• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    111
Elini hissedince duruyorlar sanki özellikle 😂
Gece daha aktifler bence, benimki ultrasonda da çok hareketli değil. En son gittigimde bize dönük bir sekilde yatıyordu elini yüzüne götürüyordu, cani isterse hareket ediyor 😂 Babasına çekmiş galiba benimki biraz rahat.
25 ten sonra artık daha belirgin olur bence ☺️
ay evet yaa özellikle ben minik minik hissediyordum eşime söylüyorum hemen elini koyuyor donuyo çocuk içerde hareket etmemeye yemin ediyorlar şaka gibi 😂 Haftaya detaylı ultrasonum var inşallah görebiliriz hayırlısı ile hayırlı haberler alırız ☺️

ay evet yaa özellikle ben minik minik hissediyordum eşime söylüyorum hemen elini koyuyor donuyo çocuk içerde hareket etmemeye yemin ediyorlar şaka gibi 😂 Haftaya detaylı ultrasonum var inşallah görebiliriz hayırlısı ile hayırlı haberler alırız ☺️
Gerçekten de öyle 😂
Amin inşallah 🥰 güzel haberler alıp güzel güzel gör bebişini doyasıya 😍

Mervenur277 Mervenur277 canım ben detaylı için şehir hastanesine geldim randevu bulamadım serklajlı olmama rağmen bana sıkıntı çıkardı randevusuz geldim diye ama yapacaklar mecbur haberin olsun randevu neden açılmıyor dedim bilmiyoruz bize randevu açılmaz deyip durdular yine doktoruna sor ama
Tamam kuzum bilgilendirmen için teşekkür ederim, belki de bazen aniden acil yönlendirmeler oluyor onlar da öyle çalışıyorlar sanırım tahminimce

Kızçeler selam ,

20+5 haftalık gebeyim. Sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Ben bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. böyle 2 günde bir belki 1 tekme hissediyorum o da çok hafif onun dışında elimi koyuyorum bekliyorum öksürüyorum tıksırıyorum ama yok hissedemiyorum. Hatta geçen hafta sonu korktum 2 gündür hiç bir hareket hissedememiştim, pazar günü sabahtan doktora gittik kontrol edilmesi için kalp atışlarının. Gayet normaldi şükür ultrasonda duyunca içimiz rahatladı. Ama hala hissedemiyorum hareketlerini normal mi ? benimle yakın haftalarda olanlar hissedebiliyor mu ?
Selam canım, ben 22 hafta ortasındayım. Gün geçtikçe daha da net hissetmeye başlıyorsun. 2 hafta önce mesela çok minik hareketler hissediyorken şuan dinlenmeye geçince ya da yatarken içeride döndüğünü tekme attığını filan çok net hissediyorum. Büyüdükçe güçleniyor minnaklar. Hareket halindeysen uyuyorlar, suyun içerisinde o hareketler onlara beşik efekti veriyormuş. Dinlenmeye geçince ya da biz uyurken çok daha aktifler. Hiç endişelenme

Selam canım, ben 22 hafta ortasındayım. Gün geçtikçe daha da net hissetmeye başlıyorsun. 2 hafta önce mesela çok minik hareketler hissediyorken şuan dinlenmeye geçince ya da yatarken içeride döndüğünü tekme attığını filan çok net hissediyorum. Büyüdükçe güçleniyor minnaklar. Hareket halindeysen uyuyorlar, suyun içerisinde o hareketler onlara beşik efekti veriyormuş. Dinlenmeye geçince ya da biz uyurken çok daha aktifler. Hiç endişelenme
çoook teşekkür ederim kuzucum. Yakın haftalarda olduğum insanlardan bunu duymak rahatlattı. 1-2 hafta daha sıkacağız dişimizi anlaşılan ☺️

Gözün aydın canım maşallah , haftaya salı da benim var bana da dua edin. Nedense aşırı bir endişe var içimde aklımdan çıkmıyor şuan umarım her şey yolundadır.
İnş güzel geçer canım bende kaygıdaydım valla bişey var mıdır diye hatta hareketleri aşağıda hissediyorum dedim sıkıntı yok dedi acaba çok mu sert vuruyor ondan mı anlamadım kendimi yorduğum günler böyle oluyor sanırım

İnş güzel geçer canım bende kaygıdaydım valla bişey var mıdır diye hatta hareketleri aşağıda hissediyorum dedim sıkıntı yok dedi acaba çok mu sert vuruyor ondan mı anlamadım kendimi yorduğum günler böyle oluyor sanırım
ya arada benimki de tam aşağıya vuruyor ondan korkuyorum ben de. Resmen aşağıda baskı hissediyorum. Sonra dönüyor içerde göbeğime geliyor. Benim çok şükür şimdiye kadar sıkıntılı bir durum olmadı bundan sonra da olmaz umarım.

