Canım bol bol emzirme bol bol besleme ilk 10 gün göğsünde yatsın kalksın gerekirse sütün hemen gelmezse mama vermekten çekinme kaşık yada eda yöntemi ile dene Allahın izni ile sarılık ihtimali olsa da düşer böylelikleYa bu sarılık beni çok endişelendiriyor. Doğmadan bı önlem alamıyoruz dimi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet ama ilkinde de orta boy valiz ile gitmistim organizasyon arkadasim yapti dogumumdan once dogurdu ayy o susler odada benim ruhumu daraltti hic gelemem fazla kalabaliga hic o toplara girmiyorumTecrübeli annesin kesin sjsjjs
- 3 Mart 2017
- 2.786
- 3.115
- 133
- 33
Yeğenimin kaynanası 4 tane evde doğurmuş valla gayette kolaydı diyo eğildim doğurdum diyoDoğru diyorsun bunu bi düşünim
- 27 Aralık 2019
- 9.172
- 10.815
- 248
Rabbim tüm kadınlara böyle kolay bi doğum nasip etsin fırt diye çıkarmış çocuğu içinden helal olsunYeğenimin kaynanası 4 tane evde doğurmuş valla gayette kolaydı diyo eğildim doğurdum diyo
- 27 Aralık 2019
- 9.172
- 10.815
- 248
Ben oğlumda öyle bişe yaşaamdım. Ama doktor cildi kuru aç kalmasın mama verin demişti ilk zamanlr mama takviyeside yaptık belkide ondanYa bu sarılık beni çok endişelendiriyor. Doğmadan bı önlem alamıyoruz dimi
- 27 Kasım 2018
- 3.532
- 3.991
- 133
Cnm mama en etkili şey sanırım.bende şimdi günde bı veriyorum ama 2ye çıkarmayı da düşünüyorum.kendi sütüm de var maşallah.onubda sağıp dolaba aticam artikYa bu sarılık beni çok endişelendiriyor. Doğmadan bı önlem alamıyoruz dimi
- 29 Nisan 2021
- 4.925
- 7.488
- 108
Bende anneme hiç suni sancı aldın mı diye sordum malum 5 ini normal doğurmuş , yok o ne diyor direk açılmış patır patır doğurmuşlar yaYeğenimin kaynanası 4 tane evde doğurmuş valla gayette kolaydı diyo eğildim doğurdum diyo
- 11 Aralık 2024
- 37
- 54
- 3
Günaydın vallahi 2.ye hamile olursam ben de böyle yapacağım İlk üç ayda bir kere, ikinci üç ayda bir kere son üç ayda da ayda bir gideceğim toplam 5 kere Allah sağlık verirse doğrusu bu yahu. İlk gebeliğimdi bilmiyordum hem özel hem devlete git her çağırdıklarında git, her verdikleri testi yaptır derken testler dahil herhalde 60 kere doktora gitmişimdir bunların yarısında vajinal ultrason olmuştur Şimdi bakınca ne gerek var ama bilmediğim için gerekli sanıyordum… Şimdi de 38+3üm doktor haftada 1 çağırıyor ama 10 günde bir gidiyorum.Kızlar bende en son geçen ay kontrole gittim bir ay olıcak ayın 8nde gidicem inşallah çok merak ediyorum kilosu boyu gelişimi nasıl inşallah herşey yolundadır Sat’a göre 38 haftalık olıcam ama usg 2 gün daha küçük çıkıyodu kızım bakalım
- 27 Aralık 2019
- 9.172
- 10.815
- 248
Bi problem yoksa çok sık gitmeye gerek yok bencede. Bebeğim hareketleri vs normalse. Ama insan yinede merak ediyorGünaydın vallahi 2.ye hamile olursam ben de böyle yapacağım İlk üç ayda bir kere, ikinci üç ayda bir kere son üç ayda da ayda bir gideceğim toplam 5 kere Allah sağlık verirse doğrusu bu yahu. İlk gebeliğimdi bilmiyordum hem özel hem devlete git her çağırdıklarında git, her verdikleri testi yaptır derken testler dahil herhalde 60 kere doktora gitmişimdir bunların yarısında vajinal ultrason olmuştur Şimdi bakınca ne gerek var ama bilmediğim için gerekli sanıyordum… Şimdi de 38+3üm doktor haftada 1 çağırıyor ama 10 günde bir gidiyorum.
