Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ulaşamayınca eşini aramak da ne saçma yahu. İyi yapmışsınız gerçekten engellemekle.

Sevindim adınıza şükür inşallah şu süreç geçsin doğumdan sonra 1 hafta kendime izin verip her şeyi yemeyi düşünüyorum sonra artık sağlıklı beslenip kilo olayını düşünürüm

Haklısınız herkes hamileyken kendine izin veriyor ki ben de öyleydim. Biz de doğum olsun da yiyelim diye bekliyoruz

Önceki ultrason fotosuna baktım normal çıkmış daha öncekiler de bir hafta önde tam uyumlu falan çıkmış sorun olsaydı önceden belli olurdu heralde araştırdım erken haftalarda çıkmış çoğunun beş hafta geriden gelmiş bebekleri sağlıksız doğmuşlar iki hafta için bile normal yazmışlar ki benim ki birkaç gün. beklicem kontrole kadar artık o zaman belli olur iyice

Arkadaşlar merhaba adetimden bir hafta önce hafif bir kırmızı leke ve akabinde iki gün az az kahverengi leke geldi şu an adet günüm 4 gün geçti fakat testler negatif idrar testleri hamileliği geç belli olan böyle benim gibi çıkmayan var mı geç döllenme falan diyorlar ama yardımcı olursanız sevinirim

Kraldan çok kralcı bu tipler. Onu ikna etmek zorunda değilsin. Herkesin hamileliği farklı hatta aynı annenin her hamileliği bir değil.

Kızlar elele Madre beşik almıştık bizimki geldi . Kurdu eşim . Kurulumu da çok kolay brn begendım . Alt açma için olan aparat gerçekten gereksiz . Beşiği çok kapatıyor rahatsız ediyor . Beşik almayan varsa bence alt açma bir kriter olmamalı .

Eklentiler

• 9F979B8B-627B-474F-966F-96958330B509.jpeg
    148,8 KB · Görüntüleme: 18
  • DE9494FB-9613-4C9C-8F0D-88E2DD797F60.jpeg
    161,1 KB · Görüntüleme: 18
Ayy pes ne gıcık biriymiş yaa

Sağol canım valla çık sende kendi başlarının çaresine baksınlar artık

Hiç canını sıkma bi bakmışsın ilerki haftalarda önde bi çıkar

Kızlar birşey soracağım kıl tüy işine nasil devamm ediyorsunuz ben jilet kullanıyorum hala ama gece aklıma geldi vajinal doğum yaparsam sonrasinds nasıl olcak jilette suremeyiz herhalde kafam karıştı
Ay sorma bugün bende jilet kullandım görmediğim için bı yeri kestirdim sanırım baya kanadı.bide kan sulandirici içiyorum ondan sanırım.cok kanaması
Jiletlede hemen çıkıyor akşam yaosam sabaha çıkıyor
Aynen öyle bide kasinmasi cabasi
Kızlar eller ve ayaklardaki şişme ödem normal mi?
Bende de var canım o şişmesi.oglumda daha bı fazlaydı.ama 4 5litre su iciyordum oğlumda.ondan oluyordu.suyu azalttığım zaman sismiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…