• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Kızlar ya biraz önce tuvalette çok değişik mukuslu sarı kocaman ve biraz sert bir şey geldi elime. Daha doğrusu şöyle oldu peçeteyle sildim bir şey hissettim elimi attım bildiğiniz elimle çektim ve baya büyük sümüğümsü bir parça geldi. Ben enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba ondan mı oldu diye düşündüm. Sizce doktora gitmelik bir şey mi. Resmini çektim ama iğrenç bir görüntü olduğu için atmıyorum buraya. Ama büyük bir balgam gibi de hayal edebilirsiniz. Sarı renk
nişan olabilir mi?

Kızlar benim bebek gece hiccc uyanmıyor kalkıyorum tuvalete gidiyorum evin içinde yürüyorum karnıma hafif hafif vuruyorum kalkmıyor sabah olunca kalkıyor anca hasta bebek diye çok korkuyorum 😥
kendi uyku düzenleri oluyomuş artık.korkmayın uyuyodur. bebek içerde belki şöyle diyordur siz onu uyandırmaya çalıştıkca :şu annem olacak kadın bir rahat bıraksa da uyusam zaten bilmediğim bir yere doğacağım rahat olmayacagım bu kadar :) onda da bu kadın huzur vermıyor :) rahat olun 5-6 saatte bir hareket ediyorsa sorun yoktur.

Kızlar ya biraz önce tuvalette çok değişik mukuslu sarı kocaman ve biraz sert bir şey geldi elime. Daha doğrusu şöyle oldu peçeteyle sildim bir şey hissettim elimi attım bildiğiniz elimle çektim ve baya büyük sümüğümsü bir parça geldi. Ben enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba ondan mı oldu diye düşündüm. Sizce doktora gitmelik bir şey mi. Resmini çektim ama iğrenç bir görüntü olduğu için atmıyorum buraya. Ama büyük bir balgam gibi de hayal edebilirsiniz. Sarı renk
Benim geçen banyo dan sonra geldi löp diye afedersin 😅😅dedim suyum geldi heralde bu ne böyle ama akintiydi sadece

Kızlar arada peceteye silince kahvemsi akimtim geliyor bazen aranızda başka yaşayan varmı doktora sordum dün ama normal demişti ozaman bir iki kere olmuştu

Canım doktorunun telefonu varsa sor valla ben gittim dün numarasını almayı unuttum 🙄 bendede arada peceteye silince kahvemsi akıntı geliyor dün sormuştum bir iki kere böyle akıntım oldu diye normal dedi doğum yaklaştığı için ama bugün gene oldu

Son gün hepinizden bir şeyler gelmeye başladı kızlar 😊😊 bence hemen doktora yazın 🙏🏻🌹 cinnabon cinnabon senin dediğin aynı nişan sanki canım ya bize de haber ver doktor ne diyecek. 3 34brc34 canım seninki de bence muayneden sonra artmış olabilir .
Bir de hepiniz bebişin hareketlerini sayın kızlar 👧

Son gün hepinizden bir şeyler gelmeye başladı kızlar 😊😊 bence hemen doktora yazın 🙏🏻🌹 cinnabon cinnabon senin dediğin aynı nişan sanki canım ya bize de haber ver doktor ne diyecek. 3 34brc34 canım seninki de bence muayneden sonra artmış olabilir .
Bir de hepiniz bebişin hareketlerini sayın kızlar 👧
Dün aşırı hareketliydi partiledi yeni yıla önden girdi benim oğluş😁 Bugunde tık yok öyle tedirgin olunca karnımı biraz sallıyorum ben nst de ki hemşire de yapmıştı biraz rahatsız ediyorım sallandırıyorum sesli müzik açıyorum küçükde olsa tepki veriyor sonra kendi haline salıyorum 😂

Canım sen çok evham yapıyorsun, sağlıkla doğacak bebeğin inşallah. Sen bu kadar evhamlı olursan bebeğinde böyle olur büyütürken zor dönemler geçirirsin biraz rahatlamaya çalış. Valla senin mesajlarını okudukça şu kızcağız sağlıkla doğum yapsaydı da hepimiz rahatlasaydık diye düşünüyorum bazen 😂
İlk cocuk ya normal heralde bir de bi suru şey yaşadım göğüs hastanesinde kadin doğumda yattım 🥲

Dün aşırı hareketliydi partiledi yeni yıla önden girdi benim oğluş😁 Bugunde tık yok öyle tedirgin olunca karnımı biraz sallıyorum ben nst de ki hemşire de yapmıştı biraz rahatsız ediyorım sallandırıyorum sesli müzik açıyorum küçükde olsa tepki veriyor sonra kendi haline salıyorum 😂
Zaten nst ye gelince bir şey oluyor etrafı mı dinliyor bilmiyorum benimki de o zaman çok hareketsiz oluyor 😊

Tam o gün oldu yani dün evet gitmedn canım gidinxe ultrasonla bakarken söyledim böyle bı akıntım oldu diye çok saapmadi
Anladım canım . İstersen bir yaz doktoruna ulaşabilirsen . Ya da devlete git bir doktora acile .
Akıntın nasıl ne kadar sürekli mi devam ediyor tarif eder misin

Back
X