Hangi hastane o cok merak ettim?Valla ufak bı şok oldum ama zaten susletmeyecektim. Organizasyon tutarsam vermem lazimmis o parayı haraç mi.kesiyosumuz hayırdır diyemedim
- 26 Haziran 2012
- 1.779
- 2.022
- 333
Adana Güzelyalı hastanesiHangi hastane o cok merak ettim?
- 26 Haziran 2012
- 1.779
- 2.022
- 333
Mamayı ne ile veriyorsun mamaya asla karşı değilim çünkü oğlum da o aptallığı yaptım çocuk aç kaldı muhtemelen meme reddi den.korkuyorum.sadece beni de emsin gece de mama takviyesi alsın karnı.tok.uyusunCnm mama en etkili şey sanırım.bende şimdi günde bı veriyorum ama 2ye çıkarmayı da düşünüyorum.kendi sütüm de var maşallah.onubda sağıp dolaba aticam artik
Benim kayınvalidem o galiba evde 4 doğum yapmış biri ikiz hatta. Doğana kadar ikiz olduğunu da bilmiyormuş. Biraz tutuculuktan biraz teknolojik yetersizlikten ikiz olduğunu doğunca öğrenmişler eşimi doğurana kadar bahçede çalışmış, sancılanmış kenarda doğurmuş. Bide o zaman hafta hesabı tutmadıkları için ne zaman gelirse artık. Plasentayı ne yapmışlar mesela, bazen gelmiyor doktor ebe falan eliyle alıyor. Sordum da hatırlamıyor. Bide o zaman çok gençmişYeğenimin kaynanası 4 tane evde doğurmuş valla gayette kolaydı diyo eğildim doğurdum diyo
- 26 Haziran 2012
- 1.779
- 2.022
- 333
Evet ben mesela ikinciye hamileyim. İlk 4 ay iki kere devlete gittim sonrasında da özele toplasan 4 kere gitmisimdir oda doğum yapacağım hastane görmek için ama tabi sıkıntı yaşansa gidersin benimki tamamen sıkıntı olmadığı için doktor da gel vs demediği için. Rabbim isteyen herkese rahat sağlıklı hamilelikler nasip etsinGünaydın vallahi 2.ye hamile olursam ben de böyle yapacağım İlk üç ayda bir kere, ikinci üç ayda bir kere son üç ayda da ayda bir gideceğim toplam 5 kere Allah sağlık verirse doğrusu bu yahu. İlk gebeliğimdi bilmiyordum hem özel hem devlete git her çağırdıklarında git, her verdikleri testi yaptır derken testler dahil herhalde 60 kere doktora gitmişimdir bunların yarısında vajinal ultrason olmuştur Şimdi bakınca ne gerek var ama bilmediğim için gerekli sanıyordum… Şimdi de 38+3üm doktor haftada 1 çağırıyor ama 10 günde bir gidiyorum.
