Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Lohusalığım bitene kadar idare etmişti beni. Hatta tüm vücuduma ağda yaptırdım, lohusalığım rahat geçmişti. Bebişten sonra o kadar kendimden geçmiştim ki, epilasyona vaktim yoktu
Bende mi yaptırsam acaba doğumdan hemen önce doğumdan sonra kontrole vs giderkende rahatlık olur. Ama ağdadan koekuyorum çok acır diye

Kızlar ben doğum çantamı dün hazırladım valize koyup kenara kaldırdım . Hazırlamaya karar vereli 3 hafta oluyor . Yıka kurut ütüle eksik tamamla bu kadar zaman aldı . Bence hepimiz başlayalım hazırlamaya . Ben öyle abartacak bir şey de koymadım . En sade haliyle böyle oldu .

Eklentiler

• D23C7150-C39E-4530-A17A-76B6B377A935.jpeg
    206,5 KB · Görüntüleme: 47
Neler.koydun canım onları yazma şansın varmı

Ben doğumu nerede yapıcam hala belirsiz kızlar . Özelden bir doktora gidiyorum düzenli olarak daha önce de yazmıştım buraya. Ama ı gittiğim hastanenin yenidoğan yoğun bakımı yetersizmiş . Ve bir tane dpktor yenidoğan çetesinden soruşturma yiyince soğudum iyice .
Bugün kontrol için ve doğum için fikir olsun diye üniversite hastanesinde bir profesöre özel ücretli muayene olduk . Sezaryen olursa bu doktora yaptırabiliriz sanırım .
33. Haftaya girdik . Bizim bebiş erkek ve 1.5 2 hafta önden gidiyor hep . Ama bu doktor bebek 35 haftalık dedi şaşırdı bende şeker de yok . Doktorun tepkileri biraz korkuttu ama muayene edince her şey normal dedi şükürler olsun .
Artık normal doğum olur diye bir düşüncem kalmadı . Bizim bebiş 4 ü bulacak sanırım

Neler.koydun canım onları yazma şansın varmı
Bunlardan dış kundak ve hırka hariç ( sabahlık koyduğum için ) hepsini koydum canım .
Ben internetten yazmıştım listeyi . Sonra eltim 2 ay önce doğum yaptı sezaryen ona sordum birazını listeden çıkardım .
Son hali bu

Eklentiler

• 64E92548-9A81-4198-97E6-D6E2915C5E0C.png
    267,9 KB · Görüntüleme: 48
Bir kaç günden hiçbir şey olmaz dr un ailede kısa var mı demesi ne kadar saçma, benim ilk gebeliğimde uyluk kemiği hep önde çıkıyordu 2 farklı dr da boyu uzun olacak dedi ama sonuç olarak 48 cm doğdu omlarım hesabına göre en az 52 cm olmalıydı ki şimdi bile boyu ortalamanım altında. Yani demem o ki anne karnındaki ölçümler değişiyor hele ki bi kaç gün önde ya da ilerde olması asla bi anlam ifade etmiyor

Ya bende ya sancıyı anlamazsam diye çok korkuyorum doktora da söyledim bebek toplanmasıyla onu nasıl ayırt edeceğim diye ama çok da anlamadım bende zaten neredeyse 5.aydan beri var toparlanma

Kiz masallah hepsini iyi toplamissin anne bebek hepsi ise. biberon emzik felan koydun mu ?

Ya bende ya sancıyı anlamazsam diye çok korkuyorum doktora da söyledim bebek toplanmasıyla onu nasıl ayırt edeceğim diye ama çok da anlamadım bende zaten neredeyse 5.aydan beri var toparlanma
Ayırt etmeniz tek yolu var düzenli olarak geliyorsa örneğin 5 dakikada bit 10 dakikada bir diyebileceğiniz bir şekilde geliyorsa sancı demek bu ağrı çekmeseniz bile eğer düzenli geliyorsa acile gitmeniz gerekiyor

Ayırt etmeniz tek yolu var düzenli olarak geliyorsa örneğin 5 dakikada bit 10 dakikada bir diyebileceğiniz bir şekilde geliyorsa sancı demek bu ağrı çekmeseniz bile eğer düzenli geliyorsa acile gitmeniz gerekiyor
Anladım teşekkür ederim peki siz hiç
Kalkmadan mı sürekli istirahat halindesiniz yoksa öyle evde hareket etmeye vs müsade veriyorlar mı

O sırada 32.haftayı görür görmez çalışamaz raporu alan ben valla hiç takatim kalmıyor işim rahat fakat 15 aylık oğlum var o beni çok yoruyor, zaten doğum sonrası anam ağlayacak en azından doğuma kadar aızcık dinleneyim dedim , bugün itibariyle izne ayrıldım

Anladım teşekkür ederim peki siz hiç
Kalkmadan mı sürekli istirahat halindesiniz yoksa öyle evde hareket etmeye vs müsade veriyorlar mı
Yok yatağa bağlı değilim
Evde yürüyorum ama ağır iş yapmıyorum ev işi hiç yapmıyorum
Kendimi yormamaya çalışıyorum anlayacağınız
Karın kısmı pek kullanmak istemiyorum çünkü karnım kasılabiliyor
Arabayla uzun yürüyüşler yapmadan kahveye gidip oturuyorum 1 2 saat
Anlayacağınız güç uygulayacagim hiçbir işi yapmıyorum ailemde iş yapmamı yasakladı destek oluyolae sağolsunlar

Oh sefan olsun iyi yapmissin. Benim de 1. sinif oglum var. Gecen 1 hafta rapor aldim halsizim fln diye. Benimki bi hasta oldu okula gidemedi 3 gun onunla ilgilendim

Çok iyi yapmışlar , bende perşembe günü durum belli
Olsun annemi çağıracağım yanıma mecburen inşallah gerek kalmaz tabi de erken doğmasın bebişlerimiz vaktinde gelsin yeter ki

Kız turşu çok yedim ama bi haftadır yemiyorum aslında

32 haftadayim perşembe gidiyorum bende iri olduğu için mi yeri daraldı da ben durtuklemesm çok oralı olmuo gibi üzülüyorum
Yok canım benim korkma yeri daraldı artık son zamanlardayız benimkide eskisi kadar gümbür gümbür değil

Çok iyi yapmışlar , bende perşembe günü durum belli
Olsun annemi çağıracağım yanıma mecburen inşallah gerek kalmaz tabi de erken doğmasın bebişlerimiz vaktinde gelsin yeter ki
Sizin durumunuz nedir sancı cok mu var hastanede misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…