Çok güzel olmuş odası Çağan'ın.Günaydın kızlar gece can sıkıntısına bebek odasının stickerlerını yapıştırdık beklediğimden iyi oldu bu modele bakan arkadaşlar vardı yakından daha güzel duvar kağıdı izlenimi veriyor 4 paketten bu kadar çıktı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mayıs 2022
- 662
- 877
- 33
Ben bu aldığım modelde şuanki kiloda (83) doğum yapsaydım l ile değiştirirdim ama daha doğuma kadar kilo alacağımı düşünüyorum o yüzden değişmeyeceğim.Ben de şuan 75 kiloyum 162 boy o zaman ben de Xl mı alsam ne dersin ? Yoksa L mi ?
Doğumda en az 80 82 kilo olurum bence ben
Senin modeli bilemiyorum canım ama sanırım lohusa takımlarının bedenleri ekstra büyük alıyor, l al olmazsa değişirsin.
- 30 Mayıs 2022
- 662
- 877
- 33
Çok güzel olmuş canım, sağlıkla kullanmak nasip olsunGünaydın kızlar gece can sıkıntısına bebek odasının stickerlerını yapıştırdık beklediğimden iyi oldu bu modele bakan arkadaşlar vardı yakından daha güzel duvar kağıdı izlenimi veriyor 4 paketten bu kadar çıktı
Evet ailesi ordaymis orda doğum yapicam dediHangi şehirden maraşa gelecekmiş şaşırdım biraz . Belki ailesi buradadır
- 3 Mart 2017
- 2.786
- 3.115
- 133
- 33
Amin canım benim allah razı olsun eksik olmayınDodine canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin babacığına mekanı cennet olsun sana da sağlıkla zamanında güzel doğum ve sabırlar diliyorum
Çok güzel olmuş canım bizde bı ara bebek odası baktık da 4.5 sene sonra tasincaz diyip alcaba ozaman mi alsak dedik ama eşim almak istiyordu malum herşey hergun pahalaniyor .kvde naocaksiniz gerek yok dedi biz de kararsız kaldıkGünaydın kızlar gece can sıkıntısına bebek odasının stickerlerını yapıştırdık beklediğimden iyi oldu bu modele bakan arkadaşlar vardı yakından daha güzel duvar kağıdı izlenimi veriyor 4 paketten bu kadar çıktı
- 3 Mayıs 2024
- 757
- 986
- 18
- 29
Teşekkür ederizÇok güzel olmuş odası Çağan'ın.
Bence 4.5 sene uzun bir süre. Bebeğe çocukken de kullanabileceği bir oda alabilirsiniz. Benim eşim de bebek doğduktan sonra evi taşıyacak, tayin olacak, ben de 3 5 aya tamamen onun yanına gideceğim. Ona rağmen büyüyen ahşap beşik aldım. Ama burada kurdurmayacağım. Tayinimizin çıkacağı yerdeki eve kurulacak. Muhtemelen orada da 3 4 yıl maksimum kalacağız. Ama oradayken dolap ve sifonyer alıp odasını yapacağım bebeğin. Benim kayınvalidem de iki beşiğe ne gerek var dedi? Hatta oda kurmak falan ona mantıksız geliyor. Ama bence heves ediyorsanız 4.5 sene az bir süre değil. Ayrıca ben bebeği gündüz uykularında kendi odasında gece uykusunda anne yanı besiginde uyutmayi düşünüyorum. İlk 2 sene yanımdan ayrılmaz sonra da ayrılır geceleri de odasında uyur diye düşünüyorum. Hem gündüzleri oyun oynarken falan da kendi odasında oynar alışır falan diye kendimce düşünüyorum ama tabi ben de anne olmadım henüz, deneyimim yok.Çok güzel olmuş canım bizde bı ara bebek odası baktık da 4.5 sene sonra tasincaz diyip alcaba ozaman mi alsak dedik ama eşim almak istiyordu malum herşey hergun pahalaniyor .kvde naocaksiniz gerek yok dedi biz de kararsız kaldık
Ben de 175 boy 81 kiloyum Large aldım Artıştan umarım olur. Depend için beden belirleyemiyorum ben de. L mi Xl mi almalıyım? Siz onu alabildiniz mi? Alanlar aldı ise kaç adet aldı?Ben bu aldığım modelde şuanki kiloda (83) doğum yapsaydım l ile değiştirirdim ama daha doğuma kadar kilo alacağımı düşünüyorum o yüzden değişmeyeceğim.
Senin modeli bilemiyorum canım ama sanırım lohusa takımlarının bedenleri ekstra büyük alıyor, l al olmazsa değişirsin.
