- 27 Ağustos 2022
- 4.311
- 7.378
36. Hafta gibi ağda yaptırmayı düşünüyorum. 1-2 ay idare eder, ilk gebeliğimde öyle yapmıştımKızlar birşey soracağım kıl tüy işine nasil devamm ediyorsunuz ben jilet kullanıyorum hala ama gece aklıma geldi vajinal doğum yaparsam sonrasinds nasıl olcak jilette suremeyiz herhalde kafam karıştı
Herkes bi kıyas derdinde, kadın yöneticiler daha acımasız oluyor kadın çalışanlara karşı.Ben de özelde calisiyorum. 31+3 teyim. Bugun kadin mudurum nasil gidio diye sorunca eh artik agirlasmaya başladım zorluyo gibi bise dedim.. hmm.. erken aslinda? Gibi bisey mirildandi. Delimidir nedir kendisi de 2 tane dogurmus halbuki! Erkeni mi var?
Ağda 1-2 ay götürüyor mu cidden?36. Hafta gibi ağda yaptırmayı düşünüyorum. 1-2 ay idare eder, ilk gebeliğimde öyle yapmıştım
Düzenli olursa dk tutmak ver doktora danişmak gerekiyor diye biliyorum canim bende olmadi pek ilkinde bunda bazen oluyor takip gerektirmedjBende daha nst ye giremeyenler denimönümüzdeki ay gidicem.en son 1 ay sonra gel demişti 35 haftalık falan olurum galiba ozaman baglicak sanırım bide bende de kasılma oluyor ama saymadım.hic saymak lazimmi
Ağdaya gidiyorum gittigim güzellik merkezi çok steril bir yer her sürmede farkli çubuk kullaniyorlar herşey kullan at kuaförler titiz olmuyor da güzellik merkezleri daha temizKızlar birşey soracağım kıl tüy işine nasil devamm ediyorsunuz ben jilet kullanıyorum hala ama gece aklıma geldi vajinal doğum yaparsam sonrasinds nasıl olcak jilette suremeyiz herhalde kafam karıştı
Normal kuzum tuzu azalt biraz ben turşu yedigimde ponçik ponçik oluyorumKızlar eller ve ayaklardaki şişme ödem normal mi?
Umarim öyle birşey olmaz kendininstrese sokma dua et canim dr biraz erken konuşmuş gibi geldi banaArkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğin uyluk kemiği iki üç gün geriden geliyo ailede kısalık var mı dedi doktor kimsede yok dedim korkmaya başladım kafası da büyük birkaç gün önden gidiyor cüce mi olacak çocuğum tarama testinde çıkmadı dedim son aylarda çıkar dedi ve bir hafta on gün küçük çıkarsa sıkıntı dedi yine de korktum ya ilerlerse
Ay gerizekali ya okurken sövdüm sorryİster yatarım ister başka şey yaparım sanane. Bu gece çok ağrım oldu işe gitmedim iknın attığı mesaja bakar mısınız? Kanıt olarak bu konuşmaların kaydını aldım. Onla ben bir olmak zorundayım sanki. İnternete gir araştır inanmıyorsan.
32de hazirlayin der doktorlar genelde benimde 32deyim ama hazir degil üşeniyorumKızlar sizce hastane çantası kaçıncı haftada hazırlanmalı? Ben henüz bebeğin kıyafetlerini vs yıkamadım, lohusa pijama takımı emzirme sütyeni terlik falan da almadım. Hep erteliyorum erkenmiş gibi geliyor. Ama geçen gün rüyamda doğuracağım günü gördüm, 39. Haftaydı :) hastaneye gideceğiz yatış için eşime diyorum ben bugün doğum yapacağım ama hiç sancım yok benim nasıl doğuracağım. Sonra bakıyorum ana kucağı yok eşime kızıyorum nasıl unuturuz bebeği neye koyup çıkaracağız hastaneden, hemen alışverişe çıktık ana kucağı arıyorduk :))
Evet kesinlikle.. bi de hic demiyo ki zorlaniyosan biraz evden calis falan..hastaliklar basladi hava sogudu vs...halbuki bizim isimiz telefon ve mail sadece yani bizzat ofiste bulunmami gerektiren bir is de degil pandemide 2 sene evden calismistik. Şu yeni dogum yasasi da zaten cikmadi sozde uzatcaklardi 1 yila ona da ayri kafam bozuk zaten!Herkes bi kıyas derdinde, kadın yöneticiler daha acımasız oluyor kadın çalışanlara karşı.
