Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Doğum yapmış annelerimiz , nasıl gidiyor bebekli hayat ? Bize biraz spoiler verin
Hayat uykusuz ama çok güzel öncelikle ameliyat hali 4 günde geçti gitti bende. Yere eğilme oturma vs normale döndüm. İlk gün gibi olmuyor zaman çabuk geçiyor ve iyileşiyorsunuz hızlıca. Çok aşırı kanamam da olmadı normal boy ped iş görüyor. Hastanede bir gece kaldım ve ben de oğlum da sadece ikişer takım kıyafet kullandık. İlk başlar bebeğin kakasi koyu ve sümükümsü yapıda geliyor. Sonrasında açık yeşil geldi. Şimdi ise acık sariya dönüp hafif katilasti. Süreç böyle bilginiz olsun diye yazıyorum. Erken doğunca sarılık oluyorlar genelde biz de olduk bir gece hastanede fototerapi de aldık. Doktorların 2 saatte bir besleyin demesine bakmayın. Eğer haftası erken doğduysa saat başı emzirin en az 15 dk. Sarılık başka türlü önlenmiyor. Gazini muhakkak çıkarın. Bazen emince huzurla uyuyakalıyor direk yatirasi geliyor insanın ama 15-20 dk sonra çığlık kiyamet gaz sıkıştırıyor. Son olarak kendiniz de uyumayı ihmal etmeyin uyuyunca, su içince ve yemek yiyince süt oluyor. Sakın diyet yapmaya kalkışmayın başlarda. Zaten doğum kilosunun çoğu 10 gün içinde kendiliğinden gidiyor. Bir de kimsenin sizi strese sokmasina izin vermeyin. Biz lohusayiz biz adamı strese sokabiliriz

Ya internetten baktım Nisan tek seferde gelmeyebiliyormus böyle akıntı şeklinde olabiliyormuş ikinkere tuvalete gidince kırmızımsı geldi işte akıntı
Direk kırmızı renkse doktoruna haber ver yinede canım nişan daha şeffaf kahverengi ya da hafif kırmızılık iceriyor

Normal mi sezeryan mi sizinki? Bana da dr en son 23 ocak sezeryan demisti

Yaaa ne güzel anlattın valla ekran fotosu aldım ne güzel çabuk iyileşmişsin inşallah bizlerde senin gibi oluruz bebişin uyku düzeni nasıl ?

Ya internetten baktım Nisan tek seferde gelmeyebiliyormus böyle akıntı şeklinde olabiliyormuş ikinkere tuvalete gidince kırmızımsı geldi işte akıntı
Yavaş yavaş nişan geliyordur belki. Bana da doktor pembe akıntı gelebilir panik olma normal dedi. Kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.

Merhabalar.. bebişlerin crp seviyesi kaçtı? Bizim ki 2.3 . İlaç tedavisine başlarlar mı?

Yavaş yavaş nişan geliyordur belki. Bana da doktor pembe akıntı gelebilir panik olma normal dedi. Kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
Tamam ozaman aynen sürekli bir kanama yok bendede kuzum peceteye silince akıntıyla geldi doktorumun numarası yok eşimde çalışıyor o yüzden soramadım malesef

saglıkcakla gelsin inşALLAH:) aynı bedende son günler

Ayy sağlıkla kucağına alırsın inş

Ayyy bugun rüyamda seni gördüm sabah doğuma giriyormuşsun canım hayır olsun zamanında gelsin bebiş senden 2 gün sonrada benim doğum inşallah

canım sen bizden öndeydin galiba tam kaçın kaçı oldun normal doğum mu deniceksin
38+3 oldum canım pazartesi doktora gittim çatı muayenesi falan oldum normal denicez evet bebeğin kilosu etkilemezse ebe şuan müsait ama bebek biraz daha kilo alırsa olmaz dedi. Bide suyum çoğalmış doktor diyet verdi bana

neyse ki az kaldı biraz yemene dikkat edersin canım çok fark yokmuş 38+0 benimde artık her an herşey olabilir ya

Allah kolaylık versin canım valla iki çocukla eminim zordur 11 gün sonra bende deneyimlicem bakalım 2 çocukla nasıl olcak hayat hem korkuyorum hemde çok güzel olacağına eminim allah sağlık versin yeterki geri kalan herşey bi şekilde hallolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…