Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar birşey soracağım kıl tüy işine nasil devamm ediyorsunuz ben jilet kullanıyorum hala ama gece aklıma geldi vajinal doğum yaparsam sonrasinds nasıl olcak jilette suremeyiz herhalde kafam karıştı
36. Hafta gibi ağda yaptırmayı düşünüyorum. 1-2 ay idare eder, ilk gebeliğimde öyle yapmıştım

Herkes bi kıyas derdinde, kadın yöneticiler daha acımasız oluyor kadın çalışanlara karşı.

Bende daha nst ye giremeyenler denim önümüzdeki ay gidicem.en son 1 ay sonra gel demişti 35 haftalık falan olurum galiba ozaman baglicak sanırımbide bende de kasılma oluyor ama saymadım.hic saymak lazimmi
Düzenli olursa dk tutmak ver doktora danişmak gerekiyor diye biliyorum canim bende olmadi pek ilkinde bunda bazen oluyor takip gerektirmedj
Kızlar birşey soracağım kıl tüy işine nasil devamm ediyorsunuz ben jilet kullanıyorum hala ama gece aklıma geldi vajinal doğum yaparsam sonrasinds nasıl olcak jilette suremeyiz herhalde kafam karıştı
Ağdaya gidiyorum gittigim güzellik merkezi çok steril bir yer her sürmede farkli çubuk kullaniyorlar herşey kullan at kuaförler titiz olmuyor da güzellik merkezleri daha temiz
Kızlar eller ve ayaklardaki şişme ödem normal mi?
Normal kuzum tuzu azalt biraz ben turşu yedigimde ponçik ponçik oluyorum
Umarim öyle birşey olmaz kendininstrese sokma dua et canim dr biraz erken konuşmuş gibi geldi bana
Ay gerizekali ya okurken sövdüm sorry
32de hazirlayin der doktorlar genelde benimde 32deyim ama hazir degil üşeniyorum

Herkes bi kıyas derdinde, kadın yöneticiler daha acımasız oluyor kadın çalışanlara karşı.
Evet kesinlikle.. bi de hic demiyo ki zorlaniyosan biraz evden calis falan..hastaliklar basladi hava sogudu vs...halbuki bizim isimiz telefon ve mail sadece yani bizzat ofiste bulunmami gerektiren bir is de degil pandemide 2 sene evden calismistik. Şu yeni dogum yasasi da zaten cikmadi sozde uzatcaklardi 1 yila ona da ayri kafam bozuk zaten!

Biz doğum iznindeyken çıkarsa bizi yine kapsar ama bu ekonomik şartlarda zor biraz. Ücretsiz izin de zor yine.

Sancı için belirtiniz varmıydı ? Varsa nasıldı benimde aşağıda çok ağrım var çıkcak gibi çırpınıyo sanki anlayamıyorum ne olduğunu
Benım bebiş ara ara yuvaya oturuyo ara ara cıkıyo ama bası hep assagıda dogum pozisyonunda rahım agzına kafayı dayayınca sandi idrar kesimi kurcalıyo gibi huylandırıcı hareketler hissediyorum
Çıktığında kabalda sağımda veya solumda hissediyotum

Benimde aynı böyle sadece huylanma değil de acı oluyor benim

Merhaba , sizin de nst de sancı çıkmış sanırım değil mi nasılsınız şimdi ben çok yakından takip edemedim grubu , rahim uzunluğu vs bir anda mı düşüyor acaba yoksa zamanla mı

Canim hazirla koy kenara ne zman ne olucagi belli olmuyor bende bu hafta cantayi hazirlamak istiyorum 33 um 34 olucam

Merhaba , sizin de nst de sancı çıkmış sanırım değil mi nasılsınız şimdi ben çok yakından takip edemedim grubu , rahim uzunluğu vs bir anda mı düşüyor acaba yoksa zamanla mı
Benim rahım uzublugun gayet iyiyidi 34 cıvarı
Kasılmalarım cok sık olmaya basladı acile bi gittik hastaneye 19 a düşmüş bi parmak aciklik vardı 1-2 dkda bir gelen 70-80 lik sancı vardı
Benim bi anda düştü sancılarla yani

Lohusalığım bitene kadar idare etmişti beni. Hatta tüm vücuduma ağda yaptırdım, lohusalığım rahat geçmişti. Bebişten sonra o kadar kendimden geçmiştim ki, epilasyona vaktim yoktu
Bende lazerliyim ilk hamileliğimde de tek tük çıkmıştı doğuma 1 ay kala ağdaya gittim 40 ım çıkınca tekrar gittim sonra 2-3 seans lazerle yine sıfırladım şimdi yine tek tük çıktı aynı şeyi yapıcam ama hiç ağda yaptırmayan arkadaşlar bence yaptırmayın ve çok kıl varsa tavsiye etmem canınız acır deri inceliyor ya son aylarda can daha çok yanıyor ya da özel bölge dışında her yere ağda yaptırın özel bölge jilet yapın en azından diğer bölgeleri 2-3 ay düşünmezsiniz

Bende yikamadim canım.dolap gelecek.onu bekliyorum gelince yıkarım dedim hazirladammkafam rahat olacak

32 haftadayim perşembe gidiyorum bende iri olduğu için mi yeri daraldı da ben durtuklemesm çok oralı olmuo gibi üzülüyorum

Ben nstye 32de basliyorum 2 haftada bir 36 dan sonra her hafta olcak dedi doktorum kasilmalari söyle bence doktoruna bebek buyudukce hareketleri yavaşliyor derler ama benim 2 hamileligimde de oyle olmadi çok iri dogmadi gerci oglum
Canım teşekkür ederim ilgine perşembe gidiyorum bakalım ne diyecekler

Canım.korkma arkadasimin bebeğine bacağı biri diğerinden küçük gelişimi de durmuş gibi dediler. 1 hafta geride kalmış denildi çok sağlıklı bir kızı oldu giti başka doktor da gorundu moral.bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…