- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.641
günaydınnn kızlar bat 11 ocak. geçmiyor zaman yaaa. bu sefer günümde test yapmaya kendime söz verdim. bekliyorum uslu uslu. haftaya bugün cuma sabahı yaparım. gerisi kısmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 1 kasımda düşük yapmıştım. sonra 7 aralıkta regl oldum.Kızlar 26 kasım da düşük yaptım hala regl olamadım, salı günü test yapmıştım negatif çıkmıştı bir daha da yapmadım göğüslerim ağrıyor arada sırtım ağrıyor başkada belirti yok. Geçen hafta cuma günü de pembe lekelenme geldi başka bir şey yok çok gerildim ya benim gibi olan var mı
Kendiliğinden düşük yaptım kürtaj değil çok gerildim şiştim. Yarın kontrole gidicem zaten 2 hafta önce gitmiştim 2 hafta sonra yine gel demişti doktor.bende 1 kasımda düşük yapmıştım. sonra 7 aralıkta regl oldum.
26 kasım-26 aralık desek, 41 gün filan olmuş senin. bu kadar gecikmesi normal canım. bugün yarın olursun. için rahat etmezse doktora bi git. bende olmazsa doktora giderim diyordum regl oldum
kürtaj değil dimi düşük
tamam benimde öyleydi. normal bence. nasılsa gidecekmişsin doktorda söyler zatenKendiliğinden düşük yaptım kürtaj değil çok gerildim şiştim. Yarın kontrole gidicem zaten 2 hafta önce gitmiştim 2 hafta sonra yine gel demişti doktor.
beta baktırdın mıkızlar lütfen birşeyler diyin doktor keseyi göremedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan istedi ve testleri söylemedim bazen kimyasal da olabiliyor dedi başına böyle gelen var mı
Ay inşallah sıkıntı yokturdur. Dediğiniz gibi yarın gidicem o zaman söyler konuşuruztamam benimde öyleydi. normal bence. nasılsa gidecekmişsin doktorda söyler zaten
3 gün gecikme ile kese gozukmez ki en az 7/10 gün geçmeli panik yapmayın beta degerinize bakın bakalım önceKızlar selam şimdi doktordan çıktım testleri söyledim bazen kimyasal olabilir dedi . Keseyi göremedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi birde kana bakalım dedi ne . Acaba yok mu sizce kese için erkenmi 3 günlük gecikme var
Ya doktor testleri söyleyince kimyasal da olabilir dedi anlamadım . Bende burda okumama göre 3 gün keseyi göreceğini tahmin etmiyordum . Rahim duvarı kalınlaşmış dedi .3 gün gecikme ile kese gozukmez ki en az 7/10 gün geçmeli panik yapmayın beta degerinize bakın bakalım önce
Dedi beni çok korkuttu şimdi sonuçları bekle bekleye bilirsemRahim duvarı kalınlaşmaya baslar zaten gebelikte tabi ki her gebelikte kimyasal olabilir o ayrı ama rahim duvari kalınlaşması gebelige işaret beta değeri görmeden kimyasal da diyemez gebesin de diyemez doktor su an
Kan tahlili verdim . Buraya yazana kadar o kadar gergindim kibeta baktırdın mı
kimyasal olma riski her gebelikte başlarda olan bi şey
stres yapma kendine
rahim duvarı kalınlaşmış gebelik var yada kendini hazırlıyor
kese içinde daha erken
Canm bir sakin olmalısın . Kese hemen görünmez zen daha yeni geckmmedin mi. Ben kızımı hamileyken adet günümde doktorla konuştum 12 gün sonra gel dedi düşünkızlar lütfen birşeyler diyin doktor keseyi göremedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan istedi ve testleri söylemedim bazen kimyasal da olabiliyor dedi başına böyle gelen var mı
3 gün geçikti ya doktor korkuttu beni . Testleri söyledim bana kimyasal da olabilir dedi o kadar çok istediğim şey ki bu . Ultrasonla baktı . Rahim duvarı kalınlaşmış dedi keseyi göremedi . Bu konular da çok tecrübesizim kız kardeşimin yada yakınımda böyle şeyler görmedim .Canm bir sakin olmalısın . Kese hemen görünmez zen daha yeni geckmmedin mi. Ben kızımı hamileyken adet günümde doktorla konuştum 12 gün sonra gel dedi düşün
3 gün gecikmede düzenli yumurtlamada asla kese görünmez canım çok erken. Rahim kalınlasor zten gebelik var cnku kana bak 2kez artışa bence yeterlı. Ve enaz 1 hafta sonra git HCG artması lazım kese ıcn3 gün geçikti ya doktor korkuttu beni . Testleri söyledim bana kimyasal da olabilir dedi o kadar çok istediğim şey ki bu . Ultrasonla baktı . Rahim duvarı kalınlaşmış dedi keseyi göremedi . Bu konular da çok tecrübesizim kız kardeşimin yada yakınımda böyle şeyler görmedim .
İçimi o kadar rahatlatınız ki iyi varsınız bütün kadınlar klübü inşallah çıkar inşallah sonucu görürüm çok teşekkür ederim3 gün gecikmede düzenli yumurtlamada asla kese görünmez canım çok erken. Rahim kalınlasor zten gebelik var cnku kana bak 2kez artışa bence yeterlı. Ve enaz 1 hafta sonra git HCG artması lazım kese ıcn
bakma sen , onu doktor hayal kırıklığına uğrama diye söylemiştir. banada hamileyken sağlık ocağındaki doktor 3 aydan önce hamilelik olarak görmüyoruz demişti. içimden nasıl yani demiştim. sen rahat ol daha yolun başındasın o yüzden görünmezKan tahlili verdim . Buraya yazana kadar o kadar gergindim ki
Kaybın için üzüldüm Allah sabır versin herşeyin hayırlısı olsun hakkımızdaBiz korunmayi biraktik ama tam bir bebek çalışması gibi degilde oylesine devam ediyorduk. Sonra ben kontrollere fln basladim iste ortalama 6 ay sonra hamile kaldim. Bebegim sagliklydi ama 13.haftada bi anda düşük yaptim ve bebegimizi kaybettik. Kasım 16sinda oldu düştü bebegim sonra kürtaj yapildi. Simdi yeniden istiyoruz. Ama bakalm drlar 3 ay korunma oneriyor.. 1 yildir istiyoruz diyebilirim
hadi bakalım hayırlısıKızlar selamm sağlık ocağından geliyorum kan verdim bakalım
Asm ler önümüzdeki hafta da grevde olacakmış haberiniz olsun