• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Benim kayınvalidem o galiba 🤣 evde 4 doğum yapmış biri ikiz hatta. Doğana kadar ikiz olduğunu da bilmiyormuş. Biraz tutuculuktan biraz teknolojik yetersizlikten ikiz olduğunu doğunca öğrenmişler 🤦🏼‍♀️ eşimi doğurana kadar bahçede çalışmış, sancılanmış kenarda doğurmuş. Bide o zaman hafta hesabı tutmadıkları için ne zaman gelirse artık. Plasentayı ne yapmışlar mesela, bazen gelmiyor doktor ebe falan eliyle alıyor. Sordum da hatırlamıyor. Bide o zaman çok gençmiş 🤦🏼‍♀️
Of çok fena ya bize çok yabancı geliyo böyle meseleler ama işte hayatın gerçekleri büyüklerimiz yaşamış bebeğin eşinide toprağa gömerlermiş hatta. Düşününce kulağa çok itici ve korkunç geliyor ama aslında doğanın kanunu gibi bişey.

Kızlar ben dün gece doğurdum, kandil bebesi olmak istedi benim kız ☺️ normal kontrole gelmiştim , yine kilo almamış çıktı. 2350 ölçüldü. Perinatoloğa yönlendirdi doktor, muayene oldum. Kan akışı vs sıkıntı yoktu, plasentanın yaşlanmasıyla alakalıymış. 2500 ölçtü. Takipli gitcektik bir hafta. Sonra tansiyon 14 10 çıkınca yatırdılar beni. Nst bağlandı ve sancılar şov yapıyodu iki dkda bir 70 80 100ler 😂 ve hiçbirini hissetmedim. Bi baktılar 4 5 cm açıklık varmış. Acil sezaryena alındım. 36+6da 2670 gr 47 cm geldi kızım🥰 çok şükür sağlık durumlarımız iyi, yanımda 🤲🏻
Gözünüz aydın canım , sağlıkla büyüsün minik kuş inşallah 🥰🥰 🙏🏻
Bende doğurdum 01.01.2025 olduk şükür 🙏 doğum yapanlara geçmiş olsun bebişlerinin yaşları uzun olsun doğum yapacak olanlarada allahım kolaylık versin 🙏🙏🙏
Gözünüz aydın , sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻🥰

Bence de geriniyo gibi çünkü bazen alttan üstten aynı anda çıkacak gibi oluyo sonra bi anda balon sönüyormuş hissiyle rahatlıyorum. Anneme anlatıyorum bu hislerimi ne hıçkırık ne gerinme hiçbişey hissetmedik biz mal gibi doğurmuşuz diyo😂😂
Ay benim annemde bebek hıçkırıyor diyince şaşırıyor. Kız diyorum 3 tane çocuk doğurdun sende hissetmişsindir , yok ben hissetmedim diyor 🤷🏼‍♀️😂

Of çok fena ya bize çok yabancı geliyo böyle meseleler ama işte hayatın gerçekleri büyüklerimiz yaşamış bebeğin eşinide toprağa gömerlermiş hatta. Düşününce kulağa çok itici ve korkunç geliyor ama aslında doğanın kanunu gibi bişey.
Evet kediler köpekler yiyorlar plasentayı 😝🤣🤦🏼‍♀️ onların doğasında da bu var iyi bir protein kaynağı sonuçta.
Şimdi de moda oldu plasentayı alıp gömüyorlar üstüne ağaç dikiyorlar. Hatta bebek ve anneye ait biyolojik iz var diye kanlı bezleri, boklu bezleri bile alanlar var hastaneden.

Kızlar selam doğum yapalı 1 hafta oldu ama başım bu sarılık ile bela da hastaneden çıkarken 10.40 ti 2 gün sonra kontrole gittik 16.60 cikti doktor yatış verdi 12 saat filan mavi ışık aldık 10.60 ile taburcu etti eve çıkınca emzirmeme ek günde 1 defa da mama veriyorum hem emziriyorum hem de sütümü sağıyorum sütüm var mı yok mu görmek için mavi ışık aldıktan sonra bugün 3 günüydü yine tahlil yapıldı bugünde 10.50 çıktı ne yapacağımı şaşırdım artık devamlı memem ağzında başına böyle bir durum gelen var mı
Tam olarak yani değerlerle aynı tabloyu yaşadık. Bizim de bgn 11.gunumuz. 16,5 la 12 saat hastanede fototerapi aldık 10,50 la taburcu olduk. 3 gün sonra 9,5 tu. Dr gayet iyi dedi 1 ay sonra çağırdı. Sürekli emziriyorum ve sağıp da veriyorum ekstradan. Kızımda da olmuştu. Maalesef hemen geçmiyor 3 ay surmustu kızımda da. İlaveten mama da verebilirsiniz kısa süre. Geçecek bunlar normal değerler. 🌸

