Yakınında bebene bakıcak birileri varsa şanslı kesimdesin arkadaşım tebrik ederimEvet uyu diyenleri de anlıyorum ama hemde anlamıyorum gece on kere çise kalkıyorum sağdan sola vinç yardımı ile dönüyorum kol uyuşuklugumu hiç demiyorum bile rüyamda kolumu kesiyolardi öyle bı acı ile uyandımbebe doğunca veririm anneme uyurum inşallah yani
Dinleme kendini dinledikçe yeni şeyler çıkar sancı gelince selamun aleyküm der sana zatenDoğurmadım halasancı var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorum
Her bünye bir degil canim kiz instamomlara hayat toz pembeNeye göre oluyor bu anlamıyorum. Herkeste olmuyormuş . Bende çok çok fazla oldu .
İnstagramdaki ünlü hamilelere hiç uğramıyor maşallahhepsinin her yeri kar beyaz
Ay insallah ilkinde yuzumde leke olmuştu gecti hemenYani ben öyle bi kararmışım gibi kara üzüm habbesi gibi olmuşum geçen farkettimmeme uçlarım bitter çikolata gibi olmuş ki ilk gebeliğimde asla böyle değildi , sezaryen dikiş yerim bile kararmış ve hatta yüzüm bile inşallah geçer
Aynne canım bende de olmamıştı, artan hormonlardan diyor google amca ama inşallah indiğinde de geçer
Kiz dur hele az daha dayanNişan olabilir cnm
Abowww 40dan hemn sonra regl mi oldunoğlumda 8 ay sonra olmuştum.lekelneme de olmamıştı.ama kızımda hala devam ediyor 20gundur
Oldu oldu kararma koltuk altı özel bölgede.ama geçiyor.
Ben sadece kakao yağı surmustum çok catlagim olmadı .senin baya çatlamış kuzum.
Bnm koyulasmisti.emzirdikce açılıyor.oglumdada aynısı olmuştu.
Bende ayniyim surekli ogluma kizarken buluyorum kendimi sinra oturup agliyorum vicdan azabindan o a bu ara 2 yaş diş cikarcak sanirim sabrimi cok zorluyorKızlar ben aşırı gerginim bu arada tahammül seviyem yerlerde ota boka sinirlenip ağlıyorum nedir bu doğuma az kaldı hormonlar tavan mı yani
Benim göz kapagimda bile cikti dogumdan sonra hemen kaybolduBen size asıl boynumu göstereyim kızlar. Tek boynum olsa yine iyi omzum, ensem, koltuk altıma kadar her yer böyle yüzlerce benle doldu. Hep yara yapıyorum, bi kese bile yapamadım boynuma aylardır. Doktor da doğumdan 4 5 ay sonra geçer bazılarında leke olur bazılarında ben dedi. Diğer benlerimde büyüdü. Göbeğimdeki küçücüktü devasa olduNormalde de benli biriyim ama bu da biraz abartı bence
Ay doktor ne dedi canimYa biraz önce gene geldi o sabah gelen şeyden. Ve küçük bir kısmında çok minik pembelik vardıbizimki gelmeye mi çalışıyor ne yapıyor
Bennyürüyemiyorum bileKızlar sizin bebislerde aşağı baskı yapıp acitmaya başladım acaba hareket ettikçe bazen acı oluyor bende anlik
32+0da direk rapor aldim benKızlar merhaba, ben mart anneleri grubundanım aslında. Doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum hepinize, hepimize
Size bir sorum olacak, aranızda çalışan anneler 32. Hafta çalışabilir raporu için 31+ da gitmemiz gerek yoksa 32+ da mı ?
Sizler ne zaman aldınız raporlarınızı ?
