• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Günaydın kızlar günlerdir temizlik yapıyorum cam kapı mutfak dolabı yerler duvarlar dolaplar birde iki çocuk annem sağolsın ufaktan yardım ediyor kadın ama çokta yoramıyorum onu ve bilin bakalım kayınvalidem bu sürede gelip gitti mi tabi ki hayır telefonla bi görüştük o kadar hayatımda bu kadar sorumsuz bu kadar kendi kafasına göre hareket eden birini görmedim resmen el ne der diye yaşıyor geçenlerde biri vefat etti akrabalarından 2 gün cenaze evinde kaldı kuzeninin eşi hastanede kaldı yanında refakatçi kaldı söz konusu biz olunca kimse oralı olmuyor Allah sorsun doğum yapacağım tarihi dahi söylemeyeceğim

Maşallah canım gözünüz aydın saplıkla büyüt inşallah 🥰

Narinleşti. Dahaçok hıçkırık hissediyorum ve dediğin gibi geriniyo gibi.

Hadi inşallah suda doğum olur canım ❣️

Maşallah gözünüz aydın 🥰

Kız aynı yaaaaa bugün ekstra sızlama gibi bi acı oldu çok fenaydı.

Canım ben aldım bi tane ama henüz kullanmadım aynısını yeğenime aldık 2 aydır kullanıyor memnun ama şuan stok yok galiba fiyatı 5 katı yapmışlar
Bi doguraydik ya
Yaw şu masaüstü görünümünü de düzeltin ya siteye giresim gelmiyor eyy kadınlar kulübü yöneticileri 🔊🔊
K Kazen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. telefondan giriş ne zaman duzelecek okuyamiyorum ya

Kız ben kv yi zorla getirtiyorum sizinkilerde gelmek için can atıyor 🤣🤣 ilk doğumum kız kardeşimin düğününe denk gelmişti annemler gelememişti bende çok kötüydüm son haftalar, benim kv deler de tatildeydiler bi gidek şu kıza bi el atalım demediler ki ayrı şehirlerdeyiz. Doğuma geldiler 10 gün kaldılar sonra gittiler gidiş o gidiş eşim işe başladım diye zorla getirtti 4 aya yakın kaldı 😂 oda tabi eşimin zoruyla. Gelince anlaşırız saygıda kusur etmem ama öyle gideyim doğuma toruna bakayım diye kendi düşünmez hep annemden bekler çok ilginç. Şimdi de gelmeyecek kızı da hamile aramızda 2 hafta var onada bahane oldu hahah

Kız dur benimkini kapatma lazım bana 🤣🤣
offf 4 ay beraber ben hiç düşünemiyorum ortalık yıkılır kaos😂 ya şimdikinden annen gelcekse daha iyi işte gelmesin sonra gelsin😅

Bizim çaklıtlarda geldi beybi sayende sipariş vermiş oldum 😅 ama etiketlerin hepsini neredeyse kendim yapıştırdım çıkmıştı hep şimdi ürün yorumu yapıp linç etmeye gidiyorum 🤣. Dodine Dodine

Eklentiler

• IMG_9527.jpeg
    IMG_9527.jpeg
    159,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_9524.jpeg
    IMG_9524.jpeg
    247,7 KB · Görüntüleme: 42
Annemin 4. Torunu kayınvalidemin 2. Torunu olacak daha bı şey de lazım mi demedi doğum geldi çattı. 3 oğlu var, bir erkek torunu (oda benim oğluşum) bu kız olacak kısmetse insan diyorum hiç mi heves edip bı elbise tulum almaz . Ama.benim annemi görün beşiği var oğlum dan kalma rengi mavi diye Pembe besik almaya kalkiyor biz tutuyoruz😅 şimdiden üç tane hırka örmüş. İnsan söyle ufak şeyler bekliyor erkek tarafından ama yok lafa gelince dogur doğur ama bı iki liralık çorap almaya gelince yoklar
Aynısı bizdede var 🤭 biz 10 yıllık evliyiz, diğer gebeliklerimde kayıplarımız var, bu ilk çocuğunuz olacak Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kayınvalidemin iki lafından biri Muhammetiminde (eşim) bir çocuğu olduğunu görseydim falandı.
Şimdi nerdeyse doğuracağım yatalak bir gebelik gebelik geçirdim diyebilirim ama evime sadece iki kez geldi bu 9 ayda, daha birşey aldığını görmedim, sadece ağız ucuyla birşey lazım mı 🤭
Ama anneciğim kızımın takacağı altın küpeleri bile aldı🥰 hastane çıkışını, ana kucağını vs.
Zaten sürekli geliyor, evimi temizliyor, eşimin ütülerini yapıyor, yemeklerimizi yapıyor.
Yani şimdi ben bu kadını nasıl annemin yerine koyayım Allah aşkına bir deyiverin 🤭

Canım düzenlimi oldu ? Magnezyum kullanmaya devam ediyor musun , bırakmışmıydın ?
Düzenli değil canım bazen ,10 dk bazen 15 dk falan gece geldi gitti hiç uyumadim ya magnezyumu ben biskmistim icsemmi acaba şimdi gene 20 dk bir falan gelip gidiyor normal düzenini etkiliyor yani

Bende evliliğin ilk zamanları kv ile çok problem yaşadım ama böyle sağlığımı falan etkiledi sonra çok açık bir şekilde konuştuk eşimle eşim evliliğimizi sarstığını söyleyince tamam bana ders olsun dedi sonra kaynım evlendi o gelini görünce bana şükretti şimdi anne kurban kızım diyor🤪 hamilelik sürecinde 1 ay kv kaldı 2 aydır da annem yanımda annem de doğumdan sonra gidecek artık çok yoruldu kv gelecekti ama baktım grip olmuş anne bi süre biz kendimiz idare edelim sen toparlanıp gel dedim tamam sen ne zaman dersen çıkar gelirim dedi🥰 aslında çok zor değil geçinmek gönlün olursa tabi benim kv gönlü olanlardan çıktı çok şükür ama ilk doğumumda böyle değildi ben lohusa depresyonuna girmiştim sürekli ağlıyordum
Bende evin en büyük ve tek geliniyim. 3 erkek kardeşler ben istiyorum ki kayinlarimda evlensin de görsünler el kızı nasıl oluyor. Tek olunca da eleştirecek çok şey buluyorlar. Böyle anlatinca çok problem yaşıyor musun gibi oldu ama yok çok şükür hiç problem yaşamıyoruz ama ben anlıyorum eleştiriyorlar arkamdan😅

Bir de doğuma bı hafta kalmaya kadar nerdeyse çalışıyorum hala yeni nesil hamileler çok nazlı deniyor 😅 e çalışıyorum diyosun öğretmenlik kolay diyorlar. 😅 Kv kapatilsin gerçekten 😛
Öğretmenlik kolay diyenler kendi çocuğuyla pek ilgilenmeyenler oluyor bence. 1 tane çocukla başa çıkamıyor öğretmenliğe laf atıyorlar. Öğretmenliğn avantajlı tarafları muhakkak var ama ben yapamam mesela, benim için çok zor bir meslek.

Back
X