Bir kaç yerde plasenta kireçlenmesi diye bir şey gördüm o da korkuttu beni. Plasenta normalde 37 haftadan sonra yaşlanıyormuş ama bazı gebelerde 20 haftada bile yaşlanmaya başlayabiliyormuş o da erken doğum sebebiymiş filan ay bir sürü şey geldi aklıma evham yaptım durup dururken :D

Tamam kuzum bilgilendirmen için teşekkür ederim, belki de bazen aniden acil yönlendirmeler oluyor onlar da öyle çalışıyorlar sanırım tahminimce
Bilmiyorum valla canım diğer odaya tam bakmadım ama benim gittiğim oda da 4 hasta vardı bu sefer dediğim gibi randevu olmadığı için kimse gidemiyor 1 ay sonra çağırdı ama randevu al dediler bulamazsam gidemeyeceğim bakalım beklemedeyim

ya arada benimki de tam aşağıya vuruyor ondan korkuyorum ben de. Resmen aşağıda baskı hissediyorum. Sonra dönüyor içerde göbeğime geliyor. Benim çok şükür şimdiye kadar sıkıntılı bir durum olmadı bundan sonra da olmaz umarım.

Bir kaç yerde plasenta kireçlenmesi diye bir şey gördüm o da korkuttu beni. Plasenta normalde 37 haftadan sonra yaşlanıyormuş ama bazı gebelerde 20 haftada bile yaşlanmaya başlayabiliyormuş o da erken doğum sebebiymiş filan ay bir sürü şey geldi aklıma evham yaptım durup dururken :KK70:
Düşünürsek herşey aklımıza geliyor da zaten sık kontrole gidiyoruz öyle şeyler ultrason da belli oluyor hiç birimiz kötü haber almayalım İnş hareketler geziyor bugün tekme vajina da hissediyorum yine geçen de böyle olmuştu geri kasığa göbeğe çıktı dün çok fazla oturdum merdiven çıktım ayaktaydım falan ondan kaynaklandı herhalde sordum ama tam cvp alamadım

Düşünürsek herşey aklımıza geliyor da zaten sık kontrole gidiyoruz öyle şeyler ultrason da belli oluyor hiç birimiz kötü haber almayalım İnş hareketler geziyor bugün tekme vajina da hissediyorum yine geçen de böyle olmuştu geri kasığa göbeğe çıktı dün çok fazla oturdum merdiven çıktım ayaktaydım falan ondan kaynaklandı herhalde sordum ama tam cvp alamadım
Ben 1 buçuk aydır gitmedim ya :) ondan biraz endişem. Gittiğimde soracağım ben de bir şey öğrebilirsem yazarım canım

Ben 1 buçuk aydır gitmedim ya :) ondan biraz endişem. Gittiğimde soracağım ben de bir şey öğrebilirsem yazarım canım
Ben ara çok olunca herhangi bir doktora randevu alıp gidiyorum bekleyemiyorum hareket ediyor iyi olduğundan eminim ama gene de merak ediyorum

Ben ara çok olunca herhangi bir doktora randevu alıp gidiyorum bekleyemiyorum hareket ediyor iyi olduğundan eminim ama gene de merak ediyorum
ay evet bu kadar bir daha hayatta beklemem ya, detaylı sonrası giderim diye ikisini aynı tarihe getirdim. İzin almak da dert aynı gün halledeyim dedim de. Cocumuu çok özledim. Bir dahakine bu kadar beklemem

ay evet bu kadar bir daha hayatta beklemem ya, detaylı sonrası giderim diye ikisini aynı tarihe getirdim. İzin almak da dert aynı gün halledeyim dedim de. Cocumuu çok özledim. Bir dahakine bu kadar beklemem
Ben devlete gittiğim için görmüyorum bile sadece 1 tane ultrason görüntüsü var başka yok ultrasonu kendilerine çeviriyorlar göremiyoruz

Ben devlete gittiğim için görmüyorum bile sadece 1 tane ultrason görüntüsü var başka yok ultrasonu kendilerine çeviriyorlar göremiyoruz
Vermiyolar mı görüntü ben devlete gittiğimde de alıyorum çıktı istiyorum özellikle, bazen gıcık tipler denk geliyor tabii ama doğru düzgün insanın yüzüne bile bakmıyorlar

Back
X