- 26 Haziran 2012
- 1.779
- 2.022
- 333
Ya sizinki için demiyorum ama eskiler demagoji yapmayı çok seviyor bence. Rahattım doğurduk tarlada çalıştık bla.bla . Sırf karşısındaki genç nesillere kendini sorunlu hissetsin diye konuşuyorlar. Annenannem anlatıyor ne kadar zor olduğunu evet evde doğurduk diyor ama kolay değildi keşke siizn gibi ağrısız doğurabilseydik diyor siz bizim gibi cekmiyosunuz sizin adınıza seviniyorum diyor ama ekliyor nasıl doğurursan doğur gebelikse doğum da annelik de zor her devirde zor diyor. Ama böyle kayanalar biz naz yapmadık biz elde çamaşır yikardik tarlada doğurduk zamanda geriye gitsek de ne kadar agladiklarini, acı çektiklerini falan görebilsek insanız sonuçtaBenim kayınvalidem o galiba evde 4 doğum yapmış biri ikiz hatta. Doğana kadar ikiz olduğunu da bilmiyormuş. Biraz tutuculuktan biraz teknolojik yetersizlikten ikiz olduğunu doğunca öğrenmişler eşimi doğurana kadar bahçede çalışmış, sancılanmış kenarda doğurmuş. Bide o zaman hafta hesabı tutmadıkları için ne zaman gelirse artık. Plasentayı ne yapmışlar mesela, bazen gelmiyor doktor ebe falan eliyle alıyor. Sordum da hatırlamıyor. Bide o zaman çok gençmiş
Belki bize göre daha aktif yaşadıkları için, tarlada çalış eğil kalk kazanda çamaşır yıka vs daha kolay bile doğum yapmış olabilirler diye düşünüyorum. Biz biraz daha hareketsiz yaşıyoruz. Bi video vardı belki görmüşsünüzdür hamile pilatesinde yapılan hareketlerin eski zamanlarda kadınların normal hareketleri olduğunu gösteren, ağırlıklı squat yerine çömelip yerden kovayla su alıyorlar, bazı esneme hareketleri yerine yeri siliyor vs gibi.Ya sizinki için demiyorum ama eskiler demagoji yapmayı çok seviyor bence. Rahattım doğurduk tarlada çalıştık bla.bla . Sırf karşısındaki genç nesillere kendini sorunlu hissetsin diye konuşuyorlar. Annenannem anlatıyor ne kadar zor olduğunu evet evde doğurduk diyor ama kolay değildi keşke siizn gibi ağrısız doğurabilseydik diyor siz bizim gibi cekmiyosunuz sizin adınıza seviniyorum diyor ama ekliyor nasıl doğurursan doğur gebelikse doğum da annelik de zor her devirde zor diyor. Ama böyle kayanalar biz naz yapmadık biz elde çamaşır yikardik tarlada doğurduk zamanda geriye gitsek de ne kadar agladiklarini, acı çektiklerini falan görebilsek insanız sonuçta
- 26 Haziran 2012
- 1.779
- 2.022
- 333
Evet evet kesinlikle onun da çok etkisi var ama.dogururken ile ölen de çok varmış. Yani aslında insan suni duymak istiyor teknoloji gelişti siizn adiniza mutluyuz bizden gecri diyip bebeği sevsin geçsinBelki bize göre daha aktif yaşadıkları için, tarlada çalış eğil kalk kazanda çamaşır yıka vs daha kolay bile doğum yapmış olabilirler diye düşünüyorum. Biz biraz daha hareketsiz yaşıyoruz. Bi video vardı belki görmüşsünüzdür hamile pilatesinde yapılan hareketlerin eski zamanlarda kadınların normal hareketleri olduğunu gösteren, ağırlıklı squat yerine çömelip yerden kovayla su alıyorlar, bazı esneme hareketleri yerine yeri siliyor vs gibi.
Aynen kesinlikle, keşke onlarda daha iyi imkanlara sahip olsalarmış. Bizim çocuklarımız da bizden daha iyi imkanlara sahip olacak ne yapalım hep bi kıyas mı yapalım değil mi? Zamanın şartları bunlar. Ben de çalıştım hamilelikte illa tarlaya mı gideyim çamaşır makinası var elimde mi yıkayayım.Evet evet kesinlikle onun da çok etkisi var ama.dogururken ile ölen de çok varmış. Yani aslında insan suni duymak istiyor teknoloji gelişti siizn adiniza mutluyuz bizden gecri diyip bebeği sevsin geçsin