• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Of kızlar ne kadar zor bi süreç ya beklemek insanı aşırı yoruyor olacak mıyım olmayacak mıyım bilmiyorum birde ben sigara içiyorum göğüs ağrım çok olmaz bu sefer olunca dedim içmiyim şimdi de sigarasızlık zorluyor çıldıracam 😂

Evet ben Ankara’da yaşıyorum
Aşılama sürecinde zübeyde hanim dogumevine gittim. Sonra gebe kaldigimda da gittim yine 2.dr görüşü almak amacıyla. Ama gebe iken takibimi Medicalpark Kecioren de yaptırıyordum. Düşükle sonlaninca da etlik sehir hastanesine sevketti Medicalpark. Tüm islemlerim orada yapildi. Sizin gittiginiz hastane veya dr hangisi ?

Aşılama sürecinde zübeyde hanim dogumevine gittim. Sonra gebe kaldigimda da gittim yine 2.dr görüşü almak amacıyla. Ama gebe iken takibimi Medicalpark Kecioren de yaptırıyordum. Düşükle sonlaninca da etlik sehir hastanesine sevketti Medicalpark. Tüm islemlerim orada yapildi. Sizin gittiginiz hastane veya dr hangisi ?
Canım ben düzenli bi doktora gitmiyorum sanatoryumda çalışıyorum bizim buradaki doktorlara gittim onlarda sıkıntı yok diyip gönderiyorlar kanlar falan da temiz ama 4 aydır olmuyor daha yolun başındayız inşallah olur ama eğer ters bi durum olursa medicana da Emre günakan var ona gitmeyi düşünüyorum bizim burdan ayrılan bi doktor çoğu kişi iyi diyor ama muayne ücretleri almış başını gitmiş 3000 di en son

İyi geceler kızlar ablalarımmm🥲🥲
O kadar 3 tane pozitife adet gecikmesinin 10. Gününde elendim hayırlısı ile. 24 yaşında hayatımda ilk defa adetim bu kadar çok gecikti. Ki ortaokul sndan beridir adet görürüm en geciken bile 3. Günü geçmemiştir. Doktor muhtemelen yoğun egzersiz yaptığımdan dolayı gecikme yaşamış olabileceğimi söyledi. Kısaca hayırlısı 🥲🥲🥲
Geride kalanlara Rabbim güzel haberler duyursun İinnşallahhhh🥰🥰🥹🥹🤲🏻🤲🏻
Sabırsızlıkta Nirvana, evhamda bir numara olan bu kızkardeşinizden sevgilerden bir demet. Kandilinizi mübarek olsun. 💐💐🤲🏻🤲🏻

Canim varsa evde de test deneyebilirsin. Kan verirsen de cikar. Catlatma ignesinden 13 gün geçmiş zaten pozitifse görünür.
31 aralıkta kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı bakalım dayanabilirsem yarın akşam gideceğim dayanamazsam bu akşam. İnşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz buraya 🙏🏼

Kuzum negatif ya o ilk yaptığım hatalıydı. Sat 19 aralık ama dünden beri lekelenmem var garip bir ay Mevsimm34 Mevsimm34
IMG_6943.jpeg

Senden hizlisi yok helal olsun ha 😂😂yumurtlama haricinde birliktelik olmuyormu sizde
Oluyor canım ama kayınvalidemler var diye test aldık ekstra duyulmasın diye duş vs. Yoksa libido meselesinde maşallah diyeyim ten uyumu hala ilk gün gibi şükürler olsun 🧿🤫 o yüzden bıraktım şuanlık ilişkiyi🙄genelde eşim gündüz evde erken. Kızım okuldayken rahattk ovulasyon da. adam 2lere de alıskn değil,🙈 ben bir de gebelk varsa diye korkmam ya devam yanı adet olcagm zmana dek. Allah'a emanet hamilelik olursa da

Of kızlar ne kadar zor bi süreç ya beklemek insanı aşırı yoruyor olacak mıyım olmayacak mıyım bilmiyorum birde ben sigara içiyorum göğüs ağrım çok olmaz bu sefer olunca dedim içmiyim şimdi de sigarasızlık zorluyor çıldıracam 😂
Kaç gününüz var 😊 özellikle son hafta hiç geçmiyor gibi geliyor 😅

İyi geceler kızlar ablalarımmm🥲🥲
O kadar 3 tane pozitife adet gecikmesinin 10. Gününde elendim hayırlısı ile. 24 yaşında hayatımda ilk defa adetim bu kadar çok gecikti. Ki ortaokul sndan beridir adet görürüm en geciken bile 3. Günü geçmemiştir. Doktor muhtemelen yoğun egzersiz yaptığımdan dolayı gecikme yaşamış olabileceğimi söyledi. Kısaca hayırlısı 🥲🥲🥲
Geride kalanlara Rabbim güzel haberler duyursun İinnşallahhhh🥰🥰🥹🥹🤲🏻🤲🏻
Sabırsızlıkta Nirvana, evhamda bir numara olan bu kızkardeşinizden sevgilerden bir demet. Kandilinizi mübarek olsun. 💐💐🤲🏻🤲🏻
Canım bizde ilk denediğimiz ay silik çizgi artı bide bi hafta geçilmişti şok olduk ama psikolojikmiş normalde erken olan insanım döngüm 25 di şimdi kotummayı bırakınca döngüm uzadı

Ya kuzum benim çok teşekkür ederim. Allah razı olsun 🥰🙏 inşallah minik mucizemize kavusuruz bir an önce. Allahım bekletmez inşallah saglikla gelir bu defa en kisa zamanda 🙏 insallah hersey yolunda ilerler bekledigim müjdeyi alırız 🙏 çok dikkat et kendine bebise de iyi bak annesi 🥲🌸
İnşallah balım, senden de Allah razı olsun 🙏
Güzel, mutlu haberlerini bekliyorum en kısa zamanda. Kendine çok çok iyi bak.. 🥰

Kızlar ya benim bugün BAT. Lekelenme gördüm adet de gelir bu aksam ya da yarın sabah. Geçen ay sadece yumurtlama gününü değerlendirdik bu ay yumurtlama dönemi 4-5 günün her günü değerlendirdik yine olmadı. Hamilelik bayagi zor bir şey anlaşılan. Yaşım da 25, hemen olur sanıyordum da olmuyormuş demek ki. Burada benim yaşlarımda olan var mı? Kaçıncı denemede olması yaygın acaba? 1 yıla kadar normal diyorlar da 2 ay bile beklemek zordu. Bence 1 yıl uzun bir süre. Zaten 8-9 aydan sonra bir sorun mu var korkuları gelmeye başlar. Bana şimdiden geliyor açıkçası. Bunca yıldır da geri çekilme yöntemi ile korunuyordum, hiç hamile kalmadım.

Kızlar selam şimdi doktordan çıktım testleri söyledim bazen kimyasal olabilir dedi . Keseyi göremedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi birde kana bakalım dedi ne . Acaba yok mu sizce kese için erkenmi 3 günlük gecikme var

Kızlar 26 kasım da düşük yaptım hala regl olamadım, salı günü test yapmıştım negatif çıkmıştı bir daha da yapmadım göğüslerim ağrıyor arada sırtım ağrıyor başkada belirti yok. Geçen hafta cuma günü de pembe lekelenme geldi başka bir şey yok çok gerildim ya benim gibi olan var mı

Back
X