Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Bizim çaklıtlarda geldi beybi sayende sipariş vermiş oldum ama etiketlerin hepsini neredeyse kendim yapıştırdım çıkmıştı hep şimdi ürün yorumu yapıp linç etmeye gidiyorum . Dodine
Linkle beni aşko doguma 1 hafta kala ben
3 dusuk yaptim sinra oglumu digurdum riskli diye ilk 6 ay yattim 3 sokak yanda oturur 1 kere kapimi calmamistir dogumdada elini burnuna sokup geldi sagolsun eltim kocaman bir bohça bir altin künye beze kadar almis 3 4 cesit pasta borek corba vs yaomis gelmisti hiç mi utanmaz bir insan simdi de 5 erkek torundan sonra ilk kizi doguran benim yine ayni gelir kesin kaynim kiz oldugunu duydugunda bilezik mi alayım künye mi alayim ne alacagini şaşirdi bak mesela utanmiyorda bizimki ama dogumdan sonra cat kapi cikip gelmeler baslamisti bende ne suratlarina baktim ne yanlarinda durdum ayaklarini kestim sen bi b*ka yarama sonra çat çat cikip gelmeye kalk oldu mal vardi karsinda

Bizim çaklıtlarda geldi beybi sayende sipariş vermiş oldum ama etiketlerin hepsini neredeyse kendim yapıştırdım çıkmıştı hep şimdi ürün yorumu yapıp linç etmeye gidiyorum . Dodine
Aaaaa çok şaşırdım benimkiler yapışık geldi hazırdı herşey hiç öyle bişey olmadı. Ayüzüldüm valla. Kalitesini beğendin mi tadına baktın mı çikolatanın

Ahhahaa elden ele yayalım kısa sürede geliyor yetişir inşallah

İşini severek yapana çok güzel bir meslek ama çok da zor gerçekten vicdanen kendi çocuğun gibi her çocukla her konuda ilgilenmek çok yıpratıcı.

Aaaaa çok şaşırdım benimkiler yapışık geldi hazırdı herşey hiç öyle bişey olmadı. Ayüzüldüm valla. Kalitesini beğendin mi tadına baktın mı çikolatanın
Ayy hala bakmadım tadına midem o kadar kötüydü ki , anneme sen bak dedim oda dişim ağrıyor dedi bizdeki rahatlık birazdan kahvemi yapar yanına yerim

Acele mi ettiler naptılar bilmiyorum ama hepsi birbirne girmişti ben ayırıp yapıştırdım

Merhabalar,
Bugün bizim de son kontrolümüz vardı. Hersey yolunda giderse 10 Ocak cuma günü 39+1’de sezeryan doğum ile aramiza katilacak yavrumuz. Vakit yaklastikca hem çok heyecanlaniyorum hem de çok korkuyorum
Benim de sezeryan canım Bebiş hep dönüyor ama kanala girmiyor o sebeple doktor sezeryan yapalım dedi kasık ve karın altına çok baskı yapıyor

Öğretmenlik sabır işi.bide ben gibi okulöncesiyse tam sabirlik ama okadar tatlı oluyorlar ki.evde terör estiren çocuklar, okulda kurallara çok güzel uyuyor büyük coxuklara nazaran

Ay iyi yapmışsın cnm.onlarin yanında taksın takistirsin annenlerbelki utanirlar
Bnm ilk doğumda Dr basık kemiğin demişti.oglum da 3800dogmustu.sezaryen yaptı.
Ayy sinir katsayim artıyor böyle kv duydukça gördükçe
Bir de doğuma bı hafta kalmaya kadar nerdeyse çalışıyorum hala yeni nesil hamileler çok nazlı deniyor e çalışıyorum diyosun öğretmenlik kolay diyorlar. Kv kapatilsin gerçekten
Öğretmen gelin bulmuşlar da bunuyorlar kv ler
Ama bende mi bi sorun var anlamadım normal sayfa bpyutunda değil değişik oluyo küçültmek zorunda kalıyorum bu sefer yazılar karınca gibi görünüyo
Bende sevmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…