Biz doğum iznindeyken çıkarsa bizi yine kapsar ama bu ekonomik şartlarda zor biraz. Ücretsiz izin de zor yine.Evet kesinlikle.. bi de hic demiyo ki zorlaniyosan biraz evden calis falan..hastaliklar basladi hava sogudu vs...halbuki bizim isimiz telefon ve mail sadece yani bizzat ofiste bulunmami gerektiren bir is de degil pandemide 2 sene evden calismistik. Şu yeni dogum yasasi da zaten cikmadi sozde uzatcaklardi 1 yila ona da ayri kafam bozuk zaten!
Benım bebiş ara ara yuvaya oturuyo ara ara cıkıyo ama bası hep assagıda dogum pozisyonunda rahım agzına kafayı dayayınca sandi idrar kesimi kurcalıyo gibi huylandırıcı hareketler hissediyorumSancı için belirtiniz varmıydı ? Varsa nasıldı benimde aşağıda çok ağrım var çıkcak gibi çırpınıyo sanki anlayamıyorum ne olduğunu
Benimde aynı böyle sadece huylanma değil de acı oluyor benimBenım bebiş ara ara yuvaya oturuyo ara ara cıkıyo ama bası hep assagıda dogum pozisyonunda rahım agzına kafayı dayayınca sandi idrar kesimi kurcalıyo gibi huylandırıcı hareketler hissediyorum
Çıktığında kabalda sağımda veya solumda hissediyotum
Merhaba , sizin de nst de sancı çıkmış sanırım değil mi nasılsınız şimdi ben çok yakından takip edemedim grubu , rahim uzunluğu vs bir anda mı düşüyor acaba yoksa zamanla mıBenım bebiş ara ara yuvaya oturuyo ara ara cıkıyo ama bası hep assagıda dogum pozisyonunda rahım agzına kafayı dayayınca sandi idrar kesimi kurcalıyo gibi huylandırıcı hareketler hissediyorum
Çıktığında kabalda sağımda veya solumda hissediyotum
Canim hazirla koy kenara ne zman ne olucagi belli olmuyor bende bu hafta cantayi hazirlamak istiyorum 33 um 34 olucamKızlar sizce hastane çantası kaçıncı haftada hazırlanmalı? Ben henüz bebeğin kıyafetlerini vs yıkamadım, lohusa pijama takımı emzirme sütyeni terlik falan da almadım. Hep erteliyorum erkenmiş gibi geliyor. Ama geçen gün rüyamda doğuracağım günü gördüm, 39. Haftaydı :) hastaneye gideceğiz yatış için eşime diyorum ben bugün doğum yapacağım ama hiç sancım yok benim nasıl doğuracağım. Sonra bakıyorum ana kucağı yok eşime kızıyorum nasıl unuturuz bebeği neye koyup çıkaracağız hastaneden, hemen alışverişe çıktık ana kucağı arıyorduk :))
Lohusalığım bitene kadar idare etmişti beni. Hatta tüm vücuduma ağda yaptırdım, lohusalığım rahat geçmişti. Bebişten sonra o kadar kendimden geçmiştim ki, epilasyona vaktim yoktuAğda 1-2 ay götürüyor mu cidden?
