Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ayy ağzımı bozduracak ne yapmış hem doğurmuş hem literatür mü taramış da herkesi aynı kefeye koyuyor sanırsın 10 çocuk doğurmuş bi de

Kızlar ben 33. Haftama girdim ama bizim doktor hiç nst lafı etmiyor . Bugün yeni doktora gidince dün akşam karnım çok sert oldu kasıldı dedim onun da umrunda değil

Ben özele gidebilsem kesin özele giderdim. Ayrıca bende de şeker ölçümleri normal sınırlarda çıkıyor ama bebek büyük. Artık takılmıyorum, siz de takılmayın. Bir de öğrendim bu haftalardan sonra bazı bebekler kendi haftasına dönüyor imiş. Bana da bugün normal doğum önerdiler. Bebek büyük diye zor ama normal yapmaya çalış dediler. Nasil yapacaksam

Ay böyle olunca okadar çok sinirleniyorumki. Sanane de geç valla uğraşılmaz o tiplerle.
Merhaba kızlar, bizim bugün kontrolümüz vardı, 32+5 2030 gram, 43.5 cm olmuş benim güzel kızçem
Nst de sancımız çıkmadı çok şükür, herşey yolunda 10 gün sonra bir daha kontrol.
Maşallah canım benim
Ay ne kadar dangalakça bi msj. Vallahi bu insanlar kafayı yemiş ya. Nezaketten hoşgörüden empatiden bi haberler artık. Kimse kimsenin umrunda değil herkes kendi çıkarı peşinde çok sinir oluyorum ya. Keşke ağzının payını verseydin

Normal doğum yapmış biri olarak pek tavsiye etmiyorum ama tercih sana kalmış tabiki. Yeğenim 1 ay olmadı sezaryen yaptı ilk 2 gün dışında hiç doğum yapmamış gibi hayatına geri döndü.

Ay şu biz de dogurduk yok 4 kiloyu normal dogurduk sen de normal doğurabilirsin zorbalamaları yok mu? Beni sözde iyiliğim için zorbalıyorlar. Ya da ben geçen isimle alakalı bir durumu uzaktan da halledebiliyorum normalde. Öyle dedim bir arkadaşıma ben uzaktan katılacağım diye. Bana dedi ki ben son güne kadar yok keşfe gittim falan. Bana ne sen sensin ben benim. Senin yoksa benim canımın kıymeti var ve tatlı belki de benim canım. Sizin İk'ya ben de acayip sinir oldum.

Bizimki hep 2 hafta önden gidiyordu canım . İnşallah hayırlısıyla ikimizin bebiş de normale döner . Özeldeki doktorum sıkıntı yok diyordu ama çok kısa bakıyor .
Bu profesör bu bebek büyük diye tepki verince korktum . Ve kafama taktım açıkçası .
Normal ben de isterim ama kilosu fazla olacak gibi geliyor .
Normal olursa özelde yaptırırım zaten devlette normal doğum zor burada . Sezaryen olursa bu profesöre gitmeyi düşünüyorum inşallah.

Normal doğum yapmış biri olarak pek tavsiye etmiyorum ama tercih sana kalmış tabiki. Yeğenim 1 ay olmadı sezaryen yaptı ilk 2 gün dışında hiç doğum yapmamış gibi hayatına geri döndü.
Benim gen testim sonuçlandı. Anestezi almam sakıncalı imiş. Genetik doktoru normal doğursun demiş. Ama kadın doğum bebek büyük normal doğmaz diyor. Hayırlısı artık. Ben sezaryen istiyorum önlem alındıktan sonra hiç farkı yok bence.

Hmmm o konuda bi yorum yapmam doğru olmaz kuzum en iyisini doktorlar bilir.. Hakkınızda hayırlı olan hangisiyse rabbim onu yaşamayı nasip etsin inşallah

Doktor gereksiz korkutmuş. Benimki de fl bir hafta geride bpd 2 hafta ileride. Doktor; gayet sağlıklı bir bebek, fabrikadan çıkmış gibi olmasını beklemiyoruz zaten dedi.
Benim arkadaşımın 3 hafta geriydi. Biraz küçük doğdu ama şu an bir yasında tombiş yaşıtlarıyla bir saglıklı bir bebek.

Selam siz 2.saat tokluk ölçüyordunuz sonuçlarınız normal mi çıkıyor artık

Yok ben hastahanede değilim doktorum rutin kontrol için gitmiştim nst de sancı yüksek dedi ama rahim uzunluğu 49 çıktı doktor perşembe tekrar görmek istedi duruma göre eve istirahat verebilirim dedi
Şuan düzenli olmuyosa kendinizi strese sokmayın inşallah tek seferlik bir şeydir

Benim arkadaşımın 3 hafta geriydi. Biraz küçük doğdu ama şu an bir yasında tombiş yaşıtlarıyla bir saglıklı bir bebek.
Masaallah darısı başımıza. Genetik faktörler çok önemli. İki komşum bir hafta arayla doğdu. İkisinin bebeği yanyana durunca biri diğerinden 3 ay daha büyük görünüyor. Biri 4 buçuk kilo doğdu diğeri 2 kilo 400 Gr. İkisi de gayet sağlıklı bebekler

Ayy ağzımı bozduracak ne yapmış hem doğurmuş hem literatür mü taramış da herkesi aynı kefeye koyuyor sanırsın 10 çocuk doğurmuş bi de
Hiçbir şey yaptığı da yok bildiği de yok, hastaneye gittiğim zamanları bana zorla yıllık izin, ücretsiz izin girdirmeye çalıştı. İş kanunundan ilgili maddeyi gösterdim de ücretli izin girdim. Sen de izne çıkmışsın hayırlı olsun bende salı çarşamba çıkacağım.
Bide sorsan benle çok samimidir. İzne çıkacağımı söyleyince de şaşırmıştı 8 aydır hamileyim neye şaşırıyorsun

Bana bunun benzerini geçen sitemde bulunduğum kuzenim dedi. Ben son haftaya kadar çalıştım diye. İş yerinde bir arkadaş vardı hamileydi kız 32. Haftadan önce rapor aldı izne çıktı sürekli arıyordu sabahın köründe, ulaşamayınca eşini arıyordu. İyi niyetli mi yoksa kontrol mü ediyor anlamadık. Eşimin telefonumdan engelledim numarasını şimdiden

Selam siz 2.saat tokluk ölçüyordunuz sonuçlarınız normal mi çıkıyor artık
Merhabalar ben hem 1 hem 2 ölçüyorum. Artık normal çıkıyor sonuçlarım. Sizin diyet listesinden ve yorumlarınızdan epey faydalandım. Bir hafta birinci saat ölçümü yaptım, o zaman yüksek çıktı hep sonuçlarım yeni düzeldi 3 4 gündür.Çarsambadan beri hem 1 hem 2. saati ölçmeye başladım bir de yeme düzenimi değiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…