- 12 Mayıs 2024
- 214
- 245
- 18
- 31
Benimki haftada bire düştü kasılma ve rahim ağzı kıslamasından dolayıGünaydın Kizlar dün 30haftalik olduk şükür elhamdülillah ilçede gittiğim Dr 2haftaya düşürdü kontrolleri.36ya kadar 2 haftada bir,36dan sonra haftada bir dedi.sizin kontrollerin süresi nasil
Ayy bizde öyle düşündük gittik hevesle baktık akşamında kv hevesimizi kaçırdı kursağınızda kaldı yani bide mobilyalar genelde sunta .taşınma aşamasında baya deforma olacağını düşündüm uzak olunca zor oluyor taşınma süreci eşyalar zaten mafoluyor. Ama dediğiniz çok mantıklı bana göre de uzuj bir dure var önümüzde bir aksilik çıkmazsa tabi erkenden gitmezsek.kendi odasinin olmasını bende istiyorum yapabilirmiyiz bilmiyorum da erkenden odasını ayırım diyordjm biz anne yani beşik alcaktik zaten de onun yanında dolap sifonyer ve Montessori yatak baktık fiyatı çok uygun geldi bize alırsak belki onu alırız bakalımBence 4.5 sene uzun bir süre. Bebeğe çocukken de kullanabileceği bir oda alabilirsiniz. Benim eşim de bebek doğduktan sonra evi taşıyacak, tayin olacak, ben de 3 5 aya tamamen onun yanına gideceğim. Ona rağmen büyüyen ahşap beşik aldım. Ama burada kurdurmayacağım. Tayinimizin çıkacağı yerdeki eve kurulacak. Muhtemelen orada da 3 4 yıl maksimum kalacağız. Ama oradayken dolap ve sifonyer alıp odasını yapacağım bebeğin. Benim kayınvalidem de iki beşiğe ne gerek var dedi? Hatta oda kurmak falan ona mantıksız geliyor. Ama bence heves ediyorsanız 4.5 sene az bir süre değil. Ayrıca ben bebeği gündüz uykularında kendi odasında gece uykusunda anne yanı besiginde uyutmayi düşünüyorum. İlk 2 sene yanımdan ayrılmaz sonra da ayrılır geceleri de odasında uyur diye düşünüyorum. Hem gündüzleri oyun oynarken falan da kendi odasında oynar alışır falan diye kendimce düşünüyorum ama tabi ben de anne olmadım henüz, deneyimim yok.
- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 33
- 31
Bende kullanıyorum hem coraspin hem oksapar.. burun kanamaları oluyor du bir hafta coraspine ara verdi sonra 100 den 80 e düşürdü 32 de keseriz dediGünaydın Kizlar dün 30haftalik olduk şükür elhamdülillah ilçede gittiğim Dr 2haftaya düşürdü kontrolleri.36ya kadar 2 haftada bir,36dan sonra haftada bir dedi.sizin kontrollerin süresi nasil
Bebek senin bebeğin. Ben normalde şu düğünlerde söylenen hani bir kere oluyor pahalı da olsa borca da girsen istediğin olsun kafasında biri olmadım mesela. Ama bebek konusunda biraz öyleyim. Bir de şimdi annemlerde durduğum süreçte bile bebeğin eşyaları o kadar çok yer kaplıyormuş ki onu fark ettim. Yani bir dolabim vardı büyük onun birkaç gözü bebeğe yeter sanıyordum. Yetmeyeceğini anladım ben de taşındığımız yerde mecburen alacağım. Uygun geldi ise ve beğendi isen al bence. Ben baya erken aldım Aralık ayı son taksidi bitecek.Ayy bizde öyle düşündük gittik hevesle baktık akşamında kv hevesimizi kaçırdı kursağınızda kaldı yani bide mobilyalar genelde sunta .taşınma aşamasında baya deforma olacağını düşündüm uzak olunca zor oluyor taşınma süreci eşyalar zaten mafoluyor. Ama dediğiniz çok mantıklı bana göre de uzuj bir dure var önümüzde bir aksilik çıkmazsa tabi erkenden gitmezsek.kendi odasinin olmasını bende istiyorum yapabilirmiyiz bilmiyorum da erkenden odasını ayırım diyordjm biz anne yani beşik alcaktik zaten de onun yanında dolap sifonyer ve Montessori yatak baktık fiyatı çok uygun geldi bize alırsak belki onu alırız bakalım
Eve yeni birey geliyor bir sürü ihtiyacı eşyaları dolap zaten olmazsa sigdiramayiz gibi geliyor banadaBebek senin bebeğin. Ben normalde şu düğünlerde söylenen hani bir kere oluyor pahalı da olsa borca da girsen istediğin olsun kafasında biri olmadım mesela. Ama bebek konusunda biraz öyleyim. Bir de şimdi annemlerde durduğum süreçte bile bebeğin eşyaları o kadar çok yer kaplıyormuş ki onu fark ettim. Yani bir dolabim vardı büyük onun birkaç gözü bebeğe yeter sanıyordum. Yetmeyeceğini anladım ben de taşındığımız yerde mecburen alacağım. Uygun geldi ise ve beğendi isen al bence. Ben baya erken aldım Aralık ayı son taksidi bitecek.
