Sağlıkla gelsin bebeğin çok güzel geçsin süreç Çok heyecanlı benim doğum tarihim belli olsa kesin o gece uyuyamazdımKızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var bize dua edin
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Kasım 2021
- 3.557
- 4.367
- 83
Yaaa bu nee herşey hazır.. Milan bey bekleniyorKızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var bize dua edin
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz
- 26 Haziran 2012
- 1.777
- 2.019
- 333
Yaaaa o gün geldi mihadi hayırlı doğumlar olsun balım inşallah doğumun kolaylıkla su gibi geçerKızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var bize dua edin
- 27 Aralık 2019
- 9.172
- 10.815
- 248
Ay evet ya aslında tam uyuma zamanı son son ama uyuyamayız kesinSağlıkla gelsin bebeğin çok güzel geçsin süreç Çok heyecanlı benim doğum tarihim belli olsa kesin o gece uyuyamazdım
Eveetİnşallah doğumla beraber enerji de yüklenir sağlıkla gelsin de bebişlerimizÇok merak ediyorum karnımda oynayan o minnak ayakları , suratınııAy evet ya aslında tam uyuma zamanı son son ama uyuyamayız kesin
- 28 Ağustos 2023
- 1.678
- 1.491
- 53
- 32
Yine yarın canım saat 3 te bu sefer çatı muaynesi yapacak bakalım .Gecen hafta beraber gitmistik yine dogurmadik kontrolun ne zaman
Bence ben haftaya da doğurmam
Sen nasılsın var mı belirtiler kontrol ne zaman
Sağol canım yarın eşim geldikten sonra böyle devam ederse zaten doktorla konuşurum benim stresten oldu yaa böyle huzursuzlukla başladı zaten. Senin de sağlıkla tamamlansın inşallah sürecinBen 12-13 gündür tansiyonla uğraşıyorum ama 14/9 e kadar normal merak etme.. bu değerin üstü çıkacak ve bir kerelik değil bir süre o yüksek değerde kalırsa sorun var dedi doktor. İlaç kullanıyorum ona rağmen değerim ara ara 15/10 oluyor..
2 gün kalmış hiç stres yapma, doktoruna haber ver tabi ama bişey olmaz
Çok heyecanlı yaa bende senden bir gün sonra sağlıkla gelsinler inşallahKızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var bize dua edin
- 8 Aralık 2012
- 4.118
- 5.926
- 358
- 32
Sağlıkla gelsin bebeğin çok güzel geçsin süreç Çok heyecanlı benim doğum tarihim belli olsa kesin o gece uyuyamazdım
Yaaa bu nee herşey hazır.. Milan bey bekleniyor
Yaaaa o gün geldi mihadi hayırlı doğumlar olsun balım inşallah doğumun kolaylıkla su gibi geçer
Çok heyecanlı yaa bende senden bir gün sonra sağlıkla gelsinler inşallah
Teşekkür ediyorum kızlarrrr , sağlıkla gelsin tüm bebeler
- 17 Nisan 2024
- 114
- 236
- 18
- 25
Ayy çok güzel olmuş. Sağlıkla gelin odanıza valla yarın 7de doğuma gideceğimi bilsem bayılırmışım gibi geliyo şu an allahım sabır sağlık versin.Kızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var bize dua edin
- 27 Aralık 2019
- 9.172
- 10.815
- 248
İnşallah canım bende çok merak ediyorummEveetİnşallah doğumla beraber enerji de yüklenir sağlıkla gelsin de bebişlerimizÇok merak ediyorum karnımda oynayan o minnak ayakları , suratınıı
Bugün ben de her şeyi yaptım tuvalete yetişememe korkuma rağmen sahilde yürüyüş yaptımEşim durmadan pilates topunu getiriyor önüme diyorum gelesi yokKızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün herşeyi denedim hala tık yok benim kızda 4 kat merdiven çıktım yürüyüş yaptım sıcak duşa girdim sanırım biz bebemle ayrılamıyoruz
- 17 Nisan 2024
- 114
- 236
- 18
- 25
Benimkide ben hamile olsaydım şimdiye doğururdum diye dalga geçiyorBugün ben de her şeyi yaptım tuvalete yetişememe korkuma rağmen sahilde yürüyüş yaptımEşim durmadan pilates topunu getiriyor önüme diyorum gelesi yok
Dillerine düştükBenimki 1 hafta geç doğmuş diyorum sana çektiCanım senin doktorun 40 ı geçince ne yapılacağı konusunda bir şey söyledi mi ? Benimki 40 da değerlendirip sezaryen olursun dedi.Özeldeki doktorum bu şekilde düşünüyor.Ben de çok beklemek istemiyorum biraz sancı veya açıklık olursa suni sancı denemeyi soracağım ama pek kabul edecek gibi durmuyor.Sadece normal doğumu deneyimlemek istiyorum olmazsa sezaryene dönerse de önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesiBenimkide ben hamile olsaydım şimdiye doğururdum diye dalga geçiyor
- 17 Nisan 2024
- 114
- 236
- 18
- 25
Geçen haftaki kontrolümde sordum 40 haftayı tamamlarsak gelmezse diye bunu konuşmak çok mantıksız odadan çıkarsın suyun gelir bunu doğmazsa konuşalım dedi düşününce mantıklı geldi Tüp bebek benim bebeğim doktorum bekletmez 40 dan sonra riskleri var diye düşünüyorum Perşembe gününe randevu aldım valizimi alıp eşimle gidicem sabaha aldım randevu belki yatış verir suni sancıyla deneriz veya sezeryan yapar diye düşündüm tabi doktorum ne düşünüyor bilmiyorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayal ettiğimiz bir doğum şekli hepimizin var inşallah gönlümüze göre olur herşeyDillerine düştükBenimki 1 hafta geç doğmuş diyorum sana çektiCanım senin doktorun 40 ı geçince ne yapılacağı konusunda bir şey söyledi mi ? Benimki 40 da değerlendirip sezaryen olursun dedi.Özeldeki doktorum bu şekilde düşünüyor.Ben de çok beklemek istemiyorum biraz sancı veya açıklık olursa suni sancı denemeyi soracağım ama pek kabul edecek gibi durmuyor.Sadece normal doğumu deneyimlemek istiyorum olmazsa sezaryene dönerse de önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi
- 16 Şubat 2020
- 1.951
- 1.866
- 83
Benimde yarın yine 11 de iki gün önce 10/15 dk da bir kasılma yaşadım akşama kadar sürdü baya hazırlanmıştım doguma gidicem diye ama sancım azdı ve düzenli degildi kandırdı beni insallah 3 cm de beklemiyordur acılmam ay bide kilo konusu korkutuyor beni 4 ü gecerse normal ister miyim bilmiyorumYine yarın canım saat 3 te bu sefer çatı muaynesi yapacak bakalım .
Bence ben haftaya da doğurmam
Sen nasılsın var mı belirtiler kontrol ne zaman
- 8 Aralık 2012
- 4.118
- 5.926
- 358
- 32
Amiinnnnnn, çok teşekkür ederim ya bende çok heyecanlıyım ama bir yandan da çok uykum var. Çünkü nedense dün heyecandan uyuyamadım yatacağım o yüzden şimdiAyy çok güzel olmuş. Sağlıkla gelin odanıza valla yarın 7de doğuma gideceğimi bilsem bayılırmışım gibi geliyo şu an allahım sabır sağlık versin.
- 11 Aralık 2024
- 37
- 54
- 3
Yat uyu gücünü topla sağlıkla gelsin Milan bey inşallah burda anneler ve anne adayları olarak dualarımız seninle olacakAmiinnnnnn, çok teşekkür ederim ya bende çok heyecanlıyım ama bir yandan da çok uykum var. Çünkü nedense dün heyecandan uyuyamadım yatacağım o yüzden şimdi
- 16 Şubat 2020
- 1.951
- 1.866
- 83
Yediklerine dikkat ediyor musun azıcık yağlı hamur isi makarna pilav vs yiyince benimde hemen ağrıyor onları kestim bikac gündür seninn günün az kalmış canım ben yarın sabah gidicem haber veririm sanaDoktora sormadım dün gece başladı gün içinde normaldi şimdi yine hafiften başım agrıdı ya eşim gelseydi yarın acil doğuma alalım derler diye korktum zaten nasipse salı günü olacak doğum çok stresliyim ondan oluyor. Sen yarın yazar mısın ne dediğini olmadı yarın da böyle olursa giderim doktora. Hayırlısıyla sağlıkla doğarsaydık