Canım hayırlı olsun tekrar. Bebek ve sen nasılsınız ? Ne zaman olmuştu doğum
Ya evet bazı doktorlar fazla abartıyor bence. Benim annem 4,5 kg ablamı kesik falan olmadan normal doğum yapmış mesela
Ya benim ablam 4.5 kg normal doğumla doğmuş kesik falan da atılmamış. Annem öğretmendi öyle tarlada falan çalışmadı , evde otomatik makinesi vardı çamaşırlar orada yıkanırdı falan. Bizler kadar rahat değildi ama rahattı gene yani.
Oy maşallah tombişe. Benim bebiş de 37+2 de 3400 çıkmıştı. Tosuncuk doğuracağız hepimiz
Ay inşallah hızla düşer sarılığı
ya göğüslerin çok açıyordur eminim. Ödem ve gaz neden oluyormuş ki acaba , ilacı falan yok mu
Benim 38+4 de yani 6 ocakta olacak inşallah. Dikiş direk sezaryande alınacak. Sen şimdi kaçıncı haftadasın ?
Oy maşallah
bahsettiği damla neymiş acaba bizede yazsana öğrenince
Ağzını sevsinler onun
maşallah
Bizim hastanede de 1 gece bizim doktorun sezaryan ücreti 65K imiş. Özel sigortamız var o ödeyecek allahtan
40 güne kadar sürebilir canım bir şey yoktur bence endişelenme. Zaten 40 muayenesine de gideceksin değil mi ?
Ay maşallah
ya doktorun ne kadar güzel ve olumlu konuşmuş. Nerede yaşıyordun ?
Owli uyku gurusu aldım ben onu giydireceğim içine de alt üst takım giydiririm. Bizim ev şuan 22-23 derece bebiş gelince 24 e çıkartırız diye düşündük.
Nişan her zaman kanlı olmuyormuş , kontrolün ne zaman bi doktora sor gittiğinde