• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

İçimi o kadar rahatlatınız ki iyi varsınız bütün kadınlar klübü inşallah çıkar inşallah sonucu görürüm çok teşekkür ederim
Merak etme canım, görünmemesi çok normal. Herkesin böyle oluyor. Kese 5-6 haftalıkken anca gözüküyor. Birde yumurtlamana bağlı tabi ki. Zaten önce bir beta değeri bakılıyor. İki günde birde %60 artıyorsa bu iyiye işaret. Ama riskler her zman var. Kendini strese sokma ortada bir şey yok 🌸🌸🌸

bakma sen , onu doktor hayal kırıklığına uğrama diye söylemiştir. banada hamileyken sağlık ocağındaki doktor 3 aydan önce hamilelik olarak görmüyoruz demişti. içimden nasıl yani demiştim. sen rahat ol daha yolun başındasın o yüzden görünmezİnşallah
İnşallah bi sıkıntı yoktur

Merak etme canım, görünmemesi çok normal. Herkesin böyle oluyor. Kese 5-6 haftalıkken anca gözüküyor. Birde yumurtlamana bağlı tabi ki. Zaten önce bir beta değeri bakılıyor. İki günde birde %60 artıyorsa bu iyiye işaret. Ama riskler her zman var. Kendini strese sokma ortada bir şey yok 🌸🌸🌸
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir

Canim varsa evde de test deneyebilirsin. Kan verirsen de cikar. Catlatma ignesinden 13 gün geçmiş zaten pozitifse görünür.
31 aralıkta kaset test yapmıştım ama negatif çıkmıştı sanırım beta yüksek olana kadar negatif gösterebiliyormuş bu akşam erken gebelik testi alıp onu deneyeceğim eğer çift çizgiyi görürsem kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. İnsan bekleye bekleye çok tedirgin oluyor rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın evlerimize neşeler getirsin inşallah

Hahahhah bu kelimeler yakında duaya dökülecek kızım da 2 yıldır içten istiyor. Bu gun babannesinin yanında namaz kılıyor bir de örtü atmış dua ediyorlardı geldi bana dedi ki anneciğim kardeş de istedim Allah'tan ama babaanneme soylemedım. Bazen dua et diyorum Allah isterse istediği zaman gönderir cocukların duası kabul olur. Ama aramızda fln diyorum 🥰😂 ben de uğrasyrm ıste6- 7 aydır🥲
Maşallah prensese. Bu ay hepimize iyi gelsinde güzel haberler alalım inşallah 🙏

Kızlar merhaba gecen ay duphaston kullanmistim iliski sonrasi tutunmasi kolay olsun diye doktor verdi hemde pcos oldugu icin adetim cok düzensiz (38-40-45 gün) düzenler dedi. Test yaptim negatif. Döngünün 35.günündeyim. Genelde duphaston kullandiktan sonra 30-31 günde regli görürdüm sonraki ay. Beklesem mi yoksa tarlusal mi kullansam daha önce hic kullanmadim

Back
X