Sağlıkla gelsin bebeğin çok güzel geçsin süreçKızlar benim yarın sabah 7 de doğumum varbize dua edin
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz
Yaaa bu neeKızlar benim yarın sabah 7 de doğumum varbize dua edin
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz
Yaaaa o gün geldi miKızlar benim yarın sabah 7 de doğumum varbize dua edin
Ay evet ya aslında tam uyuma zamanı son son ama uyuyamayız kesinSağlıkla gelsin bebeğin çok güzel geçsin süreçÇok heyecanlı benim doğum tarihim belli olsa kesin o gece uyuyamazdım
EveetAy evet ya aslında tam uyuma zamanı son son ama uyuyamayız kesin
Yine yarın canım saat 3 teGecen hafta beraber gitmistik yine dogurmadikkontrolun ne zaman
Sağol canım yarın eşim geldikten sonra böyle devam ederse zaten doktorla konuşurum benim stresten oldu yaa böyle huzursuzlukla başladı zaten. Senin de sağlıkla tamamlansın inşallah sürecinBen 12-13 gündür tansiyonla uğraşıyorum ama 14/9 e kadar normal merak etme.. bu değerin üstü çıkacak ve bir kerelik değil bir süre o yüksek değerde kalırsa sorun var dedi doktor. İlaç kullanıyorum ona rağmen değerim ara ara 15/10 oluyor..
2 gün kalmış hiç stres yapma, doktoruna haber ver tabi ama bişey olmaz
Çok heyecanlı yaa bende senden bir gün sonra sağlıkla gelsinler inşallahKızlar benim yarın sabah 7 de doğumum varbize dua edin
Sağlıkla gelsin bebeğin çok güzel geçsin süreçÇok heyecanlı benim doğum tarihim belli olsa kesin o gece uyuyamazdım
Yaaa bu neeherşey hazır.. Milan bey bekleniyor
Yaaaa o gün geldi mihadi hayırlı doğumlar olsun balım inşallah doğumun kolaylıkla su gibi geçer
Çok heyecanlı yaa bende senden bir gün sonra sağlıkla gelsinler inşallah
Ayy çok güzel olmuş. Sağlıkla gelin odanızaKızlar benim yarın sabah 7 de doğumum varbize dua edin
İnşallah canımEveetİnşallah doğumla beraber enerji de yüklenir sağlıkla gelsin de bebişlerimiz Çok merak ediyorum karnımda oynayan o minnak ayakları , suratınıı
Bugün ben de her şeyi yaptım tuvalete yetişememe korkuma rağmen sahilde yürüyüş yaptımKızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün herşeyi denedim hala tık yok benim kızda 4 kat merdiven çıktım yürüyüş yaptım sıcak duşa girdim sanırım biz bebemle ayrılamıyoruz
Benimkide ben hamile olsaydım şimdiye doğururdum diye dalga geçiyorBugün ben de her şeyi yaptım tuvalete yetişememe korkuma rağmen sahilde yürüyüş yaptımEşim durmadan pilates topunu getiriyor önüme diyorum gelesi yok
Dillerine düştükBenimkide ben hamile olsaydım şimdiye doğururdum diye dalga geçiyor
Geçen haftaki kontrolümde sordum 40 haftayı tamamlarsak gelmezse diye bunu konuşmak çok mantıksız odadan çıkarsın suyun gelir bunu doğmazsa konuşalım dediDillerine düştükBenimki 1 hafta geç doğmuş diyorum sana çekti Canım senin doktorun 40 ı geçince ne yapılacağı konusunda bir şey söyledi mi ? Benimki 40 da değerlendirip sezaryen olursun dedi.Özeldeki doktorum bu şekilde düşünüyor.Ben de çok beklemek istemiyorum biraz sancı veya açıklık olursa suni sancı denemeyi soracağım ama pek kabul edecek gibi durmuyor.Sadece normal doğumu deneyimlemek istiyorum olmazsa sezaryene dönerse de önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi
Benimde yarın yine 11 deYine yarın canım saat 3 tebu sefer çatı muaynesi yapacak bakalım .
Bence ben haftaya da doğurmam
Sen nasılsın var mı belirtiler kontrol ne zaman
Amiinnnnnn, çok teşekkür ederimAyy çok güzel olmuş. Sağlıkla gelin odanızavalla yarın 7de doğuma gideceğimi bilsem bayılırmışım gibi geliyo şu an allahım sabır sağlık versin.
Yat uyu gücünü topla sağlıkla gelsin Milan bey inşallah burda anneler ve anne adayları olarak dualarımız seninle olacakAmiinnnnnn, çok teşekkür ederimya bende çok heyecanlıyım ama bir yandan da çok uykum var. Çünkü nedense dün heyecandan uyuyamadım yatacağım o yüzden şimdi
Yediklerine dikkat ediyor musun azıcık yağlı hamur isi makarna pilav vs yiyince benimde hemen ağrıyor onları kestim bikac gündür seninn günün az kalmış canım ben yarın sabah gidicem haber veririm sanaDoktora sormadım dün gece başladı gün içinde normaldi şimdi yine hafiften başım agrıdı ya eşim gelseydi yarın acil doğuma alalım derler diye korktum zaten nasipse salı günü olacak doğum çok stresliyim ondan oluyor. Sen yarın yazar mısın ne dediğini olmadı yarın da böyle olursa giderim doktora. Hayırlısıyla sağlıkla doğarsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?