E nabızda 31+ olunca 32. Hafta gösteriyor kafam karışıyor böyle olunca
Aboooo biz heyecandan öldük doğurdu mu kaçıncı haftası diye hanfendi bebişiyle dinlenmeye geçmişKızlar iyiyim az uzanmıştım 3. alt değişikliğinden sonra gelen giden bişey olmadı onun için acilede gitmek istemedim beklemedeyim peçete koydum gelirse rengi belli olsun diyeayy ne yaşadım ben öyle ya gülmeli ıslatmalı
İlk Ocak annemiz oluyorsun o zamanKızlar benim sancılarım başladı doğuma geldim 12 den sonra sezeryana gireceğim dualarınızı bekliyorum 38+5 olduk kızıma kavuşmaya son 1 saat
Benimse öyle oluyor canım bi 10 gündür falan ve naısl ni akıntıysa taş gibi yapıyor iç çamaşırımı değişirken farkediyorumNormalse bu haftalarda okey şaşırdım az önce wc girince baktım simsiyah çamaşır beyaz olmuş
Ahh canım bence o su artık yat dinlen ve dr una haber ver3 tane iç çamaşır değiştirdim şarıl şarıl değil ama baya ıslanmıştı nasıl anlatayım 1 çay bardağı olmuştır
Son ay uyumak ne mümkün, ne wc bırakıyor peşimizi ne de çatı ağrısı . Bende gece wc ye kalkınca zor dalıyorum geri, teli asla elime almıyorum uykum tamamen kaçar diye ama cidden bu günlerimizi de özleyeceğizBugün yeğenimle konuştuk. 2 ay önce doğum yaptı oda. Diyoki bana teyze bu günlerinin kıymetini bil bolbol uyu ben uyymadığım her gün için pişmanım diyo dedim nereye uyuyim daha bu gece 4 te uyamdım 8 e kadar uyuyamadım geri kol uyuşmaları karın kasık ağrıları mide ağrıları. Doğururum en azından şerefimle namusumla uykusuz kalırım daha iyisende haklısın diyo
Sağlıkla al bebeğini kucağınaKızlar benim sancılarım başladı doğuma geldim 12 den sonra sezeryana gireceğim dualarınızı bekliyorum 38+5 olduk kızıma kavuşmaya son 1 saat
Ayy maşallahKızlar benim sancılarım başladı doğuma geldim 12 den sonra sezeryana gireceğim dualarınızı bekliyorum 38+5 olduk kızıma kavuşmaya son 1 saat
SüperKızlar benim sancılarım başladı doğuma geldim 12 den sonra sezeryana gireceğim dualarınızı bekliyorum 38+5 olduk kızıma kavuşmaya son 1 saat
Ay valla aynısı ya. Allah yardımcımız olsun anne olmak zor ama çok güzel işte kucağımıza alınca herşeye değdiğini anladığımız o an okadar güzelkiBenimse öyle oluyor canım bi 10 gündür falan ve naısl ni akıntıysa taş gibi yapıyor iç çamaşırımı değişirken farkediyorum
Ahh canım bence o su artık yat dinlen ve dr una haber versu gelince max 3 gün bekliyorlar diye duymuştum
Son ay uyumak ne mümkün, ne wc bırakıyor peşimizi ne de çatı ağrısı . Bende gece wc ye kalkınca zor dalıyorum geri, teli asla elime almıyorum uykum tamamen kaçar diye ama cidden bu günlerimizi de özleyeceğiz
Hadi allah sağlıkla kavuştursun güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar benim sancılarım başladı doğuma geldim 12 den sonra sezeryana gireceğim dualarınızı bekliyorum 38+5 olduk kızıma kavuşmaya son 1 saat
OyyyyyyyyyyyyyyyYakınında bebene bakıcak birileri varsa şanslı kesimdesin arkadaşım tebrik ederimbenim kaynanam maks 1 hafta kalır. Annem 70 yaşında babamı yeni kaybettiğimiz için biraz daha çökük şuanda. Onada çok güvenemiyorum. 6 yaşında da kızım. Hunimi alır kenara çekilirim artık
kokusu yoktı ondan şüphelendim bnde bide ilçedeki acilde kadın doğum yok eşimde biraz alkol almıştı kendi hastanemiz biraz uzak onun için yola çıkmak istemedim en kötü ihtimal yarın giderim diye düşündüm takip ediyorım bakalım canım herşey hazır durumdaKokusuzsa takip et çantan vs hazır mı her ihtimali düşün yavrum su an
Ay amin arkadaşım benim amin allah razı olsunOyyyyyyyyyyyyyyyAllah'im rahmet eylesin babacığına nur olsun yattığı yer. Annisin de artık dinlensin zaten tecrübelisin inşallah çok uslu bı bebiş olur seni hiç yormaz
Hadi hayırlısı olsunkokusu yoktı ondan şüphelendim bnde bide ilçedeki acilde kadın doğum yok eşimde biraz alkol almıştı kendi hastanemiz biraz uzak onun için yola çıkmak istemedim en kötü ihtimal yarın giderim diye düşündüm takip ediyorım bakalım canım herşey hazır durumda
Korkma canım zaten su gelince hemen gitseniz bile açılma az olursa eve gönderiyorlar . Sen bebeğin hareketlerini sancılarını gözlemle . Doktora da yaz istersenkokusu yoktı ondan şüphelendim bnde bide ilçedeki acilde kadın doğum yok eşimde biraz alkol almıştı kendi hastanemiz biraz uzak onun için yola çıkmak istemedim en kötü ihtimal yarın giderim diye düşündüm takip ediyorım bakalım canım herşey hazır durumda
Yok canım 5 sene sonra ssvd bile yapıyorlar benim amcamın kızı 1 buçuk sene arayla iki sezaryen oldu hiçbirşey olmadıKızlar bı şey soracam benim ilk doğum Sezeryan 2020 Mart ayı. Üzerinden 5 sene geçti. İç dikişlerde tehlike devam ediyor mudur. 12 itibari ile 36+0 oluyoruz kızçemle Perşembe de doktor randevusu var ben kalabildiği kadar kalsın kafasindayim doktor erken almak istemez umarım işine de karışmak istemiyorum dikişler için sıkıntı olmayacaksa kalsın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?