Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar selam hepinizde anladığım kadarıyla adet sancısı ve kasılma gibi belirtiler var. Benim oğlan en başından beri baş aşağı duruyor kilo aldıkça da sanırım vajinamda inanılmaz ağrılar olmaya başladı dün kıyafetleri yıkadık ettik ayakta çok kaldım diye herhalde vajinamda batma böyle sanki kaşıkla oyuyorlar orayı inşallah nst de bişey çıkmazda yatmak zorunda kalmam perşembe çalışabilir raporu alacağım 1 ay daha çalışmak istiyorum

Ona da hamilelikte hormonlar değişiyor yeniden çıkıyor dedikleri için hep gitmeyi erteledim. Yanlış yapmışım.

Ben geçen pazartesi çalışabilir raporu aldım 2 gün sonra pişman oldum dün gündüz iyiydim daha çalışırım ya dedim gece çok ağrım oldu bugün işe gitmedim. İyi ki de gitmemişim baya kar yağıyor şuan. Bir gün diğer günü tutmuyor malesef. Pazartesi salı izne çıkarım sanırım. Havalarda çok soğudu sabahları zor olacak gibi.

Ben izmirdeyim şuan kısa kolluyla çalışıyorum bahanemde yok :)) ayakta durunca çok batma oluyor oturunca iyiyim sabah çok ağladım gece çok tuvalete kalkıyorum kızım var 6 yaşında oda gece bazen yanıma geliyor sabaha karşı iyice alan daralıyor kıyamıyorumda lokumum benim

Ben de bugun is yerinde 34 gibi cikarim dedim diye zorbalandim hafiften. 4 hafta evde napcaksin diyolar. E dedim hic bisey hazir degil camasirlar yikanmadi, besik vs kurulmadi, hastane cantam yok. 2 gunluk is nolcak diyolar. Dedim e gelin yardim edin 2 gunde bitsin o zaman.

Doktor gereksiz korkutmuş. Benimki de fl bir hafta geride bpd 2 hafta ileride. Doktor; gayet sağlıklı bir bebek, fabrikadan çıkmış gibi olmasını beklemiyoruz zaten dedi.

ne çok bilmiş insan varya hiç bir işim yok yatıcam kardeşim sanane ala ala

İlk hafta ful yatmayi planliyorum gercekten de. Guclu kadin olcaz diye seyit onbasina donduk.
fazla iyi niyetten oluyor bunlar bende yıl sonu diye çıkmıyorum arkadaşlarım zorlanmasın üstlerine çok iş kalmasın diye ama hiç iyi niyet göremiyorum erken çık evden çalış bugün vs hiç yok yani

İki üç gün ileride geride olmasını çok problem etmiyorlar aslında hatta iki haftaya bile normal diyor bazı doktorlar
İçini ferah tut inşallah sağlıkla büyüsün

Bu hocanın anlattıklarını dinlesene belki biraz rahatlarsın. Benim bebeğime de kafası büyük dedi 1 hafta ama benim eşimin kafası da büyük o yüzden ona çekmiş diye düşünüyorum.

Kafanın önde olmasını takmıyorum yapısal sıvı toplaması yok dedi ama araştırdım kafa büyük uyluk kemiği küçükse kısa boylu olduğunu gosterirmis inşallah ilerlemez

Korkutmadi aslında şimdilik problem yok ilerlemesi bir hafta on gün kadar o zaman sıkıntı dedi ben yine de korktum
Biz anneleri her veri endişelendiriyor. Ben de öyleyim ama biraz rahatlamak lazım. Bir de ultrason ölçümleri çok fark ediyor. Bana 2 hafta önce ventriküller 8.7 mm dediler. 10 mm altı normal kabul ediliyor ama sınıra yakın diye günlerim zehir oldu. Sonra gittim tekrar ölçtü 6.5 çıktı

Kızlar selam, bende 30. haftaya +10 kilo olarak girmiş bulunmaktayım. Tartıda bi bakıyorum 68 çıkıyorum sabah bakıyorum 65-66 çıkıyorum. Gün içerisinde kilom çok değişiyor. Birde sizde de aynı durum var mı gece en az 10 kere tuvalete çıkıyorumdur. Psikolojim bozuldu.

İster yatarım ister başka şey yaparım sanane. Bu gece çok ağrım oldu işe gitmedim iknın attığı mesaja bakar mısınız? Kanıt olarak bu konuşmaların kaydını aldım. Onla ben bir olmak zorundayım sanki. İnternete gir araştır inanmıyorsan.

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-25-14-44-41-291_com.whatsapp.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 16
İnsanın sanane si diyesi geliyor ama işte kurumsal kimlik

bende ik yım kimseye asla böyle bir muamele yapmam ama patronlardan çok baskı yiyorum mesela babamı kaybettim 3 gün yasal iznim vardı zaten
4.günü geleceksin dimi dediler. Allah içlerine merhamet versin böyle insanların ne diyim

Ya ne kadar salak doktorlar var. 3 gün geriden geliyor ailede kısalık mı var ne demek. Ultrasonda +/- 10 gün oynayabilir , bir çok doktor bunu dile getirmiyor bile. Endişelenecek hiç bir şey yok boşuna senin panikletmiş.
Ya uzaktan konuşması kolay. Gerçekten kurumsal hayatta kadın olmak çok zor. Ve maalesef kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor. Sizene 4 hafta ne yapacaksam yani ister kıçımı devirir yatarım istersem gezerim
Merhaba kızlar, bizim bugün kontrolümüz vardı, 32+5 2030 gram, 43.5 cm olmuş benim güzel kızçem
Nst de sancımız çıkmadı çok şükür, herşey yolunda 10 gün sonra bir daha kontrol.
Maşallah prensese
Ay karşıdaki her kimse çok gıcıkmış. Bizde doğurduk ne demek yani herkesin yapısı farklı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…