Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah sen nasılsın doğumun nasıl geçti

Sürpriz yapmak istemiş minik kuş.. gözünüz aydın, sağlıkla, mutlulukla büyüsün

Benim eşimde öyle. Bu haftasonu artık temizliğimizi yapalım bitirelim diyorum. Ona göre temizlencek bi yer yok ne gerek var yine kirlencek diyor bu mantıkla yaşanılır mı ya ben doğum yapınca kendimi toparlayana kadar annemde kalıcam ama sonuçta evime dönicem.

Kızlar bende en son geçen ay kontrole gittim bir ay olıcak ayın 8nde gidicem inşallah çok merak ediyorum kilosu boyu gelişimi nasıl inşallah herşey yolundadır Sat’a göre 38 haftalık olıcam ama usg 2 gün daha küçük çıkıyodu kızım bakalım

Canım ne güzel bi günde gelmiş gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah
Ben bu mesaja tamamen katılıyorum. Bizim doktorumuzda çok kızar bu duruma hatta. Sarılığın tek çaresi bebeğin bolbol yiyip kaka yapması. Anne karnında billirubin değeri kaka yapmadığından birikiyor ve doğumdan sonra bol kakayla atılması gerekiyor atılmadığında giderek yükseliyor hepsi bu.

2 haftadır ishal kusma sonra bpğaz ağrısı öksürük grip hepsi vardı başa sardı yine ekmekle yopurt yiyicem midemi bastırsın diye ahh son günlerde hastalık ne zormus
Yaa çok üzüldüm benimde kızım 2 gündür öyle ben bulantı ilacı ve enterogermina verip bol sıvı verdim öyle atlattık bugün ama sen hamilesin işte nasıl olur bilmiyorum en azından bulantı için prilam içsen?

Balgam da cıktı canım ama cok fazla kustım aminn ahh senin birde cocuğun hastaymıs allahım sifa versin gerçekten hamilelikte kusmadım hastalıktan kustum hep , acilde de serum takıyotlar boş sıvı içinde parol var ona da gerek görmüyorum o sıvıyı evde de alırım diyorum bir yandan da korkuyorum acildeki müdehaleden bebişten dolayı rabbim
Bir an önce sağlıklı bir şekilde doğurmamızı nasip etsin

Kustum da bulantı geçti bulantı yaşamıyorum şu an çok şükür canım ah çok geçmiş olsun size de

Cnm sen annendeyken esin nerede kalacak. Eger o da gelmeyecekse annene senin temizlik bosa gider yani.

Doktorlar zaten modern tibbin ispatlamadigi herseye karsilar ve hatta tepkililer. Ama bugun yanlis dediklerini yarin dogru diyebiliyorlar. Tip zirve noktaya ulasmadi sonucta Ve insanin ve hatta ozellikle anne karnindaki bebegin gizemi tam olarak çözülmedi. Tabiki arkadasin soylemi dikkate alinmali ama bazi insanlarin inanclari da bu kadar baside indirgeyip hepsi bu denmemeli diye düşünüyorum saygilar

Kırdıysam kusura bakmayın sadece kendi fikrimdi tabiki herkes istediğine inanmakta ve uygulamakta özgürdür kimsenin haddine değil yargılamak ben sadece biraz gerçekçi ve garantici bi karakter olduğum için bana doktorlar her zaman daha fazla güven veriyor böyle konularda sonuçta ben evde sarılığın sebeplerini sonuçlarını araştırıp bulabilecek bilgi ve donanıma sahip değilim o yüzden de bu işi başaranlara güvenmeyi tercih ediyorum. aksine sarı tülbent sarı battaniye durumunu uygulayanlarada saygım var tabikii

Hayırlı ömürlü olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Canım gözün aydın güzel günlerde sağlıkla büyüt inşallah bebeğini

Doğuma yakın bebek aşağı iner derler ya bende tam tersi yukarı çıktı sanırım oturunca kaburgalarim batıyor
Valla 2 gün önce doktor bebek kanala girmiş dedi ama aynı durum bende de var hiç aşağı inmedi aksine sürekli ayaklar kaburgamda nefesim hala düzelmedi. Ağızdan çıkarcaz galiba sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…