Direk bakınca oğlan bu mezhanesi yukarda dedimKızlar içim içimi yiyordu ben bugün başka doktora kontrole gittim ve sanırım bundan sonraki sürecimi de bu doktorla devam ettireceğim
Sata göre 8+6 ama ultrasonda 8+1 ölçüldü. Benim gibi olanlara söylüyorım asla ne kasık ağrısı ne bulantı ne başka bi şey hiç bi şeyim yok ama çok şükür herşey yolunda Nipt için de 3ayrı firma ile görüşeceğim. Haftaya Cumartesi de kan vermiş olurum.
Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar bana da bi yorum bi tahmin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Herkes yüzüme bakınca da erkek diyor ilk günden beriDirek bakınca oğlan bu mezhanesi yukarda dedim
Hayırlısı sağlıklısı olsun ınsallah . Kız yüzü bozar erkek guzellestırırHerkes yüzüme bakınca da erkek diyor ilk günden beri
Yüzüm bozuldu yaa uçuk mu dersin sivilce mi dersin hiç geçmiyor geçse yine çıkıyor.Hayırlısı sağlıklısı olsun ınsallah . Kız yüzü bozar erkek guzellestırır
Amin canım inşallah sağlıklı olsun kız erkek farketmez tabiki
Leke attı mı yüzünüzeYüzüm bozuldu yaa uçuk mu dersin sivilce mi dersin hiç geçmiyor geçse yine çıkıyor.
Yok canım leke atmadı ama attıysa da farketmeyebilirim yüzümde çiller var benimLeke attı mı yüzünüze
:) erkek erkek denir denir kızınız olurYok canım leke atmadı ama attıysa da farketmeyebilirim yüzümde çiller var benim
Hayırlısı çok sağol canım benim:) erkek erkek denir denir kızınız olur
Kız bebege benziyor canım saglıkla gelsin inşallahGünaydın kızlarrrr bugün kontrolüm var 9+5 oldum Allahın izni ile . Birazdan hastaneye gideceğim. Sanırım aranızda cinsiyet tahmini yapanlar varmış rica etsem bana da bakarmısınız bu 9+1 di paylaşıyorum melegim can
Canım benimkine de bakabilir misin rica etsemKız bebege benziyor canım saglıkla gelsin inşallah
Ayyy teşekkür ederimmmKız bebege benziyor canım saglıkla gelsin inşallah
Benim de tam sol tarafımda var baya da canım yanıyor noktasal bir yerde tam solda benim deArkadaşlar merhaba
Adet agrisi gibi bir agri var ama yeri cok tuaf bu sekilde olan varmi
Gobek deligimden uc parmak assa hizasında saga dogru kasiga cok yakin yerde boke wdet agrisi gbi agri giriyor bunu yasayan var mi ? Şuan biraz fazla oldu sanki adet olcam korktum baya. Hep oluorduda bukdr degil sanki rahimde adet hissim geldi.
Gittiniz mi doktora? Her şey yolundadır inşallahKızlar benim de kahverengi akıntım var dünden beri, doktoruma yazdım kontrole gelmemi söyledi, dua edin bana lütfen güzel haberlerle gelirim inşallah
Üniversite hastanesi daha iyi olabilir, her şerde bir hayır var Yeni randevunu ne zamana alabildin?Bugün tam 10+0 oldum kızlar Bebiş bir çilek büyüklüğüne gelmiş
Normalde 2 ocakta aynı doktora devletten randevu almıştım MHRS daha ince aldığınız için bu randevuyu iptal ettik diye mesaj attı randevum iptal oldu ben de üniversiteden aldım yeni randevuyu. İkili test detaylı ultrason falan daha kolay olur gibi geldi üniversitede evime uzak ama artık yapacak bir şey yok.
Bu gebeliğim çok Allah'a emanet gidiyor
Hepimize neşeli sağlıklı huzurlu bir yeni yıl dilerim
Benimde ayni noktasal biyerde benim zaten genelde sag kasik agrir herlde oyuzden sagda birsyler oluor :)Benim de tam sol tarafımda var baya da canım yanıyor noktasal bir yerde tam solda benim de
Ama suan iki tarafmda da var sag daha fazla hissediliyor adet agrisi gbi
İnsallah buyume filanla alakalidir
İnternette biri video atmisti erkek anneyi guzellestirir derler diyeHayırlısı sağlıklısı olsun ınsallah . Kız yüzü bozar erkek guzellestırır
Kadin normalde cok guzel bir kadin hanilelikte sivilce sarmis ama oglu olmus
Oglu cok guzel belki ondandir hzushzhz
Tabiki canımCanım benimkine de bakabilir misin rica etsem
Teşekkür ederim şimdiden canımTabiki canım
Eklentiler
Evet rahim büyümesinde olur aslında ama benim hissettiğim fazla şiddetli, dayanamadım ağrı kesici aldım ama o da kesmedi. Lekelenme de olunca korkuyor insan bir de farkettim diğer döngüm gelmiş, belki onunla alakalıdır. Yumurtalıklarım çok aktifti en son doktor da demişti bu yumurtalar atılana kadar biraz ağrı yaşayabilirsin diye, böyle olacağını bilemedim valla gözümden yaş geliyorBenimde ayni noktasal biyerde benim zaten genelde sag kasik agrir herlde oyuzden sagda birsyler oluor :)
Ama suan iki tarafmda da var sag daha fazla hissediliyor adet agrisi gbi
İnsallah buyume filanla alakalidir
Yüzüm bozuldu yaa uçuk mu dersin sivilce mi dersin hiç geçmiyor geçse yine çıkıyor.
Bebeksi güzelliğim yerini solgun bir yüze bıraktı sanırım benim de kız sağlıklı olsun tabi öncelikle ama insan merak ediyor sanki tüm kanım çekilmiş gibi bembeyaz geziyorum. Bir de sürekli açım. Bakalım çarşamba gidicez doktora 9 haftalık nub belli olursa ultrasonda:) erkek erkek denir denir kızınız olur