• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Canım alıntılardan görüp okudum öncelikle çok geçmiş olsun narkozdan hiç korkma ben de eğitim araştırma Hastanesi'nde kürtaj oldum bir kez hiç ağrı falan hissetmedim sonrasında. Ağrım olur diye çok korkmuştum. Çünkü hiç narkoz tecrübem de yoktu.ama çok sıkıntısız geçti. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın sen de
Canım alıntılardan görüp okudum öncelikle çok geçmiş olsun narkozdan hiç korkma ben de eğitim araştırma Hastanesi'nde kürtaj oldum bir kez hiç ağrı falan hissetmedim sonrasında. Ağrım olur diye çok korkmuştum. Çünkü hiç narkoz tecrübem de yoktu.ama çok sıkıntısız geçti. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın sen de
[/QUOTE
Cok tesekkur ederim, insallah kolay olur 🙏

Korkma canım bir şey hissetmeyeceksin 15-20 dk uyuyup uyanacaksın benimde 2 sene önce olmuştu çıktığımda ağrım filanda yoktu ağrı kesiciye bile gerek duymadım sadece bir kaç gün arada rahmime ağrı girmişti arada anlık böyle 5-10 saniyelik küçülmeye başladığından oluyormuş oda umarım bu süreci kısa sürede atlatırsın dualarım seninle 🌸 B Babyprime

Kandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım. Allah bu mübarek günde ettiğimiz bütün duaları kabul etsin.. Hepimize en büyük duam evlerimizden huzuru, mutluluğu, sağlığı eksik etmesin Rabbim. Çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalim. Evlatlarımızı ömrümüz yettiğince koruyup kollayalim bütün kötülüklerden.. Sağlıkla, sevgiyle büyütelim inşallah. ❤️😍🤲
Hayırlı kandiller canım ❤️
Bütün arkadaşlarımızın kandili mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah 🙏
Bu mübarek gecede hepimiz sağ sağlim bebişlerimizi alalım kucağımıza 🤲🏻❤️

Ama neden kimsecikler minik tırtılıma yorum yapmadı 😘☺️🤣

Eklentiler

• 1000926651.jpg
    1000926651.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 13
Hanımlar bende bu gece hepimiz için dualar ettim Allah ne muradınız varsa versin, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🙏 kayıp yaşayanlarımızın derdine acısına derman versin Rabbim bolca dua edelim bu gece. Tesbislerimi de hepimiz için niyetlendim Allah kabul etsin 🙏🙏♥️
Allah razı olsun bana da dua et 🤲🏼 fetal DNA sonucumu bekliyorum

Korkma canım bir şey hissetmeyeceksin 15-20 dk uyuyup uyanacaksın benimde 2 sene önce olmuştu çıktığımda ağrım filanda yoktu ağrı kesiciye bile gerek duymadım sadece bir kaç gün arada rahmime ağrı girmişti arada anlık böyle 5-10 saniyelik küçülmeye başladığından oluyormuş oda umarım bu süreci kısa sürede atlatırsın dualarım seninle 🌸 B Babyprime
Cok cok tesekkur ederim🙏

Merhaba kizlar, araniza yeni katildim.Aslinda okuyucu olarak uzun zamandir buradaydim. Evliligimin 6. Senesindeyim uzun bir sure vajinismus problemi yasadim. 29 ekimdede reglimin 3 gun gecikmesiyle hamile oldugumu ogrendim. Keseyi gorduk ama dusuk tehlikem var rahimde sekil bozuklugu oldugu icin. Sevinmek, korku, uzuntu, endise hepsini birlikte yasiyorum.İnsallah sorunsuz gececek🙏burda hep erken gebelik belirtilerine bakardim ve inanin belirtilerin hicbirini yasamadim regl olacakmisim gibiydi butun belirtiler. O yuzden o belirtilere cok takilip kendimizi dinlememek lazimmis.
Merhaba vajinismusken mi hamile kaldınız?

Back
X