Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Yakınında bebene bakıcak birileri varsa şanslı kesimdesin arkadaşım tebrik ederim benim kaynanam maks 1 hafta kalır. Annem 70 yaşında babamı yeni kaybettiğimiz için biraz daha çökük şuanda. Onada çok güvenemiyorum. 6 yaşında da kızım. Hunimi alır kenara çekilirim artık

Doğurmadım hala sancı var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorum
Dinleme kendini dinledikçe yeni şeyler çıkar sancı gelince selamun aleyküm der sana zaten ama her doğum sancıyla başlamıyo işte. Benim suyum geldi hastaneye gittim açılma yok sancı yok suniyi verdiler doğurttular

Neye göre oluyor bu anlamıyorum. Herkeste olmuyormuş . Bende çok çok fazla oldu .
İnstagramdaki ünlü hamilelere hiç uğramıyor maşallah hepsinin her yeri kar beyaz
Her bünye bir degil canim kiz instamomlara hayat toz pembe
Ay insallah ilkinde yuzumde leke olmuştu gecti hemen
Kiz dur hele az daha dayan
Kızlar ben aşırı gerginim bu arada tahammül seviyem yerlerde ota boka sinirlenip ağlıyorum nedir bu doğuma az kaldı hormonlar tavan mı yani
Bende ayniyim surekli ogluma kizarken buluyorum kendimi sinra oturup agliyorum vicdan azabindan o a bu ara 2 yaş diş cikarcak sanirim sabrimi cok zorluyor
Benim göz kapagimda bile cikti dogumdan sonra hemen kayboldu
Ya biraz önce gene geldi o sabah gelen şeyden. Ve küçük bir kısmında çok minik pembelik vardı bizimki gelmeye mi çalışıyor ne yapıyor
Ay doktor ne dedi canim
Kızlar sizin bebislerde aşağı baskı yapıp acitmaya başladım acaba hareket ettikçe bazen acı oluyor bende anlik
Bennyürüyemiyorum bile
32+0da direk rapor aldim ben

Aboooo biz heyecandan öldük doğurdu mu kaçıncı haftası diye hanfendi bebişiyle dinlenmeye geçmiş

Normalse bu haftalarda okey şaşırdım az önce wc girince baktım simsiyah çamaşır beyaz olmuş
Benimse öyle oluyor canım bi 10 gündür falan ve naısl ni akıntıysa taş gibi yapıyor iç çamaşırımı değişirken farkediyorum
3 tane iç çamaşır değiştirdim şarıl şarıl değil ama baya ıslanmıştı nasıl anlatayım 1 çay bardağı olmuştır
Ahh canım bence o su artık yat dinlen ve dr una haber ver su gelince max 3 gün bekliyorlar diye duymuştum
Son ay uyumak ne mümkün, ne wc bırakıyor peşimizi ne de çatı ağrısı . Bende gece wc ye kalkınca zor dalıyorum geri, teli asla elime almıyorum uykum tamamen kaçar diye ama cidden bu günlerimizi de özleyeceğiz

Ay valla aynısı ya. Allah yardımcımız olsun anne olmak zor ama çok güzel işte kucağımıza alınca herşeye değdiğini anladığımız o an okadar güzelki

Oyyyyyyyyyyyyyyy Allah'im rahmet eylesin babacığına nur olsun yattığı yer. Annisin de artık dinlensin zaten tecrübelisin inşallah çok uslu bı bebiş olur seni hiç yormaz

Kokusuzsa takip et çantan vs hazır mı her ihtimali düşün yavrum su an
kokusu yoktı ondan şüphelendim bnde bide ilçedeki acilde kadın doğum yok eşimde biraz alkol almıştı kendi hastanemiz biraz uzak onun için yola çıkmak istemedim en kötü ihtimal yarın giderim diye düşündüm takip ediyorım bakalım canım herşey hazır durumda

Oyyyyyyyyyyyyyyy Allah'im rahmet eylesin babacığına nur olsun yattığı yer. Annisin de artık dinlensin zaten tecrübelisin inşallah çok uslu bı bebiş olur seni hiç yormaz
Ay amin arkadaşım benim amin allah razı olsun inş uslu olur hepimizin bebeği önce sağlıklı sonra uslu

Hadi hayırlısı olsun bizi de gelişmelerden haberdar et

Korkma canım zaten su gelince hemen gitseniz bile açılma az olursa eve gönderiyorlar . Sen bebeğin hareketlerini sancılarını gözlemle . Doktora da yaz istersen Rabbim kolaylık versin inşallah

Kızlar bı şey soracam benim ilk doğum Sezeryan 2020 Mart ayı. Üzerinden 5 sene geçti. İç dikişlerde tehlike devam ediyor mudur. 12 itibari ile 36+0 oluyoruz kızçemle Perşembe de doktor randevusu var ben kalabildiği kadar kalsın kafasindayim doktor erken almak istemez umarım işine de karışmak istemiyorum dikişler için sıkıntı olmayacaksa kalsın yani

Yok canım 5 sene sonra ssvd bile yapıyorlar benim amcamın kızı 1 buçuk sene arayla iki sezaryen oldu hiçbirşey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…