Mağazadan mi aldın canimmyoksa.yaptirdinmi dolabini
Dolap almadım annemler bir dolabı bebek için boşalttı. Ben bir süre hem iyi ki hem maalesef annemlerle kalmak durumundayım. Bebek doğacak ve esim hemen tayin olacak muhtemelen çünkü. Gideceğimiz yerde dolabı büyük almayı düşünüyorum ama beşiği Çilek'ten almıştım. Onun şifonyer ve dolabı küçük gelmişti.Eve yeni birey geliyor bir sürü ihtiyacı eşyaları dolap zaten olmazsa sigdiramayiz gibi geliyor banada
Mağazadan mi aldın canimmyoksa.yaptirdinmi dolabini
- 30 Mayıs 2022
- 662
- 877
- 33
İyi hatırlattınız ben onu unutmuştum, güya herşey tamam artık diyorum kendi kendime ben depend almayacağım direk ped alacağım rahat edemem diye düşünüyorum ama alsaydım şu anda külot bedenim lx oldu, rahat olsun sıkmasın diye birazda bol aldım en sonBen de 175 boy 81 kiloyum Large aldım Artıştan umarım olur. Depend için beden belirleyemiyorum ben de. L mi Xl mi almalıyım? Siz onu alabildiniz mi? Alanlar aldı ise kaç adet aldı?
Dependtede lx alırdım sanırım.
Başınız sağ olsun Rabbim size sabırlar versin canımAmin Allah razı olsun..
- 3 Mayıs 2024
- 757
- 986
- 18
- 29
Çok güzel olmuş canım bizde bı ara bebek odası baktık da 4.5 sene sonra tasincaz diyip alcaba ozaman mi alsak dedik ama eşim almak istiyordu malum herşey hergun pahalaniyor .kvde naocaksiniz gerek yok dedi biz de kararsız
Bizde 2 seneye falan taşıncaz burdan büyük ihtimal memlekete tayin olcaz ama ben yapmak istedim kv gerek yok burda beşik yeter gibisinden konuştı ama Allahtan kocam pek takmıyor zaten eşyalarını nereye koycam o da var bizim dolapta aççak yerimde yok şimdi bu duvarı yaptığmızu görse lojmanda ne gerek var kendi ewinize geçince yapında derdiistiyosanız yapın bnce çocuk sizin ew sizinÇok güzel olmuş canım bizde bı ara bebek odası baktık da 4.5 sene sonra tasincaz diyip alcaba ozaman mi alsak dedik ama eşim almak istiyordu malum herşey hergun pahalaniyor .kvde naocaksiniz gerek yok dedi biz de kararsız kaldık
Ben de Xl alayım bari. Bir de doğumdan sonra karın iner de lohusa takımları büyük olur diye ben Xl yerine Large aldım. Ama hiç bilgim yok. Depend konusunda da o yüzden kararsız kalmıştım.İyi hatırlattınız ben onu unutmuştum, güya herşey tamam artık diyorum kendi kendime ben depend almayacağım direk ped alacağım rahat edemem diye düşünüyorum ama alsaydım şu anda külot bedenim lx oldu, rahat olsun sıkmasın diye birazda bol aldım en son
Dependtede lx alırdım sanırım.
Ay o zaman tayin olan insanlar ya da kiracılar hiç yaşamasınlar sadece kendi evi olanlar böyle şeyler yaptırsın. Ben hiç anlamıyorum bu kafayı zaten.Bizde 2 seneye falan taşıncaz burdan büyük ihtimal memlekete tayin olcaz ama ben yapmak istedim kv gerek yok burda beşik yeter gibisinden konuştı ama Allahtan kocam pek takmıyor zaten eşyalarını nereye koycam o da var bizim dolapta aççak yerimde yok şimdi bu duvarı yaptığmızu görse lojmanda ne gerek var kendi ewinize geçince yapında derdiistiyosanız yapın bnce çocuk sizin ew sizin