• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Kızlar hamileliğinde agumentin kullanan oldu mu. Hastayım doktora gittim 1000 lik agumentin yazdı şaşırdım bir başka doktor kullanmamam gerektiğini söylemiştii bu doktor da üstüne basa basa kullanabileceğimi söyledi

Arkadaslar merhaba, aranizda daha once 8. 9. haftada düşük yapan, kurtaj olmadan müdahalesiz bunu evde yaşayan oldu mu??
Gecen hafta ne yazikki bebegin kalbi durdu, kan sulandirici yüzünden dr kürtaj icin 10 gun bekleyelim dedi. Yarin kurtaji yapicakti, benim bugun kanamam başladı, agrim da hafif hafif olmaya başladı. Yarin dr a gittigimde direkt kurtaja mi alicak ya da ben bu sekilde mi düşürüyor olacagim kendim hicbir fikrim yok. Endiseleniyorum açıkçası.. mudahalesiz bu olayi atlatabilir miyim acaba, yaşayan var mi??
çok gecmiş olsun canım bencede bekleme iyice psikolojık olarak etkilenirsin hemen bi hastaneye görün rabbim yardımcın olsun🙏

Progestan kullananlar bana bir el atın kızlar. 13.haftaya giriyoruz ancak ilk kez çok yoğun şekilde istifra ettim 4 defa. Progestan alıyorum o da tiksindiriyor çıkarıyorum. Bu tablet formunda olanı vajinal kullanan oldu mu? Eğer olduysa ne kadar ileri itiyoruz serçe parmağıyla mı işaret parmağıyla mı? Hem işe yarasın hem bebeğe zarar vermeyeyim diye sormak istedim.
Ben geçen haftaya kadar kullanıyordum. Bana doktorumun söylediği ağızdan alırsam çok az bir kısmı emiliyor. Eğer gerçekten faydasını görmek istiyorsak vajinal kullanmalıymışız. Ben itebildiğim kadar ileri itiyordum en uzun parmağımla. Gece yatarken almak daha iyi sabaha kadar erimiş oluyor zaten. Ya da 10 dk koyduktan sonra yatabilirsin. Bir kısmı da dışarı çıkıyor ama bu sorun değil. Zaten o zamana kadar yeterli hormon emilmiş oluyormuş.

Arkadaslar merhaba, aranizda daha once 8. 9. haftada düşük yapan, kurtaj olmadan müdahalesiz bunu evde yaşayan oldu mu??
Gecen hafta ne yazikki bebegin kalbi durdu, kan sulandirici yüzünden dr kürtaj icin 10 gun bekleyelim dedi. Yarin kurtaji yapicakti, benim bugun kanamam başladı, agrim da hafif hafif olmaya başladı. Yarin dr a gittigimde direkt kurtaja mi alicak ya da ben bu sekilde mi düşürüyor olacagim kendim hicbir fikrim yok. Endiseleniyorum açıkçası.. mudahalesiz bu olayi atlatabilir miyim acaba, yaşayan var mi??
Cnm ben 9. Haftada düşüş başladığı için kürtaj olmuştum ayrıca kan sulandırıcı etkisi okadar uzunca sürmez hap zaten günlük etki sağlar yani on gün o şekilde beklemek çok yıpratıcı ben biran önce kürtaj olmanı öneririm ayrıca evde düsük yapmak daha yıpratıcı ve ağrılı olup iki haftaya kadar sürebilir

Kızlar hamileliğinde agumentin kullanan oldu mu. Hastayım doktora gittim 1000 lik agumentin yazdı şaşırdım bir başka doktor kullanmamam gerektiğini söylemiştii bu doktor da üstüne basa basa kullanabileceğimi söyledi
Ben de şaşırdım. Birkaç ay önce hastalandığımda doktora belki hamile olabilirim demiştim, işe yaradığını bildiğim Augmentini yazamayacağını söylemişti, penisilin bazlı, hamilelikte kullanılabilen başka bir antibiyotik vermişti. Maalesef pek işe yaramamıştı, 4 hafta boğuşmuştum sinüzitle. İki gündür de çok başım ağrıyor, ne kullanabilirim bilmiyorum. Siz de Kadın Doğum uzmanına danışmadan kullanmayın bence, başka antibiyotik önerebilir. Ya da çok gerekli olduğu durumlarda kullanılabiliyordur belki. En iyisi kadın doğum uzmanına danışmak.

kızlar günaydın geçen ay doktor mide yanmam yokken talcid yazmıştı bende bir artistlikle ne alacağım yaa diyip almamıştı. iki gündür felaket midem yanıyor gaviscon kullanabilir miyim ona göre şimdi kendime gaviscon felan yazacağım
Sakar Şakir filminde sarhos bi adam vardı ya, “Yanıyorsun Fuat abiii!” Repliğinden aklınıza gelsin. Öyle cayır cayır yanıyordum ilk gebelikte. Karakterin ismi aklıma gelmedi de, o rolde oynayan Macit Flordun misali ayyaş gibi elimde şişe işe geziyordum. :eğlence:Kaç şişe içtim kimbilir..

