Rabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin şu mübarek gündeAiyy evet o nub teorisiydi galiba. Ben de o kadar anlamıyorum ki forumda yorumlayan kızlar vardı hemen kendimi atayım dedim hayırlısı olsun bebişim sağlıklı olsun da bir kaç kişi daha erkek demiş sanırım erkek
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin kuzucummmm hepimizinkini inşallahRabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin şu mübarek günde
Hoşgeldin hayırlı olsunMerhaba hamişler bende 7+3 günlük bugun bebeği de gördük kalp atışını da şükür bende burdayıııım inşallah 2. Gebelik süpriz bebek :) rabbim herkesin kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle gelsin bebişler inşallah
İçinden hiç kız geçmesin canım bence erkek bebekAiyyy canım madem bakıyorsun bana da baksana yaaa genelde herkes erkek yazmış ama nedense içimden kız geçiyordu. İlk fotoğraf 9. Hafta karından.
İkinci fotoğraf 8+1 karından:)
Valla nedense sana çok güveniyorum hadi bakalım çarşamba günü dna testi vereceğim zaten bi 15 güne cinsiyet belli olur sana yazarım teşekkür ederimmİçinden hiç kız geçmesin canım bence erkek bebek
Kuzum seninkimelegim can benim için yorumun ne, vajinal görüntü
Tam ortada duruyor yaa konumu belli
Degil
Hayırlı saglıkla gelsin kuzum bebegin çabuk şekillenmiş bebek görüntüsünüValla nedense sana çok güveniyorum hadi bakalım çarşamba günü dna testi vereceğim zaten bi 15 güne cinsiyet belli olur sana yazarım teşekkür ederimm
Almış erken haftada öyle
Oldugu zaman erkek bebek çıkıyor genelde tabi yanıldıgımızda oldu
Evet tabi endiseleniyor insan ama lekelenme yasayan cok siz yinede lekelenme olunca dikkt edin dinlenin, dusuk riski olsa kanama alani gozukuyor yinede ozellikle ilk uc ay cok dinlenmek lazim. genelde yerlesmelerde buyumelerde filan ilk haftalarda lekenme olan cok kisi vr. Lekelenmem olmsutu benimde gecen hafta dr progestan yazdi lekelenmen bitsede kutu bitene kdr kullan dedi. Sizde dr. A sorun birkmayin bnce ilk donemlerBenim bi geçen hafta olmuştu o zaman 3 gün filan sürdü. 1 hafta bir şey olmadı, şimdi tekrar başladı bugün 2. Gün doktorum sorun yok diyor ama işte insan endişelenmeden edemiyor
Yaa evet biz de şaşırdık. Hatta 9. Haftada hafif lekelenmem olmuştu o yüzden gittik. Bebiş hareket ediyordu şok olduk doktor aslında bu suyun içinde süzülme hareketi falan dedi ama bizce hareket ediyordu bakalım çarşamba gittiğimizde tekrar görüntü verirse yine atarım sanaHayırlı saglıkla gelsin kuzum bebegin çabuk şekillenmiş bebek görüntüsünü
Almış erken haftada öyle
Oldugu zaman erkek bebek çıkıyor genelde tabi yanıldıgımızda oldu
Fetal dna sanirim tam olarak kacinci haftada vereceksiniz?Valla nedense sana çok güveniyorum hadi bakalım çarşamba günü dna testi vereceğim zaten bi 15 güne cinsiyet belli olur sana yazarım teşekkür ederimm
Haftaya çarşamba vereceğiz inşallah. 11+1 oluyoruz sanırım :)Fetal dna sanirim tam olarak kacinci haftada vereceksiniz?
Insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz. Ben de 8 +1 im kaygim gecsin diye bir an once vermek istiyorum. Hemen 11 hafta olsun amin :)))Haftaya çarşamba vereceğiz inşallah. 11+1 oluyoruz sanırım :)
Yapılması zorunlu muInsallah guzel haberlerinizi bekliyoruz. Ben de 8 +1 im kaygim gecsin diye bir an once vermek istiyorum. Hemen 11 hafta olsun amin :)))
Ben normalde anksiyete hastasıyım uzun yıllar mücadele ettim. Zaten kaygıdan hamile de kalamadım onda da çok zorlandım. Ama resmen kalp atışını duyduktan sonra tüm kaygım gitti nasıl oldu hiç bilmiyorum. Çok rahatım. İnşallah siz de öyle olursunuz dünyanın en güzel hissi kYgısız olmakmışInsallah guzel haberlerinizi bekliyoruz. Ben de 8 +1 im kaygim gecsin diye bir an once vermek istiyorum. Hemen 11 hafta olsun amin :)))
daha her şey için o kadar erken ki ama ben ilk çocuktan kalan kullanabileceğim-ilk çocukta alamadığım ve almak istediğim-ilk çocukta kullanıp artık elimde olmayan ne var ne yok bi bakıp alışveriş listelerine başladım kafamın içinde valla park yatak bebek arabası puset cart curt var zaten hep, oyun halısı ana kucağı falan alacam gibi duruyor. süt sağma pompam vardı acaba onu naptım onu düşünüyorum sabahtır.
kızlar bebek arabasının plastik aksamları kırılmış ise tamiri yapılır mı? bilginiz var mı?
benim kız büyüyünce bebek arabasını da kabin boy olana geçmiştim de puset yerleştirilebilen bebek arabası da vardı, birine vermiştim, kırılmış. tamir edilirse onu da tamir ettiriyim diyorum sıfırdan almakla uğraşmayayım.
of sıfırdan başlamak o kadar heyecan veriyo ki bana şuan, anlatamam hani diyolar ya ilk çocukta başına ne geleceğini bilmediğinden korkarsın, ikincide başına ne geleceğini bildiğinden korkarsın diye. tam tersine ikincide başıma ne geleceğini bildiğimden okadar keyifle bekliyorum ki....... hadi doğun lan veletler sağ salim sabredemiyoruz.
günlük z raporumu okuduğunuz için teşekkürler kendinize iyi bakın
kızlar bebek arabasının plastik aksamları kırılmış ise tamiri yapılır mı? bilginiz var mı?
benim kız büyüyünce bebek arabasını da kabin boy olana geçmiştim de puset yerleştirilebilen bebek arabası da vardı, birine vermiştim, kırılmış. tamir edilirse onu da tamir ettiriyim diyorum sıfırdan almakla uğraşmayayım.
of sıfırdan başlamak o kadar heyecan veriyo ki bana şuan, anlatamam hani diyolar ya ilk çocukta başına ne geleceğini bilmediğinden korkarsın, ikincide başına ne geleceğini bildiğinden korkarsın diye. tam tersine ikincide başıma ne geleceğini bildiğimden okadar keyifle bekliyorum ki....... hadi doğun lan veletler sağ salim sabredemiyoruz.
günlük z raporumu okuduğunuz için teşekkürler kendinize iyi bakın
Hayir ben yasimdan dolayi yaptircam. Ikili uclu yerine direkt bir seferde ne var ne yok bakilsinYapılması zorunlu mu
Kızlar bende birazdan doktora gidicem dua edin lütfen. Uzakdoğuya tatile gitmiştik. Son gün sanırım zehirlendim kusma ishal 12 saat boyunca sadece kustum. Bugün iyiyim çok şükür ama bebeğe dair hiç bi belirtim yok bali belly diye bi hastalık varmış uçakta 4-5 kişi benim durumumdaydı umarım bebek etkilenmemiştir
Merhaba kızlar. Benim de bu güm tam 9 haftalık oldu. Pazartesi kontrolüm var. Acayip heycan basıyor beni. Korku heycan kalp çarpıntısı hepsini aynı anda yaşıyorum. Şu bişey olacak bebişe endişesini bi atıp keyfini çıkarmaya başlasam nasıl güzel olacak yaa... Hala kimseye de söylemedim hamileliğimi 12. Haftada kaybetmiştim bebeğimi en azından 12yi geçireyim istiyorum. İnsanlara birşeyler anlatmak okadar zor geliyoki şu aşamada.. Rabbim ferahlık versin hepimize..
Çok geçmiş olsun canım üzülme bebeğin iyidir Allah korusun bi şey olsa hisseder veya vücudun tepki verirdi. İnşallah her şey yolundadırKızlar bende birazdan doktora gidicem dua edin lütfen. Uzakdoğuya tatile gitmiştik. Son gün sanırım zehirlendim kusma ishal 12 saat boyunca sadece kustum. Bugün iyiyim çok şükür ama bebeğe dair hiç bi belirtim yok bali belly diye bi hastalık varmış uçakta 4-5 kişi benim durumumdaydı umarım bebek etkilenmemiştir