Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var bize dua edin
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz
Sağlıkla gelsin bebeğin çok güzel geçsin süreç Çok heyecanlı benim doğum tarihim belli olsa kesin o gece uyuyamazdım

Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz
Yaaaa o gün geldi mihadi hayırlı doğumlar olsun balım inşallah doğumun kolaylıkla su gibi geçer

Gecen hafta beraber gitmistik yine dogurmadik kontrolun ne zaman
Yine yarın canım saat 3 te bu sefer çatı muaynesi yapacak bakalım .
Bence ben haftaya da doğurmam
Sen nasılsın var mı belirtiler kontrol ne zaman

Sağol canım yarın eşim geldikten sonra böyle devam ederse zaten doktorla konuşurum benim stresten oldu yaa böyle huzursuzlukla başladı zaten. Senin de sağlıkla tamamlansın inşallah sürecin

Sağlıkla gelsin bebeğin çok güzel geçsin süreç Çok heyecanlı benim doğum tarihim belli olsa kesin o gece uyuyamazdım

Yaaa bu nee herşey hazır.. Milan bey bekleniyor

Yaaaa o gün geldi mihadi hayırlı doğumlar olsun balım inşallah doğumun kolaylıkla su gibi geçer

Çok heyecanlı yaa bende senden bir gün sonra sağlıkla gelsinler inşallah

Teşekkür ediyorum kızlarrrr , sağlıkla gelsin tüm bebeler

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün herşeyi denedim hala tık yok benim kızda 4 kat merdiven çıktım yürüyüş yaptım sıcak duşa girdim sanırım biz bebemle ayrılamıyoruz

Ayy çok güzel olmuş. Sağlıkla gelin odanıza valla yarın 7de doğuma gideceğimi bilsem bayılırmışım gibi geliyo şu an allahım sabır sağlık versin.

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün herşeyi denedim hala tık yok benim kızda 4 kat merdiven çıktım yürüyüş yaptım sıcak duşa girdim sanırım biz bebemle ayrılamıyoruz
Bugün ben de her şeyi yaptım tuvalete yetişememe korkuma rağmen sahilde yürüyüş yaptımEşim durmadan pilates topunu getiriyor önüme diyorum gelesi yok

Benimkide ben hamile olsaydım şimdiye doğururdum diye dalga geçiyor
Dillerine düştükBenimki 1 hafta geç doğmuş diyorum sana çektiCanım senin doktorun 40 ı geçince ne yapılacağı konusunda bir şey söyledi mi ? Benimki 40 da değerlendirip sezaryen olursun dedi.Özeldeki doktorum bu şekilde düşünüyor.Ben de çok beklemek istemiyorum biraz sancı veya açıklık olursa suni sancı denemeyi soracağım ama pek kabul edecek gibi durmuyor.Sadece normal doğumu deneyimlemek istiyorum olmazsa sezaryene dönerse de önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi

Geçen haftaki kontrolümde sordum 40 haftayı tamamlarsak gelmezse diye bunu konuşmak çok mantıksız odadan çıkarsın suyun gelir bunu doğmazsa konuşalım dedi düşününce mantıklı geldi Tüp bebek benim bebeğim doktorum bekletmez 40 dan sonra riskleri var diye düşünüyorum Perşembe gününe randevu aldım valizimi alıp eşimle gidicem sabaha aldım randevu belki yatış verir suni sancıyla deneriz veya sezeryan yapar diye düşündüm tabi doktorum ne düşünüyor bilmiyorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayal ettiğimiz bir doğum şekli hepimizin var inşallah gönlümüze göre olur herşey

Yine yarın canım saat 3 te bu sefer çatı muaynesi yapacak bakalım .
Bence ben haftaya da doğurmam
Sen nasılsın var mı belirtiler kontrol ne zaman
Benimde yarın yine 11 de iki gün önce 10/15 dk da bir kasılma yaşadım akşama kadar sürdü baya hazırlanmıştım doguma gidicem diye ama sancım azdı ve düzenli degildi kandırdı beni insallah 3 cm de beklemiyordur acılmam ay bide kilo konusu korkutuyor beni 4 ü gecerse normal ister miyim bilmiyorum

Ayy çok güzel olmuş. Sağlıkla gelin odanıza valla yarın 7de doğuma gideceğimi bilsem bayılırmışım gibi geliyo şu an allahım sabır sağlık versin.
Amiinnnnnn, çok teşekkür ederim ya bende çok heyecanlıyım ama bir yandan da çok uykum var. Çünkü nedense dün heyecandan uyuyamadım yatacağım o yüzden şimdi

Amiinnnnnn, çok teşekkür ederim ya bende çok heyecanlıyım ama bir yandan da çok uykum var. Çünkü nedense dün heyecandan uyuyamadım yatacağım o yüzden şimdi
Yat uyu gücünü topla sağlıkla gelsin Milan bey inşallah burda anneler ve anne adayları olarak dualarımız seninle olacak

Yediklerine dikkat ediyor musun azıcık yağlı hamur isi makarna pilav vs yiyince benimde hemen ağrıyor onları kestim bikac gündür seninn günün az kalmış canım ben yarın sabah gidicem haber veririm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…