Yani el cevap: İcebilrisin. İç 😄
Gunaydinn 🌸🌸
Ya foruma noluyor yine pembeye donmus ama devasa bir ekranda aciliyor sayfalar yazilari yana kaya kaya okuyorum bende mi sorun yoksa genel birsey mi vallahi icim daraldi 😂
Bende de var. Genel bi sorun. Şikayet yazıyor herkes. Masaüstü sürüme geçiyor. Arada düzeliyor sonra yine bozuluyor. :KK47:

Ben kullandım antibiyotik gebelikte, bende agumentin diye hatırlıyorum ama dört yıl geçti emin olamadım kaçıncı haftada kullandigimdan, hastalığın ciddiyet durumuna göre bebeğe zararı olmasın diye vermek zorunda kalıyorlar, sormuştur muhtemelen haftasını falan, gebeliğini özellikle soylemissindir bilinçli yazılmıştır, aklına yatmazsa bı kadın dogma sor ama bazı durumlarda kullanılıyor

kızlar günaydın geçen ay doktor mide yanmam yokken talcid yazmıştı bende bir artistlikle ne alacağım yaa diyip almamıştı. iki gündür felaket midem yanıyor gaviscon kullanabilir miyim ona göre şimdi kendime gaviscon felan yazacağım
Gaviscon bende içtim de hiçte fark yaratmadı inşallah sana yarar 😊

Hanımlar merhaba demir ilacına başladım pazartesi günü. Çok afedersiniz ishal başladı o günden beri ve tekrar özür dileyerek bildiğiniz koyu yeşil mi desem siyah mı desem o şekilde korkmam gerekiyor mu 5 gündür ishal devam ediyor doktoru arayip sorsam mı

Ben de şaşırdım. Birkaç ay önce hastalandığımda doktora belki hamile olabilirim demiştim, işe yaradığını bildiğim Augmentini yazamayacağını söylemişti, penisilin bazlı, hamilelikte kullanılabilen başka bir antibiyotik vermişti. Maalesef pek işe yaramamıştı, 4 hafta boğuşmuştum sinüzitle. İki gündür de çok başım ağrıyor, ne kullanabilirim bilmiyorum. Siz de Kadın Doğum uzmanına danışmadan kullanmayın bence, başka antibiyotik önerebilir. Ya da çok gerekli olduğu durumlarda kullanılabiliyordur belki. En iyisi kadın doğum uzmanına danışmak.

Benim doktorum parol dışında birşey önermiyorum dedi

Ben kullandım antibiyotik gebelikte, bende agumentin diye hatırlıyorum ama dört yıl geçti emin olamadım kaçıncı haftada kullandigimdan, hastalığın ciddiyet durumuna göre bebeğe zararı olmasın diye vermek zorunda kalıyorlar, sormuştur muhtemelen haftasını falan, gebeliğini özellikle soylemissindir bilinçli yazılmıştır, aklına yatmazsa bı kadın dogma sor ama bazı durumlarda kullanılıyor
Doktoruma sordum kızlqr gebelere en uygunu a grubu antibiyotiklermiş ki piyasada şuan böyle bir antibiyotik yokmuş. Sonrasında da B grubu en güvenliymiş. Agumentin de bunlardan birisiymiş. Enfeksiyon dozuna göre kullanılabilirmiş.

Hanımlar merhaba demir ilacına başladım pazartesi günü. Çok afedersiniz ishal başladı o günden beri ve tekrar özür dileyerek bildiğiniz koyu yeşil mi desem siyah mı desem o şekilde korkmam gerekiyor mu 5 gündür ishal devam ediyor doktoru arayip sorsam mı
Demir ilacı öyle yapıyor ya vücut alışınca ishal hafifler ama yeşil devam eder, bağırsakta emiliyor o yüzden bozuyor :KK76:

Demir ilacı öyle yapıyor ya vücut alışınca ishal hafifler ama yeşil devam eder, bağırsakta emiliyor o yüzden bozuyor :KK76:
Ahh teşekkür ederim. Bişey falan dokundu ters giden bisey var sandim ama ilac la orantılı oldugu icin de günü aklima demir ilacı da geldi. Sabredicem o zaman.

Ahh teşekkür ederim. Bişey falan dokundu ters giden bisey var sandim ama ilac la orantılı oldugu icin de günü aklima demir ilacı da geldi. Sabredicem o zaman.
Demirden demirden merak etme, daha önce kaç kere kullandım şimdi oğlumda kullaniyorda çocuğum tuvalete gidince kaçacak yer arıyorum hiç gücüm olmuyor temizlemeye 🤣🤣

Back
X