• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Nisan transfer olan veya olacak arkadaşlarımız tablo yaptım toplaşalım 🥰

Benide eklermisiniz? Yarin Turkiye ye geliyorum transfer icin ilac tedavisine basladim. Dondurulmus pgt li tek embryo transferi olucak insallah hersey yolunda giderse 🙏 yasim 38 ilk deneme
Merhaba tabi ekliyorum bu arada kullandım birincide de şuanda da kullanıyorum olmadı bende mideye falan vurdu ama o kadar

Üzülme diyeceğim ama olmuyor biliyorum benimde ikinci denemem 🥺 insan irite oluyor bir de beklemek ayrı zor hazırlanmak ayrı sonuç ayrı hayırlısı olsun cnm peki deneyecek misin tekrar dondurulmuşun var mı?

RumuzYaşDen
Sayı
KaliteTransfer
Tarihi
Sonuç Tarihi🤰/ 😢
nur411331🐣17Nisan
Zeynoben1🐣🐣2 Nisan12 Nisan
gebelikseruveni281🐣Ertelendi
esrabees1🐣2 Nisan12 Nisan
bebeksuece34Beklemede
cinnamonqueen29Beklemede
elos2338🐣Beklemede
tugbis_5200333🐣20 Nisan2 Mayıs😢
hayırlısıolsunbakalım343Beklemede
Merhaba 🌸 benimde 26 nisanda transferim var inşallah ☺

Yaş 33, ikinci tedavim 4. Transferim olacak. 2. Transferimden bir oğlum var 4 yaşında 💕 dondulmuş 3. Gün çift embiryo 🌸
Ayy maşallah canım benimde normal yolla bir kızım var 10 yaşında 🤭 bu ikinci transferim senin 4 ün biri olumlu ama o yüzden 2. Yazıyorum umarım bunda da bebişlerini alırsın kucağına 🥰 ya aslında olumlunda var neden oluyor olumsuzlar acaba

Ayy maşallah canım benimde normal yolla bir kızım var 10 yaşında 🤭 bu ikinci transferim senin 4 ün biri olumlu ama o yüzden 2. Yazıyorum umarım bunda da bebişlerini alırsın kucağına 🥰 ya aslında olumlunda var neden oluyor olumsuzlar acaba
İlk tedavimde 3. Gün 5 tane embriyom olmuştu. İlki taze bi tane transfer oldu negatif. İkincisi dondurulmuş çift transfer oldu birisi tutundu pozitifti. Geçen sene iki tane kaldı düşüncesiyle ve artık bir tane de çocuğumuz olduğu için tek embriyo transfer ettirmek istedik ama embriyolarımız çift dondurulmuş birini kullanınca diğeri çöp oluyormuş bundan haberimiz yoktu bizim bilgilrndirilmemiştik. Hal böyle olunca ve negatif sonuç alınca geriye embriyomuzda kalmadı. Bu sene sil baştan ikinci tedaviye başladık. Yine çift donduruldu ve çift transfer edilecek artık nasip kısmet 😊

Back
X