Evet bana 26 haftada yapılmıştı şimdi ek doz da yapıldıAllah şifa versin inşallah yükselir sizin de ciğer geliştirici yaptılar mı
Benim rahım uzublugun gayet iyiyidi 34 cıvarıMerhaba , sizin de nst de sancı çıkmış sanırım değil mi nasılsınız şimdi ben çok yakından takip edemedim grubu , rahim uzunluğu vs bir anda mı düşüyor acaba yoksa zamanla mı
Bende lazerliyim ilk hamileliğimde de tek tük çıkmıştı doğuma 1 ay kala ağdaya gittim 40 ım çıkınca tekrar gittim sonra 2-3 seans lazerle yine sıfırladım şimdi yine tek tük çıktı aynı şeyi yapıcam ama hiç ağda yaptırmayan arkadaşlar bence yaptırmayın ve çok kıl varsa tavsiye etmem canınız acır deri inceliyor ya son aylarda can daha çok yanıyor ya da özel bölge dışında her yere ağda yaptırın özel bölge jilet yapın en azından diğer bölgeleri 2-3 ay düşünmezsinizLohusalığım bitene kadar idare etmişti beni. Hatta tüm vücuduma ağda yaptırdım, lohusalığım rahat geçmişti. Bebişten sonra o kadar kendimden geçmiştim ki, epilasyona vaktim yoktu
Bende yikamadim canım.dolap gelecek.onu bekliyorum gelince yıkarım dedim hazirladammkafam rahat olacakKızlar sizce hastane çantası kaçıncı haftada hazırlanmalı? Ben henüz bebeğin kıyafetlerini vs yıkamadım, lohusa pijama takımı emzirme sütyeni terlik falan da almadım. Hep erteliyorum erkenmiş gibi geliyor. Ama geçen gün rüyamda doğuracağım günü gördüm, 39. Haftaydı :) hastaneye gideceğiz yatış için eşime diyorum ben bugün doğum yapacağım ama hiç sancım yok benim nasıl doğuracağım. Sonra bakıyorum ana kucağı yok eşime kızıyorum nasıl unuturuz bebeği neye koyup çıkaracağız hastaneden, hemen alışverişe çıktık ana kucağı arıyorduk :))
32 haftadayim perşembe gidiyorum bende iri olduğu için mi yeri daraldı da ben durtuklemesm çok oralı olmuo gibi üzülüyorumCanım düzeni yoksa çok önemli değil ama sen yinede doktoruna bildir. Nst artık başlaman lazım 33. Haftadasın sanırım. Ben 30. Haftada gittim 2 haftada bir görüşücez nst başlıcaz artık demişti doktorum. Birde geçen hafta gittiğimde artık yeri daralmış çenesini bile dizine dayamış öyle duruyo demişti. Bide kullandığım uygulamada 32 den sonra yer kısıtı olduğu için hareketler azalabilir yazıyordu.
Canım teşekkür ederim ilgine perşembe gidiyorum bakalım ne diyeceklerBen nstye 32de basliyorum 2 haftada bir 36 dan sonra her hafta olcak dedi doktorum kasilmalari söyle bence doktoruna bebek buyudukce hareketleri yavaşliyor derler ama benim 2 hamileligimde de oyle olmadi çok iri dogmadi gerci oglum
Canım.korkma arkadasimin bebeğine bacağı biri diğerinden küçük gelişimi de durmuş gibi dediler. 1 hafta geride kalmış denildi çok sağlıklı bir kızı oldu giti başka doktor da gorundu moral.bozmaArkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğin uyluk kemiği iki üç gün geriden geliyo ailede kısalık var mı dedi doktor kimsede yok dedim korkmaya başladım kafası da büyük birkaç gün önden gidiyor cüce mi olacak çocuğum tarama testinde çıkmadı dedim son aylarda çıkar dedi ve bir hafta on gün küçük çıkarsa sıkıntı dedi yine de korktum ya ilerlerse
Diğer doktorda mi aynısını demisCanım.korkma arkadasimin bebeğine bacağı biri diğerinden küçük gelişimi de durmuş gibi dediler. 1 hafta geride kalmış denildi çok sağlıklı bir kızı oldu giti başka doktor da gorundu moral.bozma