baya . Bı an şey düşündüm bebek gelmiş olsa bu kalabalığa (kalabalık dediğim de annem , kv, babam , kb ) ruhum.daralirdi . Bı ara oğluma biz bakarız biraz yürü dediler dışarda yürüdük eşimle. Ailelerin yanında olması bı yandan iyi bı yandan da boğucu biraz

Kesinlikle doktoruma güveniyorum birde benim bebişim tüp bebek doğal olsa geç döllenme gibi bir ihtimal olabilirdi Belkide bebeğim zamanını bekliyor ben mi acele ediyorum acaba diye üzüldüm bir anda

Kızlar benim kasıklarım çok fenalarda. Sadece bacaklarımı çok açınca rahat oturabiliyorum. Bu metroda otobüste sapık gibi bacak ayırıp oturan dayılara döndüm karnım çok gergin göbek deliğim fırladı, kasıklarıma ağrılar batıp çıkıyor. Daha 2 hafta var doğuma ama öyle bunaldım ki şu son 2-3 gündür. Hareket edemiyorum. Bir de doğum korkusu, sonrası için acaba ne yapıcam, yapabilir miyim fobisi. Kedim var, bebiş gelince napacak merakı. Sürekli oturup ağlıyorum bişeylere. Kafam gitti iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…