Yeğenimin kaynanası 4 tane evde doğurmuş valla gayette kolaydı diyo eğildim doğurdum diyo 🤣🤣
Ben doğduktan 1 hafta sonra annem ve anneannem karşı komşusuna oturmaya gitmiş o da hanileymiş. Sonra kadın sancım geldi demiş bir anda kalkmış içeri gitmiş bizimkiler telaşlanmış , 10 dk sonra içerden kucağında bebekle gelmiş kadın 😂😂

Rabbim yardımcınız olaun inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın 🧡🤲🏻🌹
Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah 🙏🏻
Canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah 🤲

Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla kucağna alırsın inşallah🙏🏻🌸
Canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 🥰

Canım sağlıkla kucağına al inşallah 🙏❣️
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ben çarşamba akşam normal doğum yaptım kızım 3000g 50cm 37+5 dünyaya geldi dün öğlen taburcu olduk darısı diğer hamile arkadaşlarıma hayırlısıyla sizlerde sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız 🤲🏻🥰

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ben çarşamba akşam normal doğum yaptım kızım 3000g 50cm 37+5 dünyaya geldi dün öğlen taburcu olduk darısı diğer hamile arkadaşlarıma hayırlısıyla sizlerde sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız 🤲🏻🥰
Gözün aydın olsun canım 🥰nasıl zorlandın mı doğumda . Ben de normal istiyorum da bir tık tırsıyorum 😊

Gözün aydın olsun canım 🥰nasıl zorlandın mı doğumda . Ben de normal istiyorum da bir tık tırsıyorum 😊
Çok teşekkür ederim canım 🌸🥰 benim kendi sancım vardı zaten akşam 7 buçuk 8 gibi hastaneye gittim 4 cm açıklıkla doğumhaneye aldılar 22:55 de kızım doğdu sancılar çok çok zorladı ama doğumum çok çabuk oldu ikinci doğumum olduğu için mi bilmiyorum ama bu doğumum da dikişim olmadı doğumdan sonra hiç sıkıntı yaşamadım hemen ayaklandım normal doğum sadece çocuk doğana kadar zor oluyor ama sonrası inan çok rahat ALLAH’ım seninde doğumunu kolaylaştırsın 😊

Çok teşekkür ederim canım 🌸🥰 benim kendi sancım vardı zaten akşam 7 buçuk 8 gibi hastaneye gittim 4 cm açıklıkla doğumhaneye aldılar 22:55 de kızım doğdu sancılar çok çok zorladı ama doğumum çok çabuk oldu ikinci doğumum olduğu için mi bilmiyorum ama bu doğumum da dikişim olmadı doğumdan sonra hiç sıkıntı yaşamadım hemen ayaklandım normal doğum sadece çocuk doğana kadar zor oluyor ama sonrası inan çok rahat ALLAH’ım seninde doğumunu kolaylaştırsın 😊
Sancılar geldiğinde acaba biraz olsun nefes egzersizleriyle yönetebiliyor muyuz ben de normal doğum için bekliyorum 39+2 deyim henüz sancı yok

Günaydın vallahi 2.ye hamile olursam ben de böyle yapacağım😃 İlk üç ayda bir kere, ikinci üç ayda bir kere son üç ayda da ayda bir gideceğim toplam 5 kere😃 Allah sağlık verirse doğrusu bu yahu. İlk gebeliğimdi bilmiyordum hem özel hem devlete git her çağırdıklarında git, her verdikleri testi yaptır derken testler dahil herhalde 60 kere doktora gitmişimdir bunların yarısında vajinal ultrason olmuştur🫣 Şimdi bakınca ne gerek var ama bilmediğim için gerekli sanıyordum… Şimdi de 38+3üm doktor haftada 1 çağırıyor ama 10 günde bir gidiyorum.
Ben ikinciyi doğurdum bunda daha çok hastaneye gittim.bi ilçede bı il merkezde.bende panik atak var.bide 2tane kaybim olunca sürekli gitmek istedim.kardeslerimde kiziyorlardi sen çok Dr a gidion die 🤣🤣
Mamayı ne ile veriyorsun mamaya asla karşı değilim çünkü oğlum da o aptallığı yaptım çocuk aç kaldı muhtemelen 😒 meme reddi den.korkuyorum.sadece beni de emsin gece de mama takviyesi alsın karnı.tok.uyusun
Biberonla veriyorum kuzum.hastanede alışmış.beni de emiyor şuan çok şükür sıkıntı yok.oglum ne emzik ne biberon ne kaşık bsy bilmiyordu.6aylikken apandisit ameliyatı oldum.ac kaldı yavrum.memleketten kardeşim geldi onunda oğlumdan 4ay küçük kızı vardı.o emzirdi sağolsun.ama şimdi kızıma biberonda veriyorum emzikte.
Evet yine burdan gaza gelip aldığım çikolatalarim geldi😁😁😁
Eki Görüntüle 3531266
Çok güzel çok beğendim 🥰

Maşallah tam olarak hayalimdeki doğumu yapmışsınız. Sağlıkla büyüsün inşallah. 39. Haftaya girdik yerini sevdi herhalde yatıyor hala oğlum 🤣

Back