Ulaşamayınca eşini aramak da ne saçma yahu. İyi yapmışsınız gerçekten engellemekle.Hiçbir şey yaptığı da yok bildiği de yok, hastaneye gittiğim zamanları bana zorla yıllık izin, ücretsiz izin girdirmeye çalıştı. İş kanunundan ilgili maddeyi gösterdim de ücretli izin girdim. Sen de izne çıkmışsın hayırlı olsunbende salı çarşamba çıkacağım.
Bide sorsan benle çok samimidir. İzne çıkacağımı söyleyince de şaşırmıştı 8 aydır hamileyim neye şaşırıyorsun
Bana bunun benzerini geçen sitemde bulunduğum kuzenim dedi. Ben son haftaya kadar çalıştım diye. İş yerinde bir arkadaş vardı hamileydi kız 32. Haftadan önce rapor aldı izne çıktı sürekli arıyordu sabahın köründe, ulaşamayınca eşini arıyordu. İyi niyetli mi yoksa kontrol mü ediyor anlamadık. Eşimin telefonumdan engelledim numarasını şimdiden
Su biraz az tüketiyorum ondan da olabilir.Hala etkisi vardir cok yediysen bol bol su iç canim ben dehşet yiyordum midemi yakiyor artik
Sevindim adınıza şükürMerhabalar ben hem 1 hem 2 ölçüyorum. Artık normal çıkıyor sonuçlarım. Sizin diyet listesinden ve yorumlarınızdan epey faydalandım. Bir hafta birinci saat ölçümü yaptım, o zaman yüksek çıktı hep sonuçlarım yeni düzeldi 3 4 gündür.Çarsambadan beri hem 1 hem 2. saati ölçmeye başladım bir de yeme düzenimi değiştim.
Haklısınız herkes hamileyken kendine izin veriyor ki ben de öyleydim. Biz de doğum olsun da yiyelim diye bekliyoruzSevindim adınıza şükürinşallah şu süreç geçsin doğumdan sonra 1 hafta kendime izin verip her şeyi yemeyi düşünüyorum sonra artık sağlıklı beslenip kilo olayını düşünürüm
Önceki ultrason fotosuna baktım normal çıkmış daha öncekiler de bir hafta önde tam uyumlu falan çıkmış sorun olsaydı önceden belli olurdu heralde araştırdım erken haftalarda çıkmış çoğunun beş hafta geriden gelmiş bebekleri sağlıksız doğmuşlar iki hafta için bile normal yazmışlar ki benim ki birkaç gün. beklicem kontrole kadar artık o zaman belli olur iyiceBir kaç günden hiçbir şey olmaz dr un ailede kısa var mı demesi ne kadar saçma, benim ilk gebeliğimde uyluk kemiği hep önde çıkıyordu 2 farklı dr da boyu uzun olacak dedi ama sonuç olarak 48 cm doğdu omlarım hesabına göre en az 52 cm olmalıydı ki şimdi bile boyu ortalamanım altında. Yani demem o ki anne karnındaki ölçümler değişiyor hele ki bi kaç gün önde ya da ilerde olması asla bi anlam ifade etmiyor
Arkadaşlar merhaba adetimden bir hafta önce hafif bir kırmızı leke ve akabinde iki gün az az kahverengi leke geldi şu an adet günüm 4 gün geçti fakat testler negatif idrar testleri hamileliği geç belli olan böyle benim gibi çıkmayan var mı geç döllenme falan diyorlar ama yardımcı olursanız sevinirimburda olurum ben de inşallah yaayumurtlama oldu pil olan 2 günü değerlendirdik ama çatlamayı değerlendiremedik inşallah olmuştur Bat 1 Mayıs , siz neler yaptınız sizce 2 gün pik değerlendirme yeterli olur mu acaba
Kraldan çok kralcı bu tipler. Onu ikna etmek zorunda değilsin. Herkesin hamileliği farklı hatta aynı annenin her hamileliği bir değil.İster yatarım ister başka şey yaparım sanane. Bu gece çok ağrım oldu işe gitmedim iknın attığı mesaja bakar mısınız? Kanıt olarak bu konuşmaların kaydını aldım. Onla ben bir olmak zorundayım sanki. İnternete gir araştır inanmıyorsan.
Ayy pes ne gıcık biriymiş yaaHiçbir şey yaptığı da yok bildiği de yok, hastaneye gittiğim zamanları bana zorla yıllık izin, ücretsiz izin girdirmeye çalıştı. İş kanunundan ilgili maddeyi gösterdim de ücretli izin girdim. Sen de izne çıkmışsın hayırlı olsunbende salı çarşamba çıkacağım.
Bide sorsan benle çok samimidir. İzne çıkacağımı söyleyince de şaşırmıştı 8 aydır hamileyim neye şaşırıyorsun
Bana bunun benzerini geçen sitemde bulunduğum kuzenim dedi. Ben son haftaya kadar çalıştım diye. İş yerinde bir arkadaş vardı hamileydi kız 32. Haftadan önce rapor aldı izne çıktı sürekli arıyordu sabahın köründe, ulaşamayınca eşini arıyordu. İyi niyetli mi yoksa kontrol mü ediyor anlamadık. Eşimin telefonumdan engelledim numarasını şimdiden
Hiç canını sıkma bi bakmışsın ilerki haftalarda önde bi çıkarÖnceki ultrason fotosuna baktım normal çıkmış daha öncekiler de bir hafta önde tam uyumlu falan çıkmış sorun olsaydı önceden belli olurdu heralde araştırdım erken haftalarda çıkmış çoğunun beş hafta geriden gelmiş bebekleri sağlıksız doğmuşlar iki hafta için bile normal yazmışlar ki benim ki birkaç gün. beklicem kontrole kadar artık o zaman belli olur iyice
Ahh analık işte, geçmiş olsun kuzucuğa. Onlar iyi olsun da biz bi şekilde atlatıyoruzOh sefan olsun iyi yapmissin. Benim de 1. sinif oglum var. Gecen 1 hafta rapor aldim halsizim fln diye. Benimki bi hasta oldu okula gidemedi 3 gun onunla ilgilendim
Ay sorma bugün bende jilet kullandım görmediğim için bı yeri kestirdim sanırım baya kanadı.bide kan sulandirici içiyorum ondan sanırım.cok kanamasıKızlar birşey soracağım kıl tüy işine nasil devamm ediyorsunuz ben jilet kullanıyorum hala ama gece aklıma geldi vajinal doğum yaparsam sonrasinds nasıl olcak jilette suremeyiz herhalde kafam karıştı
Aynen öyle bide kasinmasi cabasiJiletlede hemen çıkıyor akşam yaosam sabaha çıkıyor
Bende de var canım o şişmesi.oglumda daha bı fazlaydı.ama 4 5litre su iciyordum oğlumda.ondan oluyordu.suyu azalttığım zaman sismiyordu.Kızlar eller ve ayaklardaki şişme ödem normal mi?