Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ya biraz önce gene geldi o sabah gelen şeyden. Ve küçük bir kısmında çok minik pembelik vardı bizimki gelmeye mi çalışıyor ne yapıyor
Bence nişan olmalı. Hemen gelmez de suyunu takip et. Varsa kasılmaların düzenli aralıkta mı takip et. Sağlıkla gelsin bebişimiz bakalım 2025’in ilk bebişini kim doğuracak?

Yapma canım çok işe yarıyor dedi doktor tabi yapabilene asla yapamadım

Ben de yürüdüm bugün yoruldum şuanda belimde aynı sancı var

Canım aynısı yeğenimede söylenmişti takipli kaldı zamanla düzeldi doğuma kadar. Doktorun en iyisini bilir ama endişe etme.
Kuzuum pembelikte var demişsin noldu naptın

Hayır hiç sancı hissetmiyorum. Sancıyı hissetmeme gibi bi ihtimalim varmıdır sizce ?
ben ikinci dogumda sancim varmis ama belimde az bi agri hissediyodum. tavana vuruyomus degerler doktorlar sezeryan yerlerinde sıkıntı olur diye acil doğuma aldilar . ama illaki kasılma falan olursa anlarsınız. yani anlasilmayacak bisey degil diyor normal doğum yapanlar . sizin haftanız da bebisiniz de iyiydi dogum süreci basladiysa bile sağlıkla alırsınız insALLAH kucağınıza.

Amin inşallah valla belimde falanda hiç ağrı yok. Bakalım nasıl olacak. Chatgpt ye sordum şimdi oda mukus tıkacı bu dedi. Ama doğum hemen olmuyormuş o yüzden rahatladım. En azından yarını görelim tam yılbaşı günü hastanede kimseyi de bulamayız

yuksek tansiyon 10. haftadan beri var bende. kan sulandırıci başlamıştık . tansiyona cok dikkat ediyor doktorlar mutlaka takibi yapip görüşün doktorunuzla.

Ay Allah gerek etmesin insALLAH. hakkinizda hayirlisi olsun

Ayyy güldürdün benii canım bugün hiç uygun zaman değil

Merhaba . Yok benim 2 arter var , 1 i normsl. 1 inde yavaşlama var. Bu şekilde dendi